Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Instruare
Yey! Konacno sam se i ja outovao:tehno:

Prvi out (13.01.2007):
Posto sam pokupio dosta saveta sa foruma ( hvala ljudi :shake: ) i dobro razmislio o svemu odlucio sam da se outujem najboljoj drugarici. Sedimo mi u kaficu i trebalo mi je jedno pola sata da dodjem sebi da to nekom izgovorim. Likusa se vec utripovala da sam ubio nekog posto sam joj rekao da je nesto veoma vazno, a tek kad me videla onako nervoznog c c c c.... Mozda ce vam zvucati glupo ali trazio sam da me drzi za ruku dok joj budem to govorio... Jako mi je pomoglo. Kad sam konacno prevalio preko usta da sam bisex, likusa se tako nasmejala i odma me zagrlila. Kaze da je pre neki dan pricala sa sestrom o tome i bas joj je bilo zao sto nema ni jednog gay ili bi druga... Evo sad joj se zelja ispunila... Rekla mi je da bez obzira koja moje sexualno opredeljenje bilo da je ona meni durgarica bez obzira na sta. Rekla je i da joj jako puno znaci sto sam joj prvoj rekao... Konacno mi je pao kamen sa srca i super se osecam :eya: .
Inace smo celo vreme posle toga pricali o nekim tipovima, huh kako je bilo extra konacno sa nekim "uzivo" komentarisati drugove :tamoamo: .

Drugi out (15.01.2007):
Ovde sam vec malo bio iskusniji... Mada ako je neko citao moj prvi topic, zna o kome pricam... Uglavnom lik mi se jako svidja, jedno vreme sam mislio da ga volim mada sam do pre neki dan skontao da sam se samo malo zaljubio u njega.
Pre outa sam ga zestoko smarao da imam nesto vazno da mu kazem i konacno se to dogodilo. Sedimo mi u kaficu, i ovaj put mi je sa jedne strane bilo teze jer je muskarac a sa druge to sto nisam mogao da pretpostavim kako ce odregovati. Sabrao sam se za par minuta i rekao mu. On me onako pogledao i reko: "i to si hteo da mi kazes, to je tako vazno?". Uglavnom je (da vas sad ne smaram od reci do reci) rekao da mu to uopste ne smeta, da sam mu ja i dalje kao brat. I zamislite ovo.... Kaze da ja nisam prvi koji mu je rekao, kaze da ima druga koji mu je pre neznam sad koliko rekao isto da je bi i da su u ok odnosima. Popularan lik nema sta. Pitao me da li sam ga nekad muvao... :smiling:
Hehe kad sam mu rekao za ono "metez--->zetem", lik se tako zaprepastio: "U jebote nisam ni skontao, ne seri" Mada sam rekao da ne mislim ozbiljno. Kaze da mu kao drug ne smetam jer mu ne smeta ni onaj sto mu je pre mene rekao... Samo sto je taj lik jednom kad su se pozdravljali pomazio ga po bradi :bale: , kaze da je tad :sekirica: izgoreo i da mu je malo hvalilo da opichi tog lika. Kaze da ne pokusavam nikakve "nagle" pokrete i sve ce biti ok. Inace rekao je da ce mu trebati malo vremena da o svemu razmisli... Kad je odlazio nije me pozdravio zagrljajem nego mi samo dao ruku... Rekao sam mu da nije moj tip, mada se inace zesce lozim na njega, huh opet nisam bio sasvim iskren...

Znam da ce zvucati pomalo sebicno ali da li je stvarno tako tesko nekog poljubiti imajuci u vidu koliko te ta osoba voli i koliko bi to toj osobi znacilo?

