Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Onoj temi o bachenom suzavcu u "VIP" klub se odavno izgubila nit, pa bih se ovde nadovezao na sve iz te teme.

Da ponovim samo josh jednom - ja nisam PR menadzer kluba! "Danas" radim u ovom klubu kao DJ, mozda vec "sutra" necu, takav je posao, tako da, sve shto pishem, pishem iskljuchivo u svoje ime, osim ako ne naglasim drugachije, kada za to, naravno, dobijem dozvolu.

Sto se incidenta u klubu tiche, s pravom ga krivite, i uprava krivi samu sebe za propust i nema dovoljno dobrog opravdanja za to, svi smo se slozili, iako je obezbedjenje "smekshano" kako bi Vama uchinilo uslugu u vidu smanjivanja ogromne guzve na ulazu i chekanja na red, na shta ste se zalili.
Od sada ce biti guzve na ulazu, chekace se na red, prema tome, ako zelite da je izbegnete, dodjite ranije. Obezbedjenje vishe nece praviti nikakve kompromise, s toga - detaljan pretres.
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by Leonheart
Sada sam se chuo sa gazdama kluba i dobio odobrenje da se oglasim u njihovo ime.

Problem je bio shto su se gosti zalili na rigoroznost obezbedjenja i pretres u pochetku, gazda je hteo da uchini uslugu gostima (koja se sada ispostavila kao magareca) i rekao obezbedjenju da malo "smekshaju" i vremenom se obezbedjenje sve vishe "opushtalo" u pretresu ali su drzali nasilnike dalje od kluba; shta se sve deshavalo ispred kluba dok su se svi bezbrizno provodili dole u prostorijama kluba... shta je sve obezbedjenje prezivelo, to ce samo oni znati, gosti i ne treba da se opterecuju time...

Obezbedjenje jeste vrshilo neki najosnovniji pretres, tipa pregled rancheva i torbica, pretresalo je i od glave do pete i one koji su im delovali nepoznato (poshto su radili i u X-u i u G-u i znaju dosta gostiju) i tvrde da niko sumnjiv nije proshao pored njih, na kraju uz pomoc policije i ispitivanja nekih svedoka, saznalo se da je ipak neko od "nashih" ovaj incident napravio.

Ne znam da li je sabotaza od strane konkurencije ili ne, ako mene pitate, mislim da imamo samo jedan klub koji mozemo nazvati konkurencijom...
Cini mi se da gazde imaju neku predstavu o tome ko je krivac ali josh uvek sve drze u tajnosti dok ne budu bili u mogucnosti da dokazu. Policija radi na ovome, narochito jer obezbedjenje i gazde imaju veze u policiji.

Ono shto sada moze zasigurno da vam se garantuje, jeste da ce "VIP" klub bar sada, posle ovoga, biti najbezbedniji klub, jer ce naravno maximalno "pooshtriti" obezbedjenje, i vrshiti maximalan pretres svih gostiju, nebitno da li je mushko ili zensko.

Dakle, shto je bilo, bilo je, gazde se saosecaju sa svima nama jer su i sami proziveli sve ovo i duboko se izvinjavaju svima na ovom propustu, vishe se nece desiti, naravno, a vishe i NE MOZE da se desi, a klub ce vecheras biti bezbedniji nego ikada, svakog chuda za tri dana dosta, nece niko posle onakvog incidenta pokushati bilo shta ponovo veche posle toga, tako da, ako mozete da nadjete u svom srcu da oprostite klubu na propustu, dodjite vecheras da se provedete kao i do sada shto ste svakog vikenda.
Ma nije valjda? Pa ovo pas s maslom ne bi pojeo...

Opet optužba na račun Alijanse -- što je zapravo osveta zbog saopštenja koje je izdato povodom rasističkih ispada VIP -- i naravno tvrdnja da to nisu uradili homofobi, nego da su pederi sami sebe suzavcem gađali. A na osnovu čega to tvrdiš? Šta to znači "niko sumnjiiv"? Pederi izgledaju drugačije, lako su prepoznatljivi? Kao i ono oko žena i muškaraca -- ja se obezbeđenjem ne bavim, ali zašto bi žene bile manje pretresane? Pa ženske torbice i rančevi su idealna spremišta za suzavac, kao i muške "pederuše" -- nisam mogao da odolim -- i torbice...

