Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Slava mi je u utorak.Planirao sam za predjelo izmedju ostalog rusku salatu ali bih jos jednu.Neku aromaticnu sa biljkama tipa bosiljak,ruzmarin.

I jos nesto.Sta predlazete za prilog uz prasece pecenje a da nije peceni krompir ili pire?Sta bi tu moglo?Nista mi vec danima ne pada na pamet!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
kakvu salatu zelis?
Nesto sveze sa povrcem, ili nesto teze, kremasto - za vece, uz vince?
:sweet:
Korisnikov avatar
By tolikavatra_atakavled
Originally posted by bananica
kakvu salatu zelis?
Nesto sveze sa povrcem, ili nesto teze, kremasto - za vece, uz vince?
:sweet:
Pa planirao sam ovako:Crne i zelene maslinke,ruska salata,i jos mi treba jedna salata.uz sve to ide meze,cajna,kackavalj,jaja,krastavcici,gibanica i proja.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by tolikavatra_atakavled
Slava mi je u utorak.
nije ti slava, vec slavis slavu... slava mrtvima...
inace, izguglaj ima super sajtova sa receptima na netu...
Korisnikov avatar
By Marvin
Ako kuvaš supu sa piletinom, iscedi kuvano meso, samelji, dodaj po pinč soli i karija, mlevenog kikirikija odoka i umuljaj sa majonezom.

Za 2 minuta super mesna salatica :curka:
Korisnikov avatar
By Stripi
skuhaš grah, kukuruz, nasjeckaš one mesne gmo paprike (crvena, zelena i žuta), nasjecakš još malo mesnate slaninice, kisele krastavce, sve začiniš sa malo ulja, octa, kečapa, pinku šećera i ostalih začina po okusu i voila!

p.s. moš dodat i malo sjeckanog sira :mljac:
Korisnikov avatar
By Adenim
kupus - jeftino, zdravo, i krajnje slavski.
Korisnikov avatar
By tolikavatra_atakavled
Nisam mislio na takvu vrstu salate tipa kupus,paradajz isl.vec na one povezane kremom,majonezom ili pavlakom.Zapravo!Zeleo sam da dodam neku salatu koja bi imala za osnovu ribu,tunjevinu npr.E sad mi treba recept za jednu takvu salatu koji ja nemam :-(
Korisnikov avatar
By Marvin
A koliko gostiju očekuješ? :trep:
I kako ćeš da ukrasiš sto?
Korisnikov avatar
By tatuman
Obecao sam da cu postaviti sliku stola ali nisam imao vremena za slikanje.Evo na brzinu dve fotografije sezonske salate koja je bila pojedena posle par minuta od iznosenja.Stvarno sve prsti od boja a ukus...

Slika
Slika

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By erkondisn
jaoo, zasto sam ja tek sad vidio... :drama:

evo za drugu slavu pokoji prijedlog:

- salata od lece/sociva (socivo skuhati, dodati crnog luka i malo papra/bibera, soli i kvasine/vinskog sirceta te maslinovog ulja), ide savrseno uza sve :yes:

- ova mijesana sezonka ti je isto ok, ako ces da je napravis malo 'svecanijom', uvalis pokoje izrezano tvrdo kuhano jaje

edit: sad sam skuzio da trazis nesto onako konkretnije, naime... evo jos 2 prijedloga vezanih uz morske crkotine:

skuvani bakalar ili hobotnicu (izrezano sve na komade) uvaliti u kuvani krumpir, dodati pokoji cesanj bijelog luka kao i pershin te zaciniti maslinovim uljem te dodati sol i papar.

verziju s bakalarom da se dodatno zaciniti s bijelim lukom i dobro izmixati pa se dobije odlicna pasteta od bakalara :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!