Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Razmishljam sada o jednoj stvari i mislim da sam se jednom prilikom smuvao sa tipom samo zato shto je imao psa?! :saint:
Jbg, shta cu kada se lozem na tipove sa psima...

Mislite li da je krajnje vreme da i sam nabavim psa?
zlatni retriver :love:
Korisnikov avatar
By Delete
Imam i ja zenku zlatnog retrivera, pa ti ako nabavis muzjaka i ne bude peder, mogu da se pare :lol:
Korisnikov avatar
By crawen
Zelim muzjaka... Teshko je izaci na kraj sa zenskim psom... :)
mada, volim kada imaju male... :saint:

Joj, sada si me stavio u josh veci problem... :confused:
Korisnikov avatar
By Delete
Hajde, hajde, ne zbunjuj se...nego raspitaj se dobro o odgajivacnicama ako se odlucis za kupovinu, da se ne bi dogodilo da kupis stene retrivera, a kad odraste postane terijer :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
joj, veruj mi, ženke su daleko, daleko pitomije. ja ih imam već 8 godina, tri komada (2 ženke i mužjak) + engleski seter (ženka), tako da znam iz prve ruke. takođe, ovde su zlatni retriveri u ekstremnoj ekspanziji što je užasno unazadilo kvalitet rase, a iz nekog razloga mužjaci su mnogo lošiji od ženki. tj. ima mnogo više tipičnih ženki od tipičnih mužjaka, muški su svi nešto "nakrivo", pa kao da su rahitični.

btw, promeni naslov teme, pa da diskutujemo o retriverima. :love:
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by 2Q2Bstr8
joj, veruj mi, ženke su daleko, daleko pitomije. ja ih imam već 8 godina, tri komada (2 ženke i mužjak) + engleski seter (ženka), tako da znam iz prve ruke. takođe, ovde su zlatni retriveri u ekstremnoj ekspanziji što je užasno unazadilo kvalitet rase, a iz nekog razloga mužjaci su mnogo lošiji od ženki. tj. ima mnogo više tipičnih ženki od tipičnih mužjaka, muški su svi nešto "nakrivo", pa kao da su rahitični.

btw, promeni naslov teme, pa da diskutujemo o retriverima. :love:

promeni naslov.... :)

Btw, imao sam zenku nekada, ali je ona sada na nebu... :(
Korisnikov avatar
By decko
Hehehehe :giggle: Ja sam isto uvek se potajno nadao kad upoznam nekog ko mi je sladak da ima psa pa da ga setamo zajedno.... :setnja:
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by decko
Hehehehe :giggle: Ja sam isto uvek se potajno nadao kad upoznam nekog ko mi je sladak da ima psa pa da ga setamo zajedno.... :setnja:

Welcome to my world! :)
Korisnikov avatar
By decko
Awww...pa dobro, lepo je kad znas da nisi jedini :lol:

Enivej, na kraju nikad nisam ni upoznao nekog da mi se bas svidja a da ima psa! :zacepi:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa sad, ne mora to biti tako sjajno. šta ako vas taj pas ne bude voleo? :) ono reži, ujeda...
By Sixto
Doberman, i to moj, samo njega volem!
Korisnikov avatar
By decko
pa sad, ne mora to biti tako sjajno. šta ako vas taj pas ne bude voleo? :) ono reži, ujeda...
Maaa....sve se da resiti dobro dresurom! Kako vlasnik - tako i pas! :smeh:
By Snow_Crystal
Retriveri? Hm mnogooooooooooo slatki i blentavi psici ali jako tvrdoglavi (kad dignu nos i nece nista da urade)...Pre par godina sam upoznala jedan par komsinice setale su dalmatinca a kako ja OBOZAVAM pse nisam mogla da odolim a da ih ne upoznam tj kao fol da pomazim kera....

Btw komsike su preslatke...:kralj:
Korisnikov avatar
By muzika86
Ja imam macku, ne kucu. Ne volim kuce.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
retriveri uopšte nisu tvrdoglavi, nešto si pobrkala. oni su veoma mirni psi, veoma privrženi i jako društveni, a najveća radost im je kad dobiju nagradu jer su bili poslušni.

evo mojih džukaca:
SlikaSlikaSlika
Korisnikov avatar
By crawen
SlikaSlikaSlika
I kada mogu dobiti jedno malo? :saint:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja se s nekim ko mi se sviđa verovatno ne bih smuvao zbog psa :)
Hvala bogu taj problem do sada nisam imao :D
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ah, ne, setam se samo sa albino paunovima.

Slika
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by colorado
Doberman i tacka.

HAHAHAHHAAHAH!!!

samo sto je tvoj doberman tezak oko 50gr, zivi u kavezu, ima ogromna muda i zove se Rebeka....hajde sto od muskog hrcka pravis trandzu, ali bas da ce doberman da bude....
Korisnikov avatar
By Delete
2Q2Bstr8 mozes li nam reci kako se ovi sipmaticni psi zovu, mozes onim redom kako si postavio slike.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Pegi, Bidža (ne pitaj), Vesta (vidi se samo do pola na poslednjoj slici) i Viktorija.
By Lemur
Jao, i ja obozavam zlatne retrivere. Medjutim, jedan crni gospodin me je opcinio. :D

Slika
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by Lemur
Jao, i ja obozavam zlatne retrivere. Medjutim, jedan crni gospodin me je opcinio. :D

Slika
Joj, kuca koju si chuvao... Slatkish!
Korisnikov avatar
By Zoe
Ovo je moja ljubav :love:

Slika
Korisnikov avatar
By crawen
Svi imate ljubav, nije fer... :placko:
Korisnikov avatar
By Zoe
Obavezno nabavi, ako imas bar i minimum vremena i mogucnosti....... :up:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da ipak treba dosta više od minimuma. jako mi je žao kada vidim da neko jako želi psa, a nije svestan koliko zapravo treba biti odgovoran pri donošenju jedne takve odluke. protiv sam imanja kućnih ljubimaca "po svaku cenu".
Korisnikov avatar
By Zoe
Znam sta mislis time, i ja se slazem, ali sam namerno ovo rekla jer smatram da je bolje da neko ko (mozda samo trenutno) ima taj minimum, uzme zivotinju nego da se zivotinja pati sa nekim ko je stalno tu ali je prebija i ne hrani....Na kraju, kada zivotinja ipak udje u kucu, toliko je zavolis da se stalno trudis da budes tu.....

Veruj mi, kao clan Udruzenja za zastitu zivotinja sam svasta videla.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!