Obezbeđenje, ako je profi, zna do koje mere može da snizi pretres, ali nikada ne može da ga snizi do tačke da se ugrozi bezbednost posetilaca kluba, a ovde se upravo to dogodilo. I to nije nikakav manji incident -- neko je bacio suzavac, nastao je stampedo, ljudi padali u nesvest, bili gaženi... Obezbeđenje bi trebalo da dobije otkaz i da se zameni ozbiljnim, a poziv koji ti sada upućuješ, da se odmah sutradan nakon incidenta ponovo dođe u klub ciničan je koliko i glup -- umesto da se klub zatvori na izvesno vreme i povećaju mere obezbeđenja, a mi slušamo salve izvinjenja vlasnika koji se još nisu ni lično oglasili, stiže nam poziv da ponovo rizikujemo živu glavu i "vratimo se na mesto zločina"?! Pa dobro da li si ti sasvim odlepio?

U svom srcu ja sam vam, kao katolik, već oprostio i molim se intenzivno svako veče za spas duše vam grešne. Što ne znači da će me VIP ikada videti. Jer, klub koji je počeo rasističkom politikom treba bojkotovati. To većina ovde ne može da shvati, ali kada odlazite na mesto gde muziku pušta osoba koje je u pozivu napisala "Romima nije dozvoljen ulaz" a za travestite uvodila kvote, vi onda hranite istu onu ruku koja vam je bacila suzavac.

Da li ste razmisli kako se osećao naš divni forumaš MajstoriVoland kada je video da mu je ulaz u klub zabranjen NA RASNOJ OSNOVI? Ne znate? Pa otprilike kao da mu je neko bacio suzavac... Nadam se da je lekcija konačno naučena the hard way...

Samo neko ko nije bio u klubu "VIP" i osetio provod u istom i moze ovako da piskara u cilju anti-reklamiranja istog... i ako nekoga sprechavaju gore pomenuti razlozi da poseti klub, taj ni isprva nije bio potencijalna mushterija, odnosno potencijalni korisnik usluge koju on pruza, samim tim ni clijna grupa koju "VIP" klub namerava da zadovlji, te s toga, siguran sam, za vas i najmanje mari u svakom smislu udovoljavanja, pochevshi od muzike pa nadalje. (ovde, naravno, chisto da ne dodje do zabune, ne pricham o najosnovnijim obavezama koje klub ima prema svim gostima, a to je opshta bezbednost.

Moze se reci da "VIP" klub "ima svoje goste", i zna kome moze a kome ne moze da udovolji, tako da se stara o tome da svoje napore ne troshi uzalud.

Ps. Takodje, siguran sam da uprava "VIP" kluba ne mari ni za bilo koga ko ce uvaziti mishljenje jednog chikice koji nikada nije ni bio u "VIP" klubu, ne zna o njemu nishta iz prve ruke, a radi svoje bolesne razonode i vishka vremena, kadar je da svaku kritiku upucenu na rachun kluba istakne i preuvelicha... jednostavno, ne zavrednjujete ni moju paznju.
Originally posted by Big Bad Bear
Dusane,
ti si jednostavno jedna obicna seljacina koja ima previse slobodnog vremena

Bavi se nekim pametnijim stvarima nego da dolivas ulje. Ne znam sta si se uopste ti istripovao?
Da se ja pitam, ne bih te nikad ni odbanovao zbog one teme zbog koje je i ovaj sajt zavrsio u novinama u najpogrdnijem izdanju! I posle si nasao drugima da solis pamet?
Amin :lol:

Da se vratim na "VIP" klub, hteo bih da prenesem svima svoje utiske iz kluba, veche posle incidenta.
Uprkos svemu, bio je posecen, naravno nije bio pun kao shto je obichno svake subote (osim one kada je "pushtena buva" da je u klubu privatna zurka shto je bio chist akt sabotaze).
Tako da, slabija posecenost kluba ove subote je odgovarala gostima jer je, kako oni kazu, bilo vishe prostora za igru za razliku od prethodnih subota kada "nisi imao gde iglu da spustish" od guzve, a bilo je dovoljno ljudi da ne bude pusto u klubu tako da su mi mnogi govorili da im je ove subote bio najbolji provod u klubu, i verujem im, tako da, eto, svako loshe ima i svoje dobro...

