Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ne verujem dok ne vidim! :yay:

:pirat:
Korisnikov avatar
By M M and I
Gluposti...pisalo i je i u rezervacionom sistemu German Wings-a jos pre godinu dana...pa sta bi? Jesu li oni dosli?
Korisnikov avatar
By Marvin
E shto volim ovako genijalno sarkasticne i nabusite.

Da. Doshli su.
Lete utorko, cetvrtkom i nedeljom.
A sad se lepo izvini.
Korisnikov avatar
By M M and I
Inace Norwegian i i danski Sterling su dve filijale iste kompanije. Tako sam kupujuci karte kod Sterlinga za Budimpestu ili Firencu cesto leteo zapravo Norwegian-om. Novi avioni, ljubazna posada...Vecina aviona je oslikana crno belim fotografijama poznatih norvezana i nosi ime doticne osobe.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Sa beogradskog Aerodroma, od subote 28. aprila 2007. godine letece jos jedna "low cost" avio-kompanija.

Avio-kompanija "Norwegian Air Shuttle" letece jednom nedeljno sa Aerodroma "Nikola Tesla" Beograd i to subotom za Oslo, a vreme poletanja je 10.25 casova. Norveska avio-kompanija letece po principu "low cost" sto znaci da nece imati svoj operativni centar na beogradskom Aerodromu i da ce putnici avio-karte kupovati putem interneta odnosno kompanijskog sajta (www.norwegian.no).
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Zasada leti samo GermanWings za Koln i Stuttgart.
I N.A za Oslo.
Ja cekam da dodje neko sa kim mogu jeftino do Londona.:crveni:
Korisnikov avatar
By Marvin
Doće i oni.

Čim Rusima pokonimo Jat i aerodrom (a za uzvrat dobijemo jedno veeeeeeeeliko ništa :obesen: ) pustiće skotovi Open sky.
I onda će da nagrnu. London prvi.

Još kad bi one vizne olakšice bile prave....
By fencysmurf
Originally posted by Marvin
E shto volim ovako genijalno sarkasticne i nabusite.

Da. Doshli su.
Lete utorko, cetvrtkom i nedeljom.
A sad se lepo izvini.
ti se izvini!

tebi se samo CHINI da german wings leti utorkom , cetvrtkom i nedeljom.

chini ti se jer ne znas da se nista na svetu ne desava a bez da to /m m and i/ dozvoli. niti cvece cveta, niti ptice pevaju, pa sunce prvo faksira mmandi za dozvolu da ujutro izadje...

a ti si nasao da sumnjas u njega!?! o bezobraznika bezobraznog e da si bezobraznik bezobrazni marvine , o , o , o i sto puta o !

prema tome se ti izvini jer si zaluda uzimao u usta imena bezgresnog i omniopinionentnog gospoda forumaskoga svoga!

odmah !!!

:dropdead:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da.
Od 2008 je Srbija u open sky rezimu pa ce i nase nebo biti otvoreno za low cost avio kompanije.
Meni viza licno nije problem jer imam i hrvatski pasos.
Ali je problem shto aerodrom Beograd naplacuje svim putnicima taksu 70 eura.
Shta mi vredi ako je povratna do Londona 50 eura a aerodrom mi uzme 140 eura za uslugu.
OMG :vatroslava: Valjda ce i ti promeniti.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Prije par mjeseci sam putovao iz Dubrovnika za Trondheim sa Norwegian Air Shuttle i mogu reći da nisu baš jeftini, povratnu kartu sam platio 380 eura + dodatna prtljaga 25 eura i na kraju mi je sve zajedno došlo 405 eura, što je cijena skoro u rangu Croatia Airlinesa prema Skandinaviji, samo eto CroAir nema izravne letove za Trondheim već bi se trebalo presjedat..

Za usporedbu, povratnu kartu Zagreb - London oko Božića prošle godine sa WizzAir-om sam platio 90 eura sa svim taksama, dakle 4,5 puta jeftinije nego ova za Trondheim a paktički je ista udaljenost ... tako da stvarno ne kužim na koju foru se ovi Norvežani reklamiraju kao low cost prijevoznici, ili su oni "low cost" samo za norveške standarde :down:
Korisnikov avatar
By muzika86
Fliegt mit Lufthansa! Sie werden sich sicherlich nicht bedauern. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!