Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Çâðê_DUP
DRUGARICA: cao
DRUGARICA: ko se bori za zenska lezbejka prava?
DRUG:Labris
DRUGARICA: kako?
DRUG: imas njihov sajt
DRUG:: link sa gayserbie
DRUG: pa pogledaj
DRUGARICA: http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=21697
DRUGARICA: procitaj ovo
DRUG:imaju radionice i josh i nesto izdaju
DRUG: broshure
DRUG: knjige
DRUGARICA: radionice? pa nisam obogaljena, niti besposlicar
DRUGARICA:sta ce mi brosura?
DRUGARICA: procitaj ovu temu i kako labris moze da se bori s tim
DRUG:ima par ok knjiga koje sam prelistao
DRUG: dosta materijala
DRUG: kao osnova za gejaktivizam
DRUG: ali nista vishe od toga
DRUG: problem postoji
DRUG: to je druga stvar.
DRUGARICA: za prava mladih lezbejki bore se radikalne labris feministkinje od 50 godina: kako? idu od kuce do kuce i dele brosure?
DRUG: mislim da je to veoma bitna tema i zahteva dublju analizu
DRUG:zasto devojke ne izlaze
DRUG:vracam se za sat dva a ti razmisli na zadatu temu
DRUG: hocu predloge, reshenja

ja bih otvorila tu temu

da li su devojke optimiste i lenje? da li imaju drugaciju perspektivu i pasivan odnos prema tome? razumljivo je da ako su nekome ugrozena prava da ce se za to boriti? da li to znaci da lezbejkama, s tim sto ne izlaze, a ima ih malo i na chatu i na netu, nisu ugrozena nikakva prava? da li koriste prednost grupnog druzenja "a la lezbo seks i grad" koji moze da prodje u strejt sredini, tj. da li je nacin druzenja i grupisanja kod lezbejki drugaciji? da li je nezainteresovanost u pitanju kad se formira jedan svoj krug prijatelja i partnera? sebicnost? opet pasivnost? sve pomalo?
gde ostavljamo i trpamo labris teorije kada ulazimo u gej klub opustosen devojkama i nabijen gej mladicima? neko ce reci da se svakodnevno ne postuju ni prava zena ni coveka niti icija. svasta se na ovu temu moze reci i ozbiljno priupitati. pitanje je samo: ima li ko nesto i da pita i da kaze?
By Çâðê_DUP
<Kvirki> zauzeta si?
*** Ne mozes me ni videti kad nisam dolazila dugo
*** ali,molim te samo normalna spika
<Kvirki> sta je za tebe normalna spika?
*** Pa bez ono
*** onih stvari
*** tipa spustanja i podjebavanja,
<Kvirki> aha
<Kvirki> da, to je retkost ovde
*** pa zato i ne dolazim
***kao sto i ne izlazim
*** Jednom u 3 meseca

<Kvirki> ako nije intimno pitanje, kako vodis lez zivot?
*** Iskreno,nikako
*** Jesam gay tj,les
*** ali
*** zivim str8 zivot
<Kvirki> i to ti ne smeta?
<Kvirki> mislim, bukvalno zivis str8 zivot?
<Kvirki> pitam jer me zaista zanima ko se bori za zenska lez prava
<Kvirki> oprosti ako su ti pitanja teska
***Ja zelim da zivim gay zivot
*** i da budem sa devojkom
***ali posle ovoliko vremena u svemu tome
*** strasno mi je
<Kvirki> u cemu? mozes li da definises sta ti smeta
*** priznati kakve su osobe
<Kvirki> jer se i ja tu pronalazim
*** Sta mi smeta,O podosta toga
***1.
***To sto Niko nece da bude veran
***2.Samo slusam o nekakvim suludim stvarima
***hoces dildo,hoces 3 i jos dosta gadosti
*** Pa stvarno
*** 4
<Kvirki> gde si to cula> ovde na chatu?
*** Ma i na chetu i uzivo
***I nudili su mi do sada
***svasta
<Kvirki> pretpostavljam da si preko neta i oglasa skupljala te likushe
*** M abre ni jedn moj drug to nikad nije rekao
<Kvirki> da li si pozelela da izadjes po zurkama> da li si bila po zurkama?
***Ne vecinu sam upoznala totalno slucajno
<Kvirki> gde?
<Kvirki> jer ja nikako "slucajno" da upoznam nijednu lez
<Kvirki> i zato se pitam ko i kako se treba boriti da lezbejke ne vode strejt zivot!