Neki od pridoshlih gostiju su napushtali klub posle par minuta jer im je smetalo shto se suzavac i dalje malo osecao i "peckao" za ochi; nazalost, potrebno je 72 sata da prodje da bi isparilo svako dejstvo suzavca, i pored ventilacije i svih mogucih osvezivacha prostorija i toga shto je klub bio detaljno "oriban" od strane profesionalnih chistacha.

Ovog vikenda sve ce biti po starom, "svez" vazduh ;) - onoliko koliko je to moguce u podzemnim prostorijama, i provod, dakle SVE, osim obezbedjenja, koje je, moram da ponovim, maximalno "pooshtreno" od sad pa u buduce.

I da, josh neshto, da ne chudi goste shto je za mixetom u subotu do pola 3 bio drugi DJ i shto je kompletni muzichki repertoar bio drugachiji, to veche sam dobio slobodno jer mi je bilo loshe, no, nakon zalbi prisutnih, iscimali su me iz kreveta u sred jutra da dodjem da ga zamenim...

Ovog vikenda sam ja za cd deck-ovima, sigurno ;)
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Dragi posetioci,

vaša sauna ALCATRAZ odlučila je da podeli sa vama fotografije sa zabave u subotu. Veče smo naslovili po uzoru na događaje u petak pesmom Josipe Lisac "Magla svuda, magla oko nas". Dođite nam ponovo, jer mi nismo tu vaših zbog para, nego zbog ljubavi, od koje pustimo i koju suzu radosnicu (nikako do suzavca -- on je namenjen posetiocima!).

Uživajte!

Slika
Delić "atmosfere"...

Slika
Obezbeđenje nikad jače!

Slika
Zadovoljni korisnici koji su iz razumljiv ih razloga ostali anonimni!

Slika
Novi dress-code... praktično, a otmeno!

Slika
Propustili ste i živu svirku...

Slika
U dark roomu igraju se masne fote!

Slika
Na kraju smo podelili majce sa novim zaštitnim znakom kluba
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Tužno i patetično. Obojica. Serem vam se i na klubove i na provod. :transprst:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by operativni kadar
Couldn't have said it better myself
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Al' bih te poslao kod Danicicke na dvocas iz pravopisa. Jebala bi ti sve po spisku za ove navodnike :lol:
By Pending-For-A-Bending
Maljkovicu,
to sto ti radis je cisto miniranje. Izuzetno maliciozno, od osobe koja se tripuje da je moralna gromada. Drzi se ti tvojih tema, o onome u cemu uzivas-o nekrofiliji. Boze moj, cak ti je i Kurir posvetio paznju...

Sto se tice VIPa, mislim da su se dovoljno izizvinjavali, tako da ako neko hoce da to prihvati-prihvatice, a a ko ne... sta da se radi. Nadam se da ce se ispostovati ono sto se tice bezbednosti- iako po meni... kasno Marko na Kosovo stize. U svakom slucaju, sto se tice toga VIP bi mogao da se ugleda na Alliance. Nema veze da li ce se cekati 1 ili 77 minuta, najvaznija je bezbednost

