Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By muzika86
hajmo sada pošto su i ovi poneki iz drugih znakova postavili svoje mini fan klubove i mi ćemo.
Ribe u red!
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Zemunac
Jarci? :misli:
ja, Jarci! (ne jajarci) :smeh:

Jarci su konza, konza:kralj:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Vel boy
Jarci? :misli:
ja, Jarci!

Jarci su konza, konza:kralj:

Mozda mislish na jarhceve? :misli: :P
Korisnikov avatar
By Dina
Seamanu je sunce u ribama a ja sam jarcica :sunce:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
LAKI je riba :D :love:
Pozdrav svim emotivnim,senzibilnim inteligentnim ribama out there! :bye: :klap:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
RAY je wiba :-P)P)
Korisnikov avatar
By ^RAY^
dodatak:podznak rak!
Znaci ko razume shvaticje :sweet:
Korisnikov avatar
By Sunce
U znaku RIBE, u podznaku valjda strelac!!!
Korisnikov avatar
By mary
znak - ribe, podznak - lav
ponekad ne volim sto sam u znaku ribe. Suvise sam emocionalna i to zna da bude na neki nacin frustrirajuce, narocito ako se vezem ili ako mi se svidja neko ko nije toliko emocionalan ili svoje emocije ne pokazuje tako lako.
cekam, samo cekam da se probudi lav u meni :lukavi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by mary
ponekad ne volim sto sam u znaku ribe. Suvise sam emocionalna i to zna da bude na neki nacin frustrirajuce, narocito ako se vezem ili ako mi se svidja neko ko nije toliko emocionalan ili svoje emocije ne pokazuje tako lako.
Pricaj mi o tome, 'sestro'!!! :ribica: ce mi doci glave jednog dana!
Korisnikov avatar
By ^RAY^
a sta ja da kazem kao dupli vodeni

:placko:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Sunce
sta ima` da ti pricam...znas i sam. evo sad placem nad nasom tuznom sudbinom :rida: :lol:

cekaj 'strelca'(mada nista ne znam o tom znaku) mozda ti on 'pomogne'

:ribica:
By Çâðê_DUP
Ribe su jako prevrtljive, povodljive i podlozne sugestijama. Nemaju dovoljno energije.

:sesir:
Korisnikov avatar
By mary
:lol:
pa dobro, Angelina777, ima li sta dobro u znaku ribe?
a ja svakako nisam jako prevrtljiva, povodljiva i podlozna sugestijama. a sto se energije tice...hm, to pripisujem trenutnoj lenjosti, radim ne tome da se promenim :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
jiba jibi gjize jep :lol:

mojajo cam :beba:

:lood:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by ^RAY^
dodatak:podznak rak!
Znaci ko razume shvaticje :sweet:
Ja shvatio, rak-ribe ovde. :lol:
Korisnikov avatar
By muzika86
a sta je to podznak?? kako to znate
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by muzika86
a sta je to podznak?? kako to znate
Podznak mozes dobiti prilikom izradjivanja natalnog horoskopa, a odredjuje se na osnovu tachnog vremena kad si rodjen u toku dana. E sad, evo ti precizne definicije podznaka, iskopah ti neshto na netu:

Ascendent, ili kako je u narodu popularnije, podznak, u stvari znaci uzlazni znak. Osnovna definicija Ascendenta glasi: To je egzaktni i precizni stepen zodijaka (ekliptike) na istocnom horizontu u trenutku necijeg rodjenja. Zodijacki znak koji zauzima tu poziciju naziva se "uzlazni znak" ili podznak -- ascendent. Dakle, Ascendent je znak koji se uspinje (izdize) istocnim horozontom u trenutku necijeg rodjenja (zahvaljujuci rotaciji Zemlje po svojoj osi), onako kako je vidjen sa mesta rodjenja.
Podznak ima uticaja na nechije karakteristike kao i glavni znak.
Korisnikov avatar
By muzika86
aha i kako da saznam to? rodjen sam oko pola 3, poslije podne 20 feb. 1986
Korisnikov avatar
By Vel boy
Na http://astro-software.com/cgi-bin/astro/natal mozes tachno da odredish svoj podznak. Najbitnije je da tachno unesesh datum, vreme i mesto rodjenja, i u prvom redu kad ti izbaci natalnu kartu, pishe ti glavni znak (Sun), i podznak (Ascendant).
da li je glavni znak uvek Sun?

Npr. kod mene (pisem skraceno) kaze:

Sunce u Jarcu, pa onda opis lichnosti, vrline (mene), pa slabosti, pa Capricorn ascendant Taurus. Znaci li to da mi je Bik podznak?