Evo bas sam se 14.1 smuvao sa jednom devojkom ne zato sto mi se svidja vec zato sto mi je hvalio osecaj da neko bude pored mene i da nekog vec poljubim posle tolike pauze... Inace ta devojka se vec duze vreme "pali" na mene i shvatio sam da mi nije tesko poljubiti je, jer znam kakav je osecaj (a verujem da ga znate i vi) kad toliko zelis neku osobu a ona nije u stanju ni jedan poljubac da ti pruzi, pa makar to bilo i bezosecajno...
Korisnikov avatar
By Delete
Cestitam, u svakom slucaju :) :kiss:
Korisnikov avatar
By muzika86
Čestitka, samo piše se coming sa jednim 'm'. ;)
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
svaka cast, samo nemoj sada da ti to predje u naviku, pa da svima redom po ulici pricas o svojoj sexualnoj orijentaciji...

p.s.

hvaliti - odavati hvalu nekome, ukazivati pocast...

faliti - nedostajati...
Korisnikov avatar
By Rei
svaka cast, samo nemoj sada da ti to predje u naviku, pa da svima redom po ulici pricas o svojoj sexualnoj orijentaciji...
Hehehe. Takve porive sam imao ja nakon svog prvog (i jedinog) outa, i nedelju dana nakon toga sam svaku noc sanjao kako se nekome outujem... Srecom kukavica sam pa nisam to uradio :D

Chestitam, ins (mogu tako da te zovem? nekako mi zjb da prevalim ceo nick preko jezika/tastature :smeh: )
Korisnikov avatar
By Dina
Cestitam! :)

Bas burna tri dana... Inace, reakcija drugarice je bas super, a drug manje vise. Bice sve u redu ako ne bude naglih pokreta i hteo da bije druga sto ga je pomazio po bradi - kako strasno :drama: Ali to su valjda strahovi nasih macho muskaraca :roll: u homofobicnoj sredini. Bolje sto nisi bio potpuno iskren i sto si mu rekao da nije tvoj tip. Ali nadam se da ce vremenom biti bolje...
Korisnikov avatar
By Deksi
Lepo,lepo.....drago mi je da je tebi lakse.....meni svaki put kad sam se outovao nekom osecao sam se kao da sam bacio neki teret sa sebe...veliko olaksanje posle toga....
:saint2:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja sam se out-ovao dosta ljudi te sam se uigrao :nokti:
Znam kako je dobar osecaj :P

Cestitam...Stvarno mi je uvek drago kada ovako nesto procitam (ne znam zasto zapravo) :giggle:
Korisnikov avatar
By Instruare
@Delete:
Hvala! Ja jos cekam onu kafu...

@muzika86:
Gde je drugo m? :roll:
Nekad brzo pisem pa ne skontam

@Alexandrus Magnus:
Nadam se da mi nece preci u naviku
Znam ja kako se pise samo mi je malo teze posto mi je srpski nematernji...

@REI
Tvoj coming out sam je prva tema sto sam procitao na forumu...
Ma zovi me kako ti najvise odgovara

@Dina:
Hvala! Nadam se da necu imati neke nagle pokrete...
Znam da je totalno pogresno terati neku osobu u vezu, koja mu ne ogovara. Tako je i ovde, necu ga forsirati i nadam se da cemo ostati dobri drugovi...

Ma naici ce neki komad bolji i od njega...
Bio sam u nekoj adoslescentskoj fazi, brzo me proslo. Ja kako se brzo zaljubim tako se brzo i odljubim...
Normalno jos uvek mi puno znaci, mada ga vec polako brisem, osecaj po osecaj. Necu da me ceo zivot prati osecaj zaljubljenosti u osobu koja moze da mi da samo prijateljstvo.

@Deksi:
Hvala! Huh bas dobar osecaj. Mada trenutno nisam razmisljao kome bi se jos mogao outovati sem jednom drugu koji me stvarno razume po svakom pitanju...

@Zonche:
Thank you... Da pomalo mi je bilo lakse drugi put.
Mozda se tako osecas jer brines zbog drugih ljudi. Bas si simpa

Hvala vam ljudi ovo mi jako puno znaci,
izvinite zbog gramatickih gresaka, pisano je pa i sami pogledajte u 02:49 a zadnje vreme bas i ne spavam tako da je jos i dobro izaslo :) . Inace mi je srpski nematernji jezik pa cesto gresim jer vucem neke reci iz svog maternjeg na kom sam pohadjao osnovnu skolu.
Korisnikov avatar
By muzika86
Pa koji ti je maternji ako nije tajna?
Korisnikov avatar
By Instruare
@muzika86
Tajna je...

