Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Real Madrid je odlu?io da u narednoj sezoni u svom napadu ima i Zlatana Ibrahimovi?a, u okviru plana koji predviða znatno podmlaðivanje igra?kog sastava.

Madridski "As" piše da su ?elnici "kraljevskog kluba" sebi zacrtali pet glavnih ciljeva za narednu sezonu, a to je dovoðenje Lukasa Podolskog iz Kelna, Ešlija Kola iz Arsenala (aa Kupp vidje li ovo :smeh: ) , Kristijana Poulsena iz Šalkea, ?abija Alonsa iz Liverpula i Raula Garsije iz Osasune.

Šesti i možda najvažniji cilj je dovoðenje Ibrahimovi?a, ?ime bi bilo kompletirano podmlaðivanje ekipe. Raul Garsija je najmlaði od navedenih igra?a sa samo 19 godina, sledi Podolski sa 20, ?abi Alonso ima 24, dok Kol i Poulsen imaju po 25 godina. Ibrahimovi? ?e u oktobru napuniti 25 godina.

"As" procenjuje da bi Zlatan u napadu igrao sa Ronaldom, a cena njegovog transfera iz Juventusa procenjena je na 40-45 miliona evra.

Slika
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I opet ono cuveno pitanje uklapanja igrackog kadra. Mada generalno mislim da ovo nije los izbor. Po meni cak i mnogo bolji od trenutnog.
Korisnikov avatar
By Kupper
Ibrahim je odlican igrac i mislim da ce doneti vise Realu nego mnogi skuplji pre njega.

Sad sam se setio (citao sam onu tvoju remu o sudiji - pa ono sa Seltom je bruka. Uzeti im gol cist kao suza pa makar je i Real u pitanju, blam.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Kupper
Ibrahim je odlican igrac i mislim da ce doneti vise Realu nego mnogi skuplji pre njega.

Sad sam se setio (citao sam onu tvoju remu o sudiji - pa ono sa Seltom je bruka. Uzeti im gol cist kao suza pa makar je i Real u pitanju, blam.
Ma da. I ja sam se iznervirala zbog tog blamantno uzetog gola.

:doh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Daj, jbt, šta ?e im više igra?a? Oni kao dva tima da prave, a ne jedan.
Korisnikov avatar
By Kupper
Real B u II ligi igra kao lud. Jedino sto ne moze u Primeru makar bio i prvi. Tako da svi igraju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!