*** Pa i ja se pitam
*** udjem u bus i vidim
*** takvu devojku
*** za koju znam da je u fazonu
*** a sve sto sam videla do sad u klubovima itd.Ja sam se uplasila
*** Stvarno,ono nije cisto
<Kvirki> slazem se s tobom
<Kvirki> ali mi znaci da cujem i drugo misljenje

dakle, devojke se upoznaju u busevima, pored labrisa i brosura, savrseno. idemo dalje. (dalje?)
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam svoju bivsu i jedinu bgd devojku upoznala preko labrisa :kosa: ali kad obavim turneju po srbiji i okolini javim ti kako se upoznaju za sad ne znam, ehem, osim preko neta ali to nije odgovor koji se trazi ... e da u zgb mi je jedna navratila na kafu ... sasvim slucajno a jedna me nasla u nekom kaficu i tako ... u tuzli isto u str8 kaficu ... ali sa tim kaficarama nisam bas pricala :trep:

:f5:
Korisnikov avatar
By tramp
e da - da li je pitanje ko se bori za zenska lezbejska prava, lezbo prava uopste ili pravo na upoznavanje ... zbunjena sam a treba da radim ... :kopa:
By Çâðê_DUP
<Kvirki> plus kako znas da je devojka u fazonu?
<Kvirki> zar se homoseksualnost da videti po izgledu?
***Pa ne znam za svaku da li jeste ja to samo mogu da znam kad osetim
*** Ali za neke stvarno odmah znam
<Kvirki> a sta te je frapiralo toliko po zurkama da mislis da nisu normalne?
<Kvirki> i mislis li da je to uzorak koji predstavlja lez populaciju?

*** Pa nazalost da. imam priljtelje koji su gay
*** i oni su toliko ok
*** i onda me zacudi
*** sto nisu svi kao oni
*** A to da vecina ima problem u glavi je druga prica
<Kvirki> kako se ponasaju te devojke po klubovima? smeta ti njihov izgled?
<Kvirki> agresivnost?
<Kvirki> one bas tvrde da su opustene i cool
*** Pa ne znam sta mi moze biti cool kod devojke koja se muva sa 1 pa sa 2 pa sa 3
*** A izgled
***O
*** pa pa to tek to
***Izgledaju toliko strasno

<Kvirki> da li znas da bi ti sad rekle kako s tobom nesto nije u redu, one kao imaju svoje veze (u kojima varaju devojke sve u 18) njima je super, (kao i svakome ko nema nekakve vece moralne kriterijume i obrasce ponasanja)
<Kvirki> i da bas zato sto su u vecini misle da mogu da ti to bezobrazno i cinicno kazu?
<Kvirki> i onda devojka nema nista drugo do da radi sto i one ili da se povuce, zar ne? mozda zato devojke koje su iole normalne (ne volim tu rec, ali znam na sta de odnosi)
<Kvirki> kako ce labris to da resi, ja ne znam!
*** Ne
***Labris
*** izbegavam
*** bila sam tamo dok sam bila mladja i neiskusna i naivna
*** Ali,sada bezim od takvih udruzenja

*** Imam priljtelje sa kojima se druzim vec 8 godina
*** I koji su gay
*** nisu bi
*** I jednostavno gledam kao se oni ponasaju prema ljudima
*** i stvarno
*** oni su divni
<Kvirki> ali vodis strejt zivot i ne ostvarujes sebe. dokle mislis tako?
*** Pa,nemoj pogresno da me shvatis
***Ja sam imala devojke sa kojima sam bila
*** u vezi
*** Imala sam za ovih 7 god
*** samo 3 kombinacije
***za jedno vece

<Kvirki> zar ne mislis da su tvoji gay drugovi puni elana jer imaju decka svako vece i mogu da biraju>?
By Çâðê_DUP
Originally posted by tramp
e da - da li je pitanje ko se bori za zenska lezbejska prava, lezbo prava uopste ili pravo na upoznavanje ... zbunjena sam a treba da radim ... :kopa:
sve navedeno! kompletna slika! mozda si ti izabrala pravi put (nisi OVDE), a ja se nadam da cu ti se pridruziti uskoro u dijaspori, u inostranstvo bih otisla i da sam strejt, a nekmoli sto su mi prava na lez zivot u globalu ugrozena. (ne samo meni) :teg:
By Çâðê_DUP
ja sam svoju bivsu i jedinu bgd devojku upoznala preko labrisa :kosa: ali kad obavim turneju po srbiji i okolini javim ti kako se upoznaju za sad ne znam, ehem, osim preko neta ali to nije odgovor koji se trazi ... e da u zgb mi je jedna navratila na kafu ... sasvim slucajno a jedna me nasla u nekom kaficu i tako ... u tuzli isto u str8 kaficu ... ali sa tim kaficarama nisam bas pricala :trep:

:f5:
izvodim zakljucak da lez devojke (onako rudimentarno ih nazovimo "dobra riba" ili "prava prilika" (ko hoce da se priuda/zeni) mozemo upoznati van gej kluba. divno.
By Çâðê_DUP
***Ma oni imaju momke i njima je super
*** Ja hocu gf
*** Ali,ne mogu da pronadjem

nemam srca da pastujem ostatak chata, jer ce mi srce prepuci. :placko:
to je intima te devojke, osecam je kao svoju, i ne olaksavam sebi savest time sto koristim "zvezdice" za "zastitu svedoka".
mislim da je i ovo dovoljno.
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam svoju trenutnu upoznala u baru nakon svog nastupa ali inace mislim da ni jednu vezu nisam nasla u lez. baru/kaficu/klubu gde sam samo izasla... tamo sam naletala na neke gomile kres varijanti/vatacina po coskovima

e sad da ne okrivljavam barove i druge lezbejke iskreno govoreci nisam na tim mestima ni trazila nesto vise i vecnu tih zene nisam ni pre ni posle videla niti se secam kako se zovu niti bi ih prepoznala na ulici niti me zanima da se setim ... ali u toj buci i guzvi ne moze ni da se razgovara sve i da hoces a meni da bi usla u nesto sto se moze nazvati vezom ipak treba da cujem par recenica ... za seks mi prica ne treba :party:
Korisnikov avatar
By Delete
Jednu sam upoznala na faxu, do tada je (navodno) nisu privlacile osobe zenskog pola, neke sam upoznala u kosarkaskom klubu, i uvek se sve vrtilo oko termina "najbolje drugarice", uz nesto malo vise, a jednu od devojaka koje sam mnogo gotivila sam upoznla u jednom gay lokalu, i umesto da bude neka kres varijanta za jednu noc, umesto sexa vodile smo neke ozbiljne razgovore, te mogu da kazem da se u klubovima, na neki nacin, mogu upoznati i osobe za nesto vise od kres kombinacije za jedno vece, mada, iskreno, vrlo tesko.
I jednu devojku sam upoznala u jednom so str8 lokalu, nikad ne bih ni posumnjala da je lez, da nisam ja pocela pricu na tu temu u nekom sirem drustvu, i nakon razgovora, ona mi je prisla i pitala me, da li ja zaista poznajem neki lez devojku, jer se ona oseca strasno usamljeno u nasem gradu i nema sa kim ni da prica o svom "problemu".
By Çâðê_DUP
ja sam svoju trenutnu upoznala u baru nakon svog nastupa ali inace mislim da ni jednu vezu nisam nasla u lez. baru/kaficu/klubu gde sam samo izasla... tamo sam naletala na neke gomile kres varijanti/vatacina po coskovima

e sad da ne okrivljavam barove i druge lezbejke iskreno govoreci nisam na tim mestima ni trazila nesto vise i vecnu tih zene nisam ni pre ni posle videla niti se secam kako se zovu niti bi ih prepoznala na ulici niti me zanima da se setim ... ali u toj buci i guzvi ne moze ni da se razgovara sve i da hoces a meni da bi usla u nesto sto se moze nazvati vezom ipak treba da cujem par recenica ... za seks mi prica ne treba :party:
:up:
volim tvoju slobodu, tvoj nacin da zivis svoj zivot bez malogradjanskih sranja ....
znaci, samo malo vise izbora, slobode ... jos kad hoce da me ubede kako je svuda isto ... ljudi su isti .. give me a break! mozda te nece smarati z a kafenisanje, ali mentalitet je drugaciji. ne razlikuju se srpski, bugarski, rumunski mentalitet, ali norvezani, svedjani, danci, holandjani, njujorshcanke :P
to je bre drugi narod, imas mogucnost da napredujes u poslu, da zaradis, da prodises ... i nece turati svoj nos tamo gde ne treba. samo srednjaci dolaze u obzir ;)
By Bombina
ma ja sam upoznala cure u labrisu mada neidem ,zbog obaveza
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!