Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Postovane dame ovog uvazenog Foruma, Jelena Bliss et ja imamo tu cast da vas pozovemo na svecano otvaranje prvog LGBT kafica u ovom delu nase cenjene i velike republike. Kafic ce ponosno nositi ime 'Poslednje utociste' i biti smesten u srcu zlatiborskog netaknutog ruralnog pejzaza. Oko kafica se nalazi gusta borova suma, tako da nevaljali posetioci mogu da eksprimiraju sve svoje seksualne fantazije u prirodnom, netaknutom ambijentu, bez udisanja gradskih smogova i slusanja vreve! Kafic cete lako prepoznati po nasoj zastavi istaknutoj na ulazu i dvema pusljivim gorilama koji nas brane od nepozeljnih posetilaca. Za vece otvaranja, koje je, takoreci, prevue za sredu, imacete tu cast da vidite moju malenkost kako trandziran docekujem goste, i Jelenu kako se dovozi u kafic u svojoj novoj limuzini. Napominjemo da su pare za otvaranje kafica krvavo stecene prostituisanjem po Parisu i da imate obzira za eventualne propuste, ipak smo mi pocetnice u ugostiteljskoj bransi. Svaki nezadovoljan a pusljiv posetilac ili posetiteljka ce biti licno oralno zadovoljeni od strane vlasnika!

Srdacni pozdravi od vasih dveju pariskih diva, Jelene Bliss i Escobarke!

:snob: :kosa: :pivce: :harmonika: :france: :zastava:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e zivote lutalicoooooo.....a ja kuci sediiiimmm :vezan:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
ako budete u formi i u septembru, mozda navratim u posetu sa nekim drustvom...sve najbolje i srecan rad
By Sixto
Kakvi su vam sanitarni uslovi, jel imate dozvolu za tocenje alkohola, jel izdajete fiskalne racune!? :dinkic: :lol:
Korisnikov avatar
By V25
Gay kafić na Zlatiboru? Hmmmm... Bolje podignite neko utvrđenje, ne znam koliko je bezbedno. :marinac:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Hvala vam na lepim zeljama,imamo sve dozvole za rad.Pribavili smo i dozvolu za legalizaciju marihuane u kaficu i imamo dozvole za zadovoljavanje gostiju ispod stola.I tu smo da sve zelje nashe klijentele budu ispunjene.Ochekujemo vas sutra uveche!:opacupa:
By pedja72
E, a jel` mogu malo blize koordinate, da ga lakse nadjemo?
By Sixto
Oce biti slike sa red karpita?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!