Ima tri jebena kluba u BG-u i mislim da za svakog ima mesta. Naravno, propasce ako nema sta da ponudi. NE znam sto se Maljkovic uhvatio VIPa. AKo mu se ne svidja, nek ne dolazi i nek ne minira. Znam pouzdano da su se svi ljudi super zabavljali u VIPu, cak iako ne slusaju "tu vrstu muzike". I u petak je bilo tako, sve dok bacen suzavac...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ajd ukljuci mozak na trenutak i pokusaj da razumes zasto to radi. Najgora stvar u svemu ovom je sto grupa koja trpi diskriminaciju svakog jebenog dana u ovoj sugavoj zemlji, sada pomaze u diskriminaciji drugih marginalizovanbih grupa time sto odlazi u taj lokal i time postoju diskriminatori. Postoje neke stvari u kojima ne sme biti duplih standarda, ali to verovatno nikada nece dopreti do pojedinih pilecih mozgova.
By starter
Originally posted by colonia_boy
ajd ukljuci mozak na trenutak i pokusaj da razumes zasto to radi. Najgora stvar u svemu ovom je sto grupa koja trpi diskriminaciju svakog jebenog dana u ovoj sugavoj zemlji, sada pomaze u diskriminaciji drugih marginalizovanbih grupa time sto odlazi u taj lokal i time postoju diskriminatori. Postoje neke stvari u kojima ne sme biti duplih standarda, ali to verovatno nikada nece dopreti do pojedinih pilecih mozgova.
Upravo tako :up:

Sto se tice VIPa, mislim da su se dovoljno izizvinjavali, tako da ako neko hoce da to prihvati-prihvatice, a a ko ne... sta da se radi. Nadam se da ce se ispostovati ono sto se tice bezbednosti- iako po meni... kasno Marko na Kosovo stize.
Kao sto i sam kazes, prekasno....
By Pending-For-A-Bending
Colonia, da li si bio u VIPu?
I da li mozes da tvrdis da nisu pustali "manjine" i da ih nema u tom klubu?

Zato, Maljkovicu i ostali, have a nice big cup of STFU

Ja se trudim da budem maksimalno objektivan ovde

Ajde, sad cu biti maximalno bezobrazan, ali jedini u tom "rasnom" prepucavanju pravo glasa ima Majstorivoland. Ja uopste ne vidim da se neko od strejtera bori za nasa prava (cak i pederi idu protiv sami sebe). A ne vidim ni da smo se mi sad nesto kao pobunili protiv rata u Iraku. Pogledaj onu temu o tome sta treba raditi sa Kosovom? Pederi rekose: "Bas me briga"... Zasto ja sad da brinem da li je nekom zabranjeno da ulazi negde u neki klub? Sta je sledece? Pocecete da histerisete sto u svecanu salu Hajata ne smete da udjete u poderanim farmericama?

A ono sto Dusan Maljovic u svakoj temi o VIPu radi je skretanje sa teme i najobicniji OFFTOPIC. Nek otvori temu "PLJUVANJE PO VIPU" pa nek tamo pise do besvesti. Obecavam da toj temi necu ni prici izdaleka
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Leonheart

Da ponovim samo josh jednom - ja nisam PR menadzer kluba! "Danas" radim u ovom klubu kao DJ,
Ko ce jos sve sebe nazvati DJ-em danas.. :doh: :drama:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ajde, sad cu biti maximalno bezobrazan, ali jedini u tom "rasnom" prepucavanju pravo glasa ima Majstorivoland.
To jeste tachno!
Bez namere da ulazim dublje sada opet u sve ovo iznova.
I MajstoriVoland jeste bio napisao odlichne postove u vezi te afere ok VIP-a. I podrzao sam ga uvek!

Ostali su manje-vishe ishli na "vidi mene moralne gromade, sad sam ja za Rome a nije bitno shto nisam svaki dan"- senzacionalistkichki kicheraj.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slozio bih se sa zlocestim medvedom da je ovo prozivanje do besvesti potpuno besmisleno.
Ne znam ko je bio tamo a ko ne... tako da ne mogu da sudim ko sme, a ko ne da prica na ovu temu.

Bio sam tamo vise puta i vidjao sam i pripadnike Roma i transgender-e.
Sad ne znam da li su dozvolili samo odredjenom broju da udje, a drugom ne... ili su dosli u malom broju, jer ih nema vise, pa su svi usli... to je nebitno.

