Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Trener italijanske Lotomatike,nekadasnji trener Barcelone i Albe,ex trener kosarkaske reprezentacije Jugoslavije,po pisanju nekih medija bice ponovo selektor nase kosarkaske reprezentacije.Dal je na pomolu jos jedna sramota nase kosarke ili mozda izlazak iz krize.......
!?
Korisnikov avatar
By Kupper
Ume on kad hoce....a i zavisi koja primadona sad ne zeli da igra.
Korisnikov avatar
By IriS
Po mom mišljenju, on je bio ubedljivo najbolji selektor. Ona odluka sa odstranjivanjem Radmanovi?a sa takmi?enja u Indianopolisu mu je bila odli?na. Rizikovao je dosta, ali na kraju je sve ispalo savršeno!
Za razliku od Željka on ima autoritet, to je trenutno najbitnije!
By Ulix
Originally posted by kiss addict
Po mom mišljenju, on je bio ubedljivo najbolji selektor.
Meni laiku se vise dopada Obradovic.
Ona odluka sa odstranjivanjem Radmanovi?a sa takmi?enja u Indianopolisu mu je bila odli?na. Rizikovao je dosta, ali na kraju je sve ispalo savršeno!
Jeste. I mene je taj potez odusevio. Malo ko bi imao muda za tako nesto.
Za razliku od Željka on ima autoritet, to je trenutno najbitnije!
Uz autoritet treba da ponese i motku, za svaki slucaj.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Stru?ni savet Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore je u konsultacijama, u kojima su u?estvovali svi ?lanovi najvišeg stru?nog tela, odlu?io da Upravnom odboru KSSCG predloži Dragana Šakotu kao kandidata za selektora reprezentacije.

U izboru za novog kandidata za mesto saveznog kapitena pokazano je jedinstvo i želja da se novom selektoru maksimalno pomogne pred najzna?ajnija takmi?enja. Posle razgovora sa Draganom Šakotom, sadašnjim trenerom Crvene Zvezde, u najkra?em roku Upravni odbor ?e doneti kona?nu odluku i izabrati novog selektora.

Slika
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sad moljakaju na sve strane....
Nemam nista protiv Sakote ali smesan mi je nacin na koji pokusava KS da dodje do coveka koji bi nas predvodio u Japanu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!