Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Ništa, odgledao sam dva puta film Happy Texas o nekoj dvojici koji su pobegli iz zatvora pa se skrivaju u seocetu u sred Teksasa gde se pretvaraju da su gejevi koji uče male devojčice da pobedjuju na takmičenjima sa pevanjem i igranjem... Dakle, šerif Chappy je živa smejurija... ako niste umeli da zamislite "mačo tetku" morate da vidite Čapija... koji vodi tipa u lov na zečeve pa mu posle poklanja zečju šapu (od tog zeca) za sreću
Korisnikov avatar
By Escobar
Prokleti Texas i prokleti kauboji. :tuc:
Korisnikov avatar
By jukie
Ma ne, ovo je živa smejurija... pošto ga je tip odbio, šerif Čapi sedi na livadi i plače, brišući lice vraćenom zečjom šapom, a za to vreme svi pokušavaju da ga dobiju na telefon jer je u toku pljačka banke... onda cela ideja kako odlaze u kaubojsku gej plesačku dvoranu/restoran... i na kraju srećan? kraj koji se može preskočiti ako se ne pazi dovoljno dobro, kako Čapi nalazi muškarca svog života koji ceni njegovu hrabrost i drže se za rukice dok se dešava predstava gde klinke igraju pred osuđenicima u zatvoru (a verovatnim pedofilima)
Korisnikov avatar
By Kupper
:diplomac:Jukie:lol:

Simpatican filmcic:)
Korisnikov avatar
By blenta
escobar u chemu je fora s tobom i kaubojima
u2u o'ma
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Ja sam taj film gledala kad sam bila mala. Sa mamom. o0 Shto je, kad malo bolje razmislim o tome, prilichno chudno.
Mada, i imate dozvolu da se cudite, ja sam se radovala svemu gej kad sam bila mladja. Uuu Will & Grace! *drool* Valjda. Ili koju god mi to seriju mama nije dala TADA da gledam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!