Ali ne bih uvlacio ovde sada i polemiku o Kosovu.
Svako ima svoje razloge zasto DA i zasto NE.
Ja iza svakog svog odgovora dam svoje argumente, za koje smatram da su primereni za tu diskusiju.
Ne volim ni ja ne obrazlozene odgovore bez ikakvog objasnjenja.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne daj boze da se gejevi sloze :shamar:

Meni je smesno to sto pojedini svaku temu pa i ovako ozbiljan dogadjaj kao sto je napad suzavcem na gay klub-koriste za medjusobna prepucavanja, javno iskazivanje svojih licnih frustracija ili pak shvataju svaku temu kao priliku da od nje naprave neki svoj performans ili pokazu sopstvenu nekulturu i hronicnu malicioznost umesto da se potrude da se konstruktivnim dijalogom dodje do resenja problema.

Dzaba je pojedinima ovde i diploma i bogat vokabular i status aktiviste/novinara kada im fali osnovna pristojnost i umece da sa drugim ljudima komuniciraju na normalan nacin.
By starter

Ajde, sad cu biti maximalno bezobrazan, ali jedini u tom "rasnom" prepucavanju pravo glasa ima Majstorivoland. Ja uopste ne vidim da se neko od strejtera bori za nasa prava (cak i pederi idu protiv sami sebe). A ne vidim ni da smo se mi sad nesto kao pobunili protiv rata u Iraku. Pogledaj onu temu o tome sta treba raditi sa Kosovom? Pederi rekose: "Bas me briga"... Zasto ja sad da brinem da li je nekom zabranjeno da ulazi negde u neki klub?
E, pa, ovo stavrno jeste maksimalno bezobrazno!
Pa, zamisli kad bi neki homofobik rekao: Samo pederi imaju pravo da se bore za svoja prava, i niko drugi...
I kad bi se smatralo za nemoralno da se npr. donese zakon protiv diskriminacije, ili bilo koji zakon koji se bori protiv homofobije, jer u skupstini sede uglavnom strejteri...A taman posla da strejteri usvajaju zakone protiv homofobije....

A sto se tice tih politickih pitanja, nije tacno da nas nije briga...
Raspisali smo se danima na onoj temi o Republici Srpskoj, sve dok mi je moderator nije zakljucao...
A i Kosovska tema je bila dosta aktuelna, kolko mi se cini...
Ja npr. nisam tamo hteo da pisem, jer mi je vise muka, jer je vec godinu dana to tema broj 1 i stalno se o tome prica...
A to sto neko podrzava nezavisnost ili podelu Kosova neznaci automatski da ga nije briga...jednostavno ima drugaciji stav...

@Vel boy: to sto neko nije spreman da posveti zivot borbi za Romska prava, ne moze nikako znaciti da je licemer, onda kada uradi nesto korisno...
Zamisli kad bismo za gay prava tako rezonovali: Ako vec nisam aktivista, onda je licemerno da uopste bilo sta radim za poboljsanje polozaja gayeva..
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Malo ste zaboravili da neke bitne detalje unesete u analizu.

Nije reč samo o rasističkom ispadu, koji je DJ kluba preneo, a kasnije klub negirao pod pritiskom ovog sajta i LGBT organizacija, nego je moj napad pre svega usmeren na naknadnu manipulaciju. Uostalom, pročitajte dobro temu "suzavac u VIP-u" i videćete da uprava kluba preko svog non-PR-a alisa DJ-a optužuje same posetioce da su delimično odgovorni, druge klubove, a onda izlazi i sa pričom da je to uradila neka "tetka", tj. da je reč o "unutar-partijskom" obračunu. E na to ja reagujem: ako nisi spreman da priznaš sopstvenu odgovornost za izuzetno neprijatan događaj i uradiš da izmeniš stvari (zaista obezbediš klub) -- a ne odmah sutradan JOŠ DOK SE SUZAVAC OSEĆAO pozivaš ljude da ponovo dođu -- onda se spremi da će neko protiv tebe da upotrebi sarkazam.

I zašto DJ tako burno reaguje kada dobije suzavac moje art-kritike? Može li se on porediti sa stvarnim, koji su gosti iskusili? Da li je moja radikalna parodija ekvivalentna stampedu, padanju u nesvest i povredama psihofizičke prirode koje su zadobili posetioci kluba?

