- 08 Apr 2008, 20:57
Kao neko ko je prestao da jede meso zivotinja iz chistih simpatija prema prasicima i kravicama, moram priznati da sam se vratio cevapima, pljeskavicama i dimljenom mesu.
Poslednjih nedelja zbog testova, koji su zahtevali da imam prazna creva, hronichno sam pregladneo. U nedelju sam se namuchio od fortransa kao Isus.
Jednostavno nisam rodjen da zivim bez mesa. Primetio sam da bez mesa nije mi dovoljno normalnih 8sati Zzzzz vec mi je i 12sati spavanja malo. Bolovi u delovima tela za koje nisam znao da ih imam. Kao i smanjenje telesne tezine. Su samo neki od efekata odsustva mesa kod mene.
Kao osoba koja mora zbog psihichke zavisnosti uzeti s vremena na vreme ventolin...a sastojak tog leka je salbutamol koji ima uticaja na sagorevanje masnih naslaga. Meni je uzasno teshko da nabacim kilograme, a gubim ih veoma lako.
Nemate pojma kako je to prokletsvo, kada mozete konja pojesti bez bojazni od gojazni. (jbg. rima)
Sumirajmo:
- u prirodi svashtojedi imaju vece shanse da prezive nego specijalisti (medved vs. mravojed)
- gubitak telesne tezine i zdravlja
- hronichna pospanost
- bolovi u chudnim delovima tela (koje nemaju patoloshkih promena)
- konzumiranje hrane svaka 2 sata ( shta radim chitav dan: jedem)
- snovi o krmenadlama, pljeskavicama i cevapima
- blizi se 1.Maj.
Da li su to opravdani razlozi za vracanje na meso?
Ako nisu, recite zashto nisu?
Dodajte svoje.
Pishite.
Poslednjih nedelja zbog testova, koji su zahtevali da imam prazna creva, hronichno sam pregladneo. U nedelju sam se namuchio od fortransa kao Isus.
Jednostavno nisam rodjen da zivim bez mesa. Primetio sam da bez mesa nije mi dovoljno normalnih 8sati Zzzzz vec mi je i 12sati spavanja malo. Bolovi u delovima tela za koje nisam znao da ih imam. Kao i smanjenje telesne tezine. Su samo neki od efekata odsustva mesa kod mene.
Kao osoba koja mora zbog psihichke zavisnosti uzeti s vremena na vreme ventolin...a sastojak tog leka je salbutamol koji ima uticaja na sagorevanje masnih naslaga. Meni je uzasno teshko da nabacim kilograme, a gubim ih veoma lako.
Nemate pojma kako je to prokletsvo, kada mozete konja pojesti bez bojazni od gojazni. (jbg. rima)
Sumirajmo:
- u prirodi svashtojedi imaju vece shanse da prezive nego specijalisti (medved vs. mravojed)
- gubitak telesne tezine i zdravlja
- hronichna pospanost
- bolovi u chudnim delovima tela (koje nemaju patoloshkih promena)
- konzumiranje hrane svaka 2 sata ( shta radim chitav dan: jedem)
- snovi o krmenadlama, pljeskavicama i cevapima
- blizi se 1.Maj.
Da li su to opravdani razlozi za vracanje na meso?
Ako nisu, recite zashto nisu?
Dodajte svoje.
Pishite.