Nego opet je juce dosao do posla, taj lik, pijan.... Lepo se pozdravio, mada dok je pricao nekako se "odaljio", ne mislim bukavalno nego kao da se ohladilo nesto, pito par common stvari i otisao... Cujem od sestre da je juce muvao neku ribu u disku...
Joj kako ga volim i kako ga mrzim!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e, pa bas lepo! mnogo mi je drago za drugaricu...

...ne kapiram bas ta deo sa tim poljupcem.... ne bih htela da me neko poljubi samo zato sto ja to zelim.... pre bih zelela da zeli da me poljubi....
Korisnikov avatar
By Adenim
:lol:
super. bravo.
sve price manje vise iste, svi smo mi bili u pocetku biseksualci :nokti:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Adenim
:lol:
sve price manje vise iste, svi smo mi bili u pocetku biseksualci :nokti:

i samo jedan dobrocudan savet

cuvaj se tih nafuranih najboljih drugarica koje kao mnogo vole gay drugare
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Zibro

i samo jedan dobrocudan savet

cuvaj se tih nafuranih najboljih drugarica koje kao mnogo vole gay drugare
ovo je vise nego dobrocudan savet.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
da, mada takve obicno i nisu mnogo opasne. obicno te posle nekog vremena izgustiraju, i udalje se. to je najgore sto moze da se desi...

imao sam ih gomilu takvih. zato se sada pazim:)
Korisnikov avatar
By Instruare
@hlaefdige:
"...ne kapiram bas ta deo sa tim poljupcem.... ne bih htela da me neko poljubi samo zato sto ja to zelim.... pre bih zelela da zeli da me poljubi...."

Kad znam da ta osoba nikad nece biti samnom, poljubac bi bi kraj moje fantazije o njemu, grand finale. Znam da on nece nikad zeleti da me poljubi zbog toga sto on to zeli vec mozda samo da meni uslisi zelju... Taj poljubac je nesto sto najvise zelim na ovom
svetu, znam da zvuci pateticno i to jako ali jbg to je moje trenutno razmisljanje...
Rekao bi mu da tim poljubcem meni nece probuditi neku nadu vec samo da ce me neverovatno usreciti, i to je istina. Ne bih trazio nista vise od njega, samo jedan poljubac.... to je sve sto zelim... Makar bio i neiskren, i dalje ga zelim jer ce i onako i ovako ostati samo jedna fantazija... ali da me poljubi onako kako ljubi druge...

@Zibro:
Ne stvarno extra je drugarica, dugo mi je trebalo da odlucim kojoj dok nisam izabrao nju i verujem da nisam pogresio mada vreme ce pokazati...

@Adenim:
Hvala na savetu

@bananica:
"i udalje se. to je najgore sto moze da se desi... "

Nije ona takva, zato sam je i izabrao...
Korisnikov avatar
By Oziris
Cestitam ti... I meni je bilo tesko da to prvi put prevalim preko jezika... I ja sam tada odabrala dobru drugaricu, mislim da je tako mozda najbolje zapoceti taj dugacak put zvani coming out... Svi kojima sam se outovala manje-vise su dobro odreagovali na to, tako da... drzim ti fige za sva sledeca coming out ostvarenja. :kiss:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Lepo shto si skinuo kamen(ili u tvom slucaju 2 kamena sa srca) tako sto si se autovao. :rodjendan:
Ali pripazi shto se tice toga tvoga druga,naime ja sam isto bio u situaciji da se zaljubim(do usiju) u str8 druga i tako sam izgubio par meseci svoga emotivnog zivota dok nisam shvatoi da od toga nece biti nista(sa njegove strane).
Osecaj kada se zaljubis u nekoga koga znas a nemozes ga imati je u najmanju ruku-odvratan.
Zato bi ti verovatno bilo lakse da se "odljubis" od str8 druga i zaljubis se u nekoga za koga znas da ti moze uzvratiti ljubav!
Korisnikov avatar
By Instruare
Zato bi ti verovatno bilo lakse da se "odljubis" od str8 druga
Nadam se da je to moguce...
Osecaj kada se zaljubis u nekoga koga znas a nemozes ga imati je u najmanju ruku-odvratan.
So true....
zaljubis se u nekoga za koga znas da ti moze uzvratiti ljubav!

