Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

U Pogonu Doma omladine 02. marta, kroz nekoliko programa, bi?e realizovna završnica projekta Psiho-socijalna podrška osobama sa invaliditetom, koji imaju za cilj integraciju osoba sa invaliditetom u svakodnevni društveni život. Ravnopravno u?eš?e osoba sa i bez invaliditeta u svetu umetnosti, mode i ostalim svakodnevnim društvenim aktivnostima zna?ajan je korak ka Evropi i Svetu, gde su ve? odavno prihva?ena jednaka prava i mogu?nosti za sve ljude bez obzira na njihov invaliditet.

Program:
Od 19:00 do 21:00

• Aukciona prodaja umetni?kih radova grupe "Vidljivi" koju ?ini 16 umetnika osoba sa invaliditetom iz tri udruženja: UG "Živeti uspravno", UPIK "Dunav" i Dom za odrasla invalidna lica "Bežanijska kosa". Na aukciji ?e biti izloženi i radovi 4 umetnika koji su završili Fakultet likovnih umetnosti, kao i dela beogradskog slikara Dušana Miši?a.
• Modna revija koju ?e predstaviti osobe sa invaliditetom, sa garderobom koja je specijalno kreirana za ovu populaciju.
• Ulaz 50 din. (ako možeš pruži više)

Od 21:00 Muzi?ki program / DJ ve?e: DJ Ewox, DJ Flip i DJ Ales.

Organizatori:
Udruženje paraplegi?ara i kvadriplegi?ara "DUNAV", Udruženje graðana "ŽIVETI USPRAVNO" Dom za odrasla i invalidna lica "Bežanijska kosa" i Dom omladine Beograda.
By Sixto
Dok su se odrzavale zurke u Can Can-u pored nas je jedno vece stajala grupa devojaka u kojoj je jedna bila u kolicima, ja sam se odusevio kad sam video da je neko konacno poceo da misli i na osobe sa posebnim potrebama!
Pricali smo veci deo veceri i super se proveli!
Mozda ja nisam dobra osoba za pricu o tome s obzirom na profesiju, al mislim da bi trebalo te ljude itekako integrisati u medju svet koji nema potrebe kao oni, a ne ih getoizirati da prave svoje zurke jednom godisnje a onda razlaz kuci!
Akcija za svaku pohvalu!
Korisnikov avatar
By Shmi
Akcija za svaku pohvalu... pokusacu da prisustvujem!
Korisnikov avatar
By Tweety
stvarno sjajno, ali samo da se na ovome ne zavrsi... ljudi sa invaliditetom su stravicno diskriminisani! znam ih nekoliko i znam koliko im je sve nedostupno!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Uvek podrzavam bilo kakvu akciju koja ima za cilj da osobe sa invaliditetom izjednaci sa ostalima. Mi smo drustvo koje i dalje na te ljude gleda kao na neke Marsovce i to mi je oduvek islo na kurac! Te osobe za mene nikada nisu bile manje vredne niti sam ih ikada sazaljevao. Sazaljevam samo osobe koje su jadne i dno dna. To sto recimo neko ne moze da hoda ne daje za pravo bilo kome da tu osobu nipodastava i diskriminise. Cesto te osobe budu mentalno nadarene i itekako mogu da doprinesu ovom drustvu. Jeb ga ne mogu da dodjem na tu zurku jer radim do 23 h, ali u svakom slucaju :up: za ovu akciju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!