Svi branitelji VIP kluba treb a da se zapitaju sledeće -- kakva bi njihova reakcija bila da je tamo neko poginuo? A moglo je i to vrlo lako da se desi. Jel bi i onda meni govorili kako sam nepristojan?

Da li bi i onda prevideli, redom

1. rasizam
2. transfobiju
3. anti-semitizam
4. versku netoleranciju
5. ejdžizam

koji je tzv. DJ ispoljio, neke stavke su namenjene i meni, zbog toga što se usuđujem da kritikujem VIP i njihovu politiku?
By starter
Originally posted by Dirrty19g
Bio sam tamo vise puta i vidjao sam i pripadnike Roma i transgender-e.
Sad ne znam da li su dozvolili samo odredjenom broju da udje, a drugom ne... ili su dosli u malom broju, jer ih nema vise, pa su svi usli... to je nebitno.
To sto nisu zabranili ulaz svakom Romu i svakom travestitu, ne znaci da nema puno onih kojima jesu zabranili, pod raznim izgovorima, tipa: privatna zurka, sve je zauzeto i sl.
O tome sada mozemo samo da gatamo:gatara:
Jedino sto znamo je, da je rukovodstvo kluba namerno rasirilo tu pricu da je zabranjen ulaz...
Zasto? Pa, da bi odvratili Rome i travestite od toga da uopste pokusavaju da tu dodju....
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by Lakiboy_ns
Ne daj boze da se gejevi sloze :shamar:

Meni je smesno to sto pojedini svaku temu pa i ovako ozbiljan dogadjaj kao sto je napad suzavcem na gay klub-koriste za medjusobna prepucavanja, javno iskazivanje svojih licnih frustracija ili pak shvataju svaku temu kao priliku da od nje naprave neki svoj performans ili pokazu sopstvenu nekulturu i hronicnu malicioznost umesto da se potrude da se konstruktivnim dijalogom dodje do resenja problema.

Dzaba je pojedinima ovde i diploma i bogat vokabular i status aktiviste/novinara kada im fali osnovna pristojnost i umece da sa drugim ljudima komuniciraju na normalan nacin.
Mila, bitno i da se tvoja reč čula. :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by starter

@Vel boy: to sto neko nije spreman da posveti zivot borbi za Romska prava, ne moze nikako znaciti da je licemer, onda kada uradi nesto korisno...
Zamisli kad bismo za gay prava tako rezonovali: Ako vec nisam aktivista, onda je licemerno da uopste bilo sta radim za poboljsanje polozaja gayeva..
Vel boy je vec rekao da ne zeli da ulazi dublje u ovu diskusiju. Bila je o ovome tema u DiP-u i svak zainteresovani je vec bio rekao i napisao shto je hteo i umeo.
Vel boy podrzava Lakiboy_ns-ov post u potpunosti! :yes:
By Pending-For-A-Bending

To sto nisu zabranili ulaz svakom Romu i svakom travestitu, ne znaci da nema puno onih kojima jesu zabranili, pod raznim izgovorima, tipa: privatna zurka, sve je zauzeto i sl.
Znaci: IPAK NISU ZABRANILI SVIM ROMIMA.

Nemoj da mi kazes da na strejt mesta pustaju BAS svakoga.

A i jos ovo... Ajde malo porazmislite zasto nije svako dobio one clanske karte za Alliance (uz koje mozes da udjes za DZ). Ne mozete da mi tvrdite da ih nisu davali po odredjenom kriterijumu, jer znam da jesu. Znaci, Alliance je "navlacio" odredjenu masu "odredjenim" likovima. Tako da nema smisla pricati o tome ko je pozeljan ili nije i neki klub osudjivati zbog toga.
By starter
BBB, nije problem sto neko ima kriterijume po kojima pusta ili ne,
nego je problem sto su neki kriterijumi nedozvoljeni.
Rasna, nacionalna i rodna pripadnost spadaju u te nedozvoljene kriterijume, i selekcija po tim kriterijumima je krivicno delo.
U svakom slucaju, stvarno smo otisli u off...
By starter
Nije samo diskriminacija problem, nego i njihovo ponasanje vezano za incident sa suzavcem, koje pokazuje da oni ne umeju da vode klub.
Obezbedjenje nije pretresalo goste.
I nije ni na koji nacin pomoglo gostima da se snadju kada je bacen suzavac, tj. nije ih nigde bilo.