Nadam se da ce se to jednom desiti i meni...

Hvala ti Lakiboy_ns! :obraz:
Korisnikov avatar
By Dina
Moram da citiram Simora koji jednom rece na slicnoj temi a vezano za ljubav:"....nije li naglasak na "voleti" a ne na biti "voljen"... "
Korisnikov avatar
By Instruare
Dina Dina kad te uvatim u Alijansi ima da te izljubim do besvesti :obraz: :setnja:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Dina
Moram da citiram Simora koji jednom rece na slicnoj temi a vezano za ljubav:"....nije li naglasak na "voleti" a ne na biti "voljen"... "
Nije uvek.Ja sam jednom "voleo" najvise na svetu a nisam bio "voljen".Cilj je VOLETI I BITI VOLJEN::leviathan:
Korisnikov avatar
By Dina
Lakiboy ns,
Pa to jeste najlepsa varijanta ali ako se to unapred postavi kao cilj ja to zovem "trzisna ljubav" - koliko se da toliko se dobija, qq nesrece ako se neko prevari u trgovini :wink: Ne kazem da ljudi koji tako postavljaju stvari nisu realni, prakticni, samo mene to ne fascinira u smislu ljubavi. Istinska ljubav, po meni, nema ni razlog, ni racunicu, a druga osoba se voli onakva kakva jeste. To bi znacilo da nemas ogorcenja ako ta osoba ne moze nesto da ti pruzi jer nisi ni zacrtao da bas to tako mora, a i uzivas u onome sto moze.
Korisnikov avatar
By Instruare
Danas sam S5 napisao poruku:

One day you'll cry for me like I cried for you,
One day you'll miss me like I missed you,
One day you'll pine for me like I pined for you,
One day you'll love me, but I won't love you...

Naravno rekao sam da to nije njemu upuceno... A mislio sam svaku rec...
I ako jako pokusavam da ga izbacim iz glave, sve je gore i gore, razmisljam o njemu svaki dan i nemogu da se otresem od pomisli da ga zaista volim. Rekao je da ce navratiti za koji dan... Nikad se nisam osecao ovako... Uvek sam drzao situaciju pod kontrolom, uvek sam na neki nacin mogao da se saberem i razlucim svoje misli. Bio sam zaljubljen i pre ali ne na ovaj nacin zaljubljen.
Ako mu kazem, znam da ce prestati svaki kontakt izmedju nas.
Znam da vam je sve ovo zvucalo glupo i verovatno ste to toliko puno puta culi... Nisam drama queen, jednostavno stvari stoje tako. Nadam se da je ovo samo adolescenstska kriza koja ce uskoro poci.
Danas je suza stizala suzu kad sam cuo ovu pesmu, koju ujedno posvecujem njemu.

Za mog S5
Korisnikov avatar
By Instruare
Hvala ti Deski!
Hvala sto si me posavetovao i hvala ti na prijateljstvu koje mi ukazujes.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Dina
Lakiboy ns,
Pa to jeste najlepsa varijanta ali ako se to unapred postavi kao cilj ja to zovem "trzisna ljubav" - koliko se da toliko se dobija, qq nesrece ako se neko prevari u trgovini :wink: Ne kazem da ljudi koji tako postavljaju stvari nisu realni, prakticni, samo mene to ne fascinira u smislu ljubavi. Istinska ljubav, po meni, nema ni razlog, ni racunicu, a druga osoba se voli onakva kakva jeste. To bi znacilo da nemas ogorcenja ako ta osoba ne moze nesto da ti pruzi jer nisi ni zacrtao da bas to tako mora, a i uzivas u onome sto moze.
Naravno da se u vezu ne ulazi sa nekim zacrtanim ciljevima ona se desi ili ne.Ali kada se veza razvije do odredjenog nivoa onda po meni mora da dodje u fazu kada VOLIS i VOLJEN SI.Ljubav se nemoze meriti i vagati kao na pijaci ali meni treba bar priblizan reciprocitet u kolichini ljubavi.Bio sam u vezi u kojoj sam davao svu svoju ljubav a dobijao je u mrvicama i to je jebeno puno bolelo-mozda otuda ovaj moj stav!:vrcka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!