A, sta znaci ono sve u duzem produzetku: Sun in IX (pa opisi), -76 Opposition Sun- Saturn (opisi), Moon in Cancer (opisi), Moon in II (opisi), 76 Trine Moon- Uranus (opisi), Mercury in Aquarius (opisi), Mercury in X (opisi), -67 Square Mercury- Uranus (opisi), 46 Sextile Mercury- Neptune (opisi), 61 Trine Mercury- Pluto (opisi), Venus in Sagittarius (opisi), Venus in VIII (opisi), -204 Opposition Venus - Mars (opisi), 119 Trine Venus - Jupiter (opisi), 222 Conjunction Venus - Neptune (opisi), Mars in Gemini (opisi), Mars in II (opisi), 132 Sextile Mars - Jupiter (opisi), -126 Opposition Mars - Neptune 42 Trine Mars - Pluto (opisi), Jupiter in Aries (opisi), Jupiter in XII (opisi), 51 Opposition Jupiter - Pluto (opisi), Saturn in Cancer (opisi), Saturn in IV (opisi), Uranus in Scorpio (opisi), Uranus in VI (opisi), Neptune in Sagittarius (opisi), Neptune in VII (opisi), 45 Sextile Neptune - Pluto (opisi), Pluto in Libra (opisi) i onda sve ovo:
Capricorn ascendant Taurus

Ascendant In Taurus

He goes to the heart of things, achieves their goals, carries on to the end of whatever has been undertaken. Likes food, comfort, good sexuality.

House II is the area of material security.

House II in Gemini

Financial success will be acquired thanks to various activities, frequent changes, be it of the activity or the workplace.

House III is the area of social and intellectual learning.

House III in Cancer

Any travel that he does will only be to visit family or friends . Family and dear ones are very important to him, they can always count on him in times of difficulty or trouble.

House IV is the area of action and emotion.

House IV in Cancer

Likes family life, children have a large place in his heart. Heis by nature calm, affectionate, delicate and tender.

House V is the area of self-security.

House V in Leo

Can only love an honest, upright and intelligent person. Likes to admire his spouse. A sincere, stable and faithful love. Refined education.

House VI is the area of learning by material transaction.

House VI in Virgo

Jobs in the medical or paramedic fields suit him the best. Weak point: the nerves and intestines.

House VII is the area of social et intellectual action.

House VII in Scorpio

Passion, passion. Feverish and drunk with love. Hiccups, discussions, disputes in love.

House VIII is the area of emotional security and of security of the soul.

House VIII in Sagittarius

Death will certainly be in a foreign land or on a journey abroad. Nevertheless this will happen after a long life, when the body is too exhausted to continue. Easy death.

House IX is the area of learning that shapes the identity.

House IX in Capricorn

Respects the religion in which he was brought up as a child, still holds this belief.

Likes justice and loyalty.

House X is the area of material action. The Mid-heaven represents the work one will do in his life, the place one will take in the world of society. It becomes more important as one grows older

House X in Capricorn

Someone who is completely trusted at work. Respectable, irreproachable in his work and moral qualities, scrupulous and praiseworthy.

House XI is the area of search for social and intellectual security.

House XI in Aquarius

Likes to re-make the world with his friends. These discussions can last the whole night and, with the ideal world created, he can retire to bed.

House XII is the area of education and of emotion.

House XII in Pisces

Contradictions, torments and harassments.

Shta je sve to, munze konza?
Korisnikov avatar
By muzika86
oh wow jel ovo neka namjestaljka i laz? bas je cool stvar...
Sun : Pisces
Ascendant: Cancer
Korisnikov avatar
By muzika86
ovo me je stvarno prepalo..... nisam shvatio za ozbiljno ali kada sam poceo citati... maann koliko stvari pise da su tacne....!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Vel boy

Shta je sve to, munze konza?

Mojne da me pitash, to morash da pitash nekog ko se bolje razume u astrologiju, u pitanju je natalna karta, u prvom redu samo znam da su opisani znak i podznak, ovo ostalo nemam pojma sta sve znachi, osim da se VII kuca odnosi na brak.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Sunce
The same here:sweet:

Ribe/Vaga
Najgore mi je kada me neko pita sta sam u horoskopu i kada kazem ribe, uvek sledi reakcija: Jao, jadnicak...jao mukica...pile malo...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by unic0rn
jiba jibi gjize jep :lol:

mojajo cam :beba:

:lood:
Dobro, onda da nadjem decka ribe pa da si grizemo jadan drugom repove.
:ribica: :ribica:
Korisnikov avatar
By m..
cekam, samo cekam da se probudi lav u meni :lukavi:
Honey, ja sam ovan - riba pa me smara isto, s ti sto sam ja u fazonu da ako vec nisam slobodna da pkazujem ve te emocije onda ne zelim ni da ih osecam, pa stisnem 'cancel' i idem dalje.
Nece ti tu lav pomoci, trust me, imam mesec u njemu.:gric:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!