Originally posted by baby_girl
Mislim da to nema veze sa patrijarhalnom sredinom, niti da smo manje gay. Da smo manje okrenute sexu, cini mi se, da.
A upravo ova tvoja zadnja recenica govori da ipak ima veze sa patrijarhalnom sredinom. Eto, imam drugarice koje vlaze ne samo kad pada kisa, na svakih 5 minuta. Gore su od svakog napaljenog kamiondzije, a uopste nisu izrodi zenskog roda.
@dezelas, post ti je vrhunski, precizan, elastican, neverovatno analitican. skidam kapu, ub'o si temu, slazem se sa svakm recenicom.
Mislim da ako podjemo od toga da je tacno to sto tvrdis, dolazi se do zakljucka da muskarci lakse i brze dolaze do samospoznaje. Pa se onda postavlja zasto je to tako?
dezelas je to odlicno objasnio, ali da dodam da ima hrpa 'ozenjenih pedera', opet patrijarhat. ne radi se tu o samospoznaji, vec o konstruktu, upravo konstruktu konstrukta. pitam se, da li postoji covek koji se ne reflektuje toliko, koji je oslobodjen svoje seksualnosti, koji ne robuje anatomiji..ali to je vec nesto s cim se nose budisticki svestenici...
Mozda zbog fizionomije. Muskarci mnogo vise reaguju vizuelno, njihovo telo nesvesno reaguje i tako imaju konstantan podsetnik na ono sto ih uzbudjuje. Dovoljno je da vide golog muskarca ( valjda, znam samo kako reaguju na zenu ). Znaju da ih devojke ne uzbudjuju nemaju potrebu da probaju sa devojkom.
Sa ovim ipak moram da se slozim, znam kakva je moja anatomija, mada sasha tvrdi da sam seksualni manijak.
Devojke vise reaguju taktilno, da bi osetile uzbudjenje na taj nacin to se prvo mora desiti, dakle mora se prvo probati da bi bila sigurna.
probati? dodirnuti? mislis, nema sta da se vadi, pa se prvo pipa u mraku?
Muskarci su najcesce inicijatori, prave prvi korak
Patrijarhat! Zna sasha dosta 'pichkica'
mozda malo i po inerciji se desava da budete sa nekim pre nego sto saznate sta vas najvise privlaci i uzbudjuje.
Ne bih se slozila. Ipak, mislim da to varira od slucaja do slucaja. Meni se to nikad nije desilo. Ja tacno znam sta me lozi i ako me lozi, bacim se gola na krevet i rasirim noge
Sasha, prestani!
Jednostavno osoba istog pola vam se ne prikazuje kao opcija
Kako to? Osim ako nismo utucani da je to tako.
Meni se nikad nije desilo da me vizuelno neka devojka uzbudi, niti njeno golo telo, barem ne tokom dugog perioda u kom nisam znala da sam gay.
Istina je da zene drugacije reaguju, ima istine da je to i stvar anatomije. Kad sam u lezbejskoj fazi, zaljubim se u nesto sasvim drugo...ne u sise, niti u dupe...ma koliko da je zgodna..cudno je to. Ne umem da objasnim.
Sasha sad vaja neku golu zensku i kaze mi da nemam pojma.
Sve u svemu vulgarno receno muskarci valjda odmah znaju na koga im se dize.
A ja znam tacno na koga vlazim. I to odmah. Otkad koristim vigel, narocito.
@SashaVsSasha nisam cula za tu teoriju
Bolje sto nisi
ps jos jednom, dezelas je rekao ama bas sve!
@dezelas