Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By zauvek dve
Da li postoji klub ili shta vec gde mogu izaci 2 devojchice (u paru:) u NS ili BG? :klap:
Korisnikov avatar
By Adenim
dakle vi novi kao da ste opserisani od citanja, imas podforum ''scena'' pa se lepo nacitaj gde mozete izaci
Korisnikov avatar
By ypsis21
Originally posted by Adenim
dakle vi novi kao da ste opserisani od citanja, imas podforum ''scena'' pa se lepo nacitaj gde mozete izaci
eto ja pre koji minut pisao poruku u drugom topic-u. Procitao sve sto pise, i ono sto nisam znao to sam pitao. kad lepo, optuzili me kako hocu da bacim bombu u floyd, samo zato sto pitam gde se nalazi i koliko je upad. dakle i vi ste nekad bili novajlije, ne zmoemo ni mi sve znati....

cheers
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by ypsis21
Originally posted by Adenim
eto ja pre koji minut pisao poruku u drugom topic-u. Procitao sve sto pise, i ono sto nisam znao to sam pitao. kad lepo, optuzili me kako hocu da bacim bombu u floyd, samo zato sto pitam gde se nalazi i koliko je upad. dakle i vi ste nekad bili novajlije, ne zmoemo ni mi sve znati....

cheers
Vama najsireg srca zelim dobrodoslicu, ali ste mnogo razmazeni, imate podforum ''Scena'' koja se bavi vec dugo pitanjima koja postavljate.
Gay mesta u Beogradu su - Arara, Temple, Floyd, X, Smiley + zurke koje organizuje L&Q, a to sve lepo pise...
By Director
sta je Arara i gde se nalazi (pazi, ja nisam novajlija a prvi put cujem za to mesto)
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Director
sta je Arara i gde se nalazi (pazi, ja nisam novajlija a prvi put cujem za to mesto)
lesbian bar - sumnjam da ces i otici :lol:
Korisnikov avatar
By ypsis21
eto:jbg:
Korisnikov avatar
By iJazz
Arara ne radi. Makar je bila zatvorena pre koji mesec...
By Director
bas mi je zao sto je ta Arara prsla. A zar lezbejke nemaju onaj klub blizu Kneza? Ja jednom navratio i bilo je puno devojcica koje lice na decake, a DJ Lezba je bila fenomenalna...bas je bio dobar provod... mozda je bilo samo "one night thing"?!

Nego ljudi, preporucite vi meni gde ovog vikenda da izvedem druga koji zivi na drugom kontinentu i koji 15 god. nije bio u Beogradu??? Decko ima visoke standarde i ne bih bas da se obrukam(o)? Gde da ga izvedem na veceru a gde u izlazak??? Underground i ostale "Go Play-Tuborg" varijante su suvise isfolirane za moj ukus.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bigirl
Yup, Arara prsla...

Bash me cudi...:smug:
By zauvek dve
Novajlije treba podrzati. Chitala sam, naravno, ali vidite da se svaki chas neshto otvara, zatvara. Ma nebitno, hvala u svakom sluchaju. :)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
bas mi je zao sto je ta Arara prsla. A zar lezbejke nemaju onaj klub blizu Kneza? Ja jednom navratio i bilo je puno devojcica koje lice na decake, a DJ Lezba je bila fenomenalna...bas je bio dobar provod... mozda je bilo samo "one night thing"?!

Nego ljudi, preporucite vi meni gde ovog vikenda da izvedem druga koji zivi na drugom kontinentu i koji 15 god. nije bio u Beogradu??? Decko ima visoke standarde i ne bih bas da se obrukam(o)? Gde da ga izvedem na veceru a gde u izlazak??? Underground i ostale "Go Play-Tuborg" varijante su suvise isfolirane za moj ukus.

Free u nedelju. Ubedljivo najbolje zezanje.
Korisnikov avatar
By Egmont
Ako vas mrzi da skoknete do Subotice na Termalne bazene, preporucam Exile (samo se cuvajte navijaca, imaju obicaja da pobesne, znam iz licnog iskustva) u subotu (Hacker, Milos Pavlovic i Flip).
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Idite u smajli na kaficu...ili neki cajic,prijatno je mestasce...Sta znam mozda vam se svidi...simpa je mesto skroz!!!:bubbles:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!