Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Uopshte ne znam shta mi bi. Drugarica mi pricha o biologiji i meristemskim tkivima a ja "Znash shta... Ja sam bi."
A inache sam stidljiva i sve.
I ona utjuti pogleda me nekako shokirano i ja se oduzmem, a ona kazhe "E, to je bash super." I pochne da mi pricha o tome kako ja nisam nenormalna i tako to.
I upravo sam rekla josh jednoj drugarici. I ona je rekla da je to kul.
:hyper:
Korisnikov avatar
By ignis_nis
i ja sam se out-ovao skoro, tj prekjuce, i to dvema drugaricama. dobro je proslo, mnogo bolje nego sto sam se nadao. ima ovde i normalnih ljudi ;)
Korisnikov avatar
By Zoe
Hmm........ja stalno trtljam ljudima okolo da sam Bi i svima je to ok.......samo sto nikako da svoje Bi-stvo ostvarim i realizujem :kletva:
By just!N
Bella cestitam! Sad mozes sa drugaricama da gledas "QAF"! ;) !!
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Originally posted by just!N
Bella cestitam! Sad mozes sa drugaricama da gledas "QAF"! ;) !!

XD Nisam se toga setila, ali dobar savet.
Korisnikov avatar
By tramp
cestitke bella i ignis
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Originally posted by ignis_nis
i ja sam se out-ovao skoro, tj prekjuce, i to dvema drugaricama. dobro je proslo, mnogo bolje nego sto sam se nadao. ima ovde i normalnih ljudi ;)
Ima ^^

Good for you, btw.

:zastava:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bella_the_weird
Uopshte ne znam shta mi bi. Drugarica mi pricha o biologiji i meristemskim tkivima a ja "Znash shta... Ja sam bi."
Da, biologija tako uti?e na ljude... :yes: :spin: :giggle:
Korisnikov avatar
By HARP
bella baš si slatka, kako si to spontano, iskreno rekla... najja?a si :kiss:

Elem, avatar ti je vrh :)
Korisnikov avatar
By Ra
Cemu toliko odusevljenje i cestitanje?? :puzzle:

:nokti: :kosach: :nokti:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Ra
Cemu toliko odusevljenje i cestitanje?? :puzzle:
Mlada omladina, Ra. Velika prekretnica u životu.
Korisnikov avatar
By Super Mario
?estitam!

Se?am se da je profa iz sociologoje (VI GIMNAZIJA) svojeveremno rekao :A ko bi rekao , video sam na televiziji neke bivše u?enike kako šetaju na svojoj paradi (aludira na gej prajd 2001) :)
Korisnikov avatar
By m..
Moje prvo outovanje je izgledalo tako sto su me provalili a ja priznala. lol. Mislim jok, uopste me niko nije video kako se ljubim s jednom devojkom na necijem 14. rodjendanu.
Korisnikov avatar
By Tweety
aj da se i ja pohvalim! u subotu sam se outovao jako dragoj drugarici i bas sam happy zbog toga:gric:
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by Tweety
aj da se i ja pohvalim! u subotu sam se outovao jako dragoj drugarici i bas sam happy zbog toga:gric:

Bravo Tweety! :klap:
Korisnikov avatar
By Andre87
Ja sam se potrudio da kad me vide ne padnu u dilemu :D Ipak rekao sam vecini..sve su se nadali da su u zabludi...drugarici sam cak pokazao dijagnozu psihijatra da sam trans..nije verovala..iako sam dobio od nje komplimente za misice itd(ako opet citas moje postove...znas me 3 godine a sumnjas..ccc a veza se zasniva na poverenju..shalim se bre)..za nove poznanike sam Andrej.
Korisnikov avatar
By jukie
Dijagnozu psihijatra?
to sam gledao na TV, trans osobe moraju da dobiju tu dijagnozu da bi po?ele tretman hormonima... otprilike piše da to stvarno želiš nepovezano sa ne?im drugim... tj nemaš neku šizofreniju
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Originally posted by jukie
Dijagnozu psihijatra?
to sam gledao na TV, trans osobe moraju da dobiju tu dijagnozu da bi po?ele tretman hormonima... otprilike piše da to stvarno želiš nepovezano sa ne?im drugim... tj nemaš neku šizofreniju
:wow:
Korisnikov avatar
By someone
Bravo :klap: blago tebi,ja nemam hrabrosti za to josh uvek mada planiram da kazem jednoj osobi...chini mi se da cu se osecati bolje nego sada...ili se bar nadam... :uzdah:
By Swanheart
I ona utjuti pogleda me nekako shokirano i ja se oduzmem, a ona kazhe "E, to je bash super." I pochne da mi pricha o tome kako ja nisam nenormalna i tako to.
Ja sad kad se setim svog prvog outovanja samo pocnem da se smejem.I kod mene je bilo slicno...samo sto je bio cas matematike.
Nego...cestitam na outovanju.
Korisnikov avatar
By K.i.K.a
Ja sam svima rekla u prolazu. Tipa"vidi sto je sladak, a slatka je i ona...boze!sta mi je ? Svidjaju mi se i on i ona " i svi se smeju. I tako dan za danom-svima jasno i ocigledno...:pegla:
Korisnikov avatar
By Skyen
xaxax, cooool

congrets svim :up:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ja sam se pre koji dan spontano, onako u prici, out-ovala jos jednoj drugarici... I mogu da vam kazem da sto spontanije pricam o sebi, to me ljudi bolje prihvataju.... Cela prica se tada nadovezuje nekako prirodno - kada moje drugarice pricaju o momcima, ja o devojkama, i eto - lepo vama - lepo nama ; kako uostalom i treba da bude :shake:
Korisnikov avatar
By crawen
Nije bilo prvo outovanje, ali je bilo pre jedno 2 godine...

neshto prichao sa drugaricom i pita me ona u kom sam fazonu, ja tu bio iznenadjen, kao "kakav fazon, o chemu ti prichash? ne razumem..."
sutra se trebali naci na picu... kada sam joj poslao sms da joj kazem gde se nalazimo i kada, napisao sam i da dovodim dechka... chekala nas presrecna i odmah zapochela sa ispitivanjima... :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!