Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Stanwik
Kako da dekodiram (otkljucam) Nokiu 5200?! Nikako da nadjem sajt na kojem postoji ovaj model! Zar bas moram u servis?! :nope:
Koliko ce mi naplatiti???
Korisnikov avatar
By Delete
Naplatice ti 5-10e i ako ti nesto zeznu nadoknadice ti. Mislim da je mala cifra i veliki rizik da se ti kod kuce zezas sa tim.
Korisnikov avatar
By erkondisn
sto se tice tog modela, morat ces kod nekog tko se bavi tim stvarima. starije modele mozes i sam nekako :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Ima moja drugarica Nokiu 5200 i njen dečko je čačkao i pokušao da dekodira i telefon je crkao. Da sam na tvom mestu, ne bih ga čačkao već platio 10e i rešio problem :D
Korisnikov avatar
By Stanwik
Eh da je 10e... Nego je 30e!!! Al' dobro, sta da se radi... eeej 30e dekodiranje!!! jbt a telefon NOV u Londonu kupio za 40 funti u Orangeu!!!
Korisnikov avatar
By andjela
pa sto si kupio kodiran telefon?
dekodiranje moze i da zezne software, sve zavisi od modela do modela.
Korisnikov avatar
By Delete
Pa i tih 40 funti je skupo, ovde mozes da ga kupis, novog, sa dodatnom opremom za 90e i garancijom od 6meseci.

Uzgred, nema teorije da je dekodiranje 30e. Pitaj na nekom drugom mestu, za taj krs od telefona nema sanse da bude vise od 10e, a ja ne bih ni toliko platila. A ako ti u bar 5 servisa budu trazili po 30e posalji u2u pa da ti ja to odradim kad dodjem u BG (ako si iz BG).
Korisnikov avatar
By Stanwik
Pa 40 funti je 50e (sa opremom). a garancija mi nista ne znaci kada ga dekodiram! Veruj mi na dva mesta u Balkanskoj su mi rekli 2400 din! Majke mi!Sto bih te lagao?! Licno bio, pitao, uverio se... dok sam u drugom mobil shopu kod doma omladine nasao za 1200 din!
Korisnikov avatar
By Delete
Pa da, verovatno je cena tako visoka jer je u pitanju taj deo grada...nesto mi se cini da bi na B. Brdu cena bila upola manja i od tih 1200 :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Plati i dekodiraj. Nemoj sam nista da cackas.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!