Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ...
Dakle, od drugog januara do sredine marta sam u Becu, zivecu u samom centru... Ako neki forumas zivi u najlepsem gradu na Dunavu, neka mi salje u2u. Mozemo zajedno na rucak u onom gej restoranu sto se nalazi na istoj ulici u kojoj je ziveo Sigmund Frojd (Berggase), ili u nekoj gej sauni (Kaiserbrundl, na primer).
Za operu, pozoriste, koncerte i izlozbe vec imam drustvo ;)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A zasto je ova tema u kaficu a ne u folderu "putovanja"
Ich wunche dich viel spass in Wien. :zen: :bye: :party:
Korisnikov avatar
By muzika86
:sladoled: Bez zlonamjere pise se, Ich wünsche dir viel Spaß in Wien. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pod uslovom da pišeš pre reforme u kojoj se izgubilo scharfe es i pod uslovom da imaš instaliran nemački raspored na tastaturi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao, duso, sjajan si.
:klap:
Nema sanse da u to vreme budem u Becu, ali zamisljam romansu, kao u "Povratak u Idn", sto se daje na RTS-u.
:alexis:
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by 2Q2Bstr8
pod uslovom da pišeš pre reforme u kojoj se izgubilo scharfe es i pod uslovom da imaš instaliran nemački raspored na tastaturi.
Da nova reforma pisanja je najveca glupost koja je sprovedena u istoriji post-Nazisticke Njemacke. I nakon 10 godina njenog sprovodjenja oko 70% i vise ljudi se izjasnjava da je treba poptuno ukinuti i ostaviti stari nacina pisanja kako jeste.
Dakle ako zivis u Bayernu (gdje sam ja nacuio svoj Njemacki) tamo je nova Rechtschreibreforma totalno odbacena. Cak su mnoge novine koje su jako respektabilne u Njemackoj ponovo se vratile na predreformski nacin pisanja.
I ne, ß nije izbacen poptuno ni po toj reformi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!