I to im je vec druga kardinalna greska za mesec i po postojanja...
Dakle, oni ne umeju da vode gay klub...

I da, sada ce ispraviti OVU gresku sa obezbedjenjem,
ali postoji ozbiljna verovatnoca da ce uskoro zasrati nesto drugo...
Korisnikov avatar
By Egmont

A i jos ovo... Ajde malo porazmislite zasto nije svako dobio one clanske karte za Alliance (uz koje mozes da udjes za DZ). Ne mozete da mi tvrdite da ih nisu davali po odredjenom kriterijumu, jer znam da jesu. Znaci, Alliance je "navlacio" odredjenu masu "odredjenim" likovima. Tako da nema smisla pricati o tome ko je pozeljan ili nije i neki klub osudjivati zbog toga.
Jesi ti dobio clansku kartu?
By Pending-For-A-Bending
Nije samo diskriminacija problem, nego i njihovo ponasanje vezano za incident sa suzavcem, koje pokazuje da oni ne umeju da vode klub.
Obezbedjenje nije pretresalo goste.
I nije ni na koji nacin pomoglo gostima da se snadju kada je bacen suzavac, tj. nije ih nigde bilo.

I to im je vec druga kardinalna greska za mesec i po postojanja...
Dakle, oni ne umeju da vode gay klub...

I da, sada ce ispraviti OVU gresku sa obezbedjenjem,
ali postoji ozbiljna verovatnoca da ce uskoro zasrati nesto drugo...
Ja sam i osudio to sto je bilo lose obezbedjenje i da ne postoji nikakav izgovor.

Boris je inace napisao u onom pismu (koje ja potpuno podrzavam) da su bila neka dva strejt tipa u Alliance-u i pokupila onu dvojicu gayeva samo da bi ih isprebijali sa par ortaka. Inace, Bisa je "provalila" ta dva lika- cak im je i prisla. Zasto onda ona nije upozorila ta dva gaya makar da obrate paznju? Ili se obratila obezbedjenu?

I Alliance je gresio. Svako nesto zasere. Svako neko nekad zajebe. Da li je to razlog da ga lincuju? Nije
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Egmont

Molim te, nemoj se praviti lud Borise
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by operativni kadar
Jebate, štas ti ogorčen neš u zadnje vrijeme :yes:
Malo se pederi pokačili i šta sad? Proći će ih :D
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by colonia_boy
Tvoj post sam shvatio ovako (uprosceno): U VIP ne treba ici nikako zbog svega sto se desavalo da bi se pruzila podrska gay populaciji. Right?
Onda, ako sam dobro shvatio, da li bi ti, da se kojim slucajem isto desilo u Alijansi, bojkotovao?

@BBB ne znam po kom principu su deljene kartice, ja sam je dobio jer sam trazio jer je bilo reci da se nece moci uci bez nje. A, ionako vise ne vaze....
Korisnikov avatar
By Egmont

Pitam.
By Pending-For-A-Bending

Pitam.
Iako ovde mozda izgleda da ja imam nesto protiv tebe-licno, to nije tako.
Ti si PR Alliance-a, i prituzbe mogu jedino tebi da uputim, jer ne postoji drugi kontakt... zar ne?

Ja mislim da si inteligentan, da imas smisla za organizovanje zurki, da imas muda i da si jedini od svih nesto ucinio po pitanju gay scene, i zato nemoj da umanjes moje misljenje o tebi.

Eto, cisto da ti osvezim pamcenje i da te obavestim da nisam imao clansku kartu
Korisnikov avatar
By Stripi
A jel mogu ja da dobijem člansku iskaznicu Alijanse?
Neću pravit velik trošak, ionako nisam stalan gost, tek toliko da se pederišem po Zagrebu članskom iskaznicom :blush:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!