Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By victorija_vicky
Dali uzivate da poklanjate svojoj voljenoj osobi?
Ili mozda vise volite da primate poklone?
Cuvate li svoje poklone i kad veza pukne?

Koji vam je poklon do sada najmiliji?
Sta biste voleli da trenutno dobijete... osim ljubavi (naravno)?

:poklon:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Volim i da poklanjam i da primam poklone, a uglavnom ih sve i cuvam ( zato mi soba i jeste puna svega i svacega )...

Najdrzi poklon koji sam dobio do sad je veliki plisani Stitch koji kad mu pritisnes desnu sapu, izgovara par najcescih psovki koje koristi u crtacu...I dan danas spavam sa njim....

Inace od onih sam ljudi, koji su najsrecniji kad ucine sretnom osobu koju vole...Za mene nema vece radosti nego kad na licu voljene osobe vidim osmeh, za koji znam da sam ja zasluzan...To mi je najlepsi poklon koji mogu da dobijem...

A, trenutno bih voleo da dobijem...kartu u jednom pravcu...do mesta vecnog mira...

:jbg:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
volim da poklanjam, ali mnogo vishe volim da dobijam poklone, evo npr. exexexexex-u sam poklonio originalnu jazz kompilaciju, u tvrdom pakovanju, vrednu trocfren broj evrica....
kada mi se poklanja volim tri vrte pokona: materijalne : od keve, caleta, mame, tetke, sestre.....
iz ljubavi: od drugova, drugarica, ortaka, ortakinja, mladica: a tu spadaju od metle, preko knjiga, figurica, privezaka, ogrlica, prstenja, cd-eova , do hash`sha, /jedan dechko koji je bio lud za mnom mi poklonio presovanu biljicu marihuane, josh mi stoji u knjizi "nauka o samospoznaji", stvar je kod nje da je skroz crna, tek malchice se vidi zelena, njegovo objashnjenje je bilo, da kada je istu video, da se odmah setio mene, i dalje je budala, al je poklon jedan od slatkijih...

umetnichka dela: jer ista obozavam, za ista zivim, tu spadaju i anitkviteti, obichno sam sebi poklanjam ista iz ljubavi, a sada sam bacio oko na jedan art-deko luster, chija je cena oko 1500e, posrebljen je i s originalnim kristalima, ima negde oko 85godina, i moram da ga uzmem nadam se do kraja ove godine...,
chak sam razmishljao da prodam bibliju koju sam dobio od poznanika biblija je iz 17??godine, al mi moze doneti samo 800e maximum, tako da moram naci neku sentimentalnu budalu koji skuplja iste, i kojem bash ta fali da ga oderem za duplo vecu cenu, i onda ce moj stanchic krasiti luster, e sada shto nece biti shta za jelo, je manje bitno...:sveca:
Korisnikov avatar
By Seaman
Obozavam da poklanjam i to ne samo osobi sa kojom sam u vezi. Obicno su to neke sitnice, ali su od srca.
Imam jednu koleginicu koja mi je posebno draga i njoj cesto kupim neki poklon.

Poklone od bivsih ljubavi, prijatelja cuvam.
Poseban poklon mi je od bivseg decka, cd sa njegovom pjesmom.
Volio bih konacno da dobijem poklon koji mi je donijela Hipatija iz Egipta. Nadam se da cemo se uskoro vidjeti.
:dancing:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
jako volim i da poklanjam i da dobijam poklone. doduše, ne kad se to radi iz moranja (jer onda dobijem najve?e gluposti), nego u znak male, najmanje pažnje... tada dobijem zasta najlepše poklone, koje ?uvam i dan danas... :dreamer:
Korisnikov avatar
By *deni*
victorija_vicky
pokloni od srca....
Jel moze za pocetak jedno gratis raspevavanje....

"Ne idi od mene
zlatooooo....."

...Ako se ne onesvestim da bog da...Ko prezivi pricace..

Iz srca, ja bih vam otpevala jedan tuzan narodnjak, ali ovako cemo...

"Na silu, nista mi ne mozes na silu..."
Korisnikov avatar
By victorija_vicky
slazem se deni:klap:
najlepsi poklon i meni je PESMA od srca... jos kad bih umela da pevam...eh
Korisnikov avatar
By KiWi
Svako uživa dok poklanja osobi koju voli ... na kraju krajeva, ljubav je poklanjanje samog sebe drugome ... dakle, u ljubavi je poklanjanje pojava koja traje....

Kao mali sam više voleo da dobijam poklone, jer se obradijem kad neko provali šta sam želeo. U poslednje vreme više volim da poklanjam jer se više obradujem kada nekome ''utrefim'' poklon, jer meni ve? godinama niko nije poklonio ono što mi je zaista poklonio .. bilo je pokušaja, ali su svi neslavno završili...

Najmiliji:
Emotivni: Pismo od devojke koja je u srednoj školi bila zaljubljena u mene.. napisala ga je na 20 strana i u njemu je opisala koliko je ''odlepila'' zamnom ... nesre?a je u tome što je pismo uputila tek kada je bila na odstojanju (poslala ga je iz Njujorka, gde sada živi :( ).

Materijalni: Fotoaparat od bivšeg

Porodi?ni: Narukvica sa brojem koju je moj deda nosio u zarobljeništvu

Šta bih želeo da dobijem? ... par materijalnih stvari koje nemaju emotivnu vrednost, koje ?u, kako mi se ?ini, kupiti sam.
Korisnikov avatar
By spliff
volim da poklanjam... volim i da primam poklone
:sladoled:
Korisnikov avatar
By KiWi
E da, zaboravih da kažem da imam kutiju sa poklonima koji mi ni?emu ne služe .. ali ne mogu da bacim ništa od toga... nije da nisam pokušavao, ali se svaki put predomislim
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by victorija_vicky
@ kiwi
a zasto da ih bacis?
pokloni ih nekome:party:
Ima li smisla poklanjati ve? poklonjene poklone? .. igra?ke, deformisane boce CocaCole, ramove za slike koji su ultra-ki?erica.. i koje kakve drangulije.. kome to treba??
Korisnikov avatar
By nattydread
to se valjda podrazumijeva,
a ovo bas i ne volim toliko.
cuvam.
najvise volim knjige, a izmedju njih ne pravim razlike.
trenutno, vodu.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by victorija_vicky
Dali uzivate da poklanjate svojoj voljenoj osobi?
Ili mozda vise volite da primate poklone?
Cuvate li svoje poklone i kad veza pukne?

Koji vam je poklon do sada najmiliji?
Sta biste voleli da trenutno dobijete... osim ljubavi (naravno)?

:poklon:
Volim da poklanjam i uživam u tome, uvek se trudim da taj poklon bude prakti?an i doti?noj osobi potreban, mada nekad umem i da preteram sa nekim sitnicama koje se meni u tom trenutku u?ine zanimljivim :rool:
Volim i da primam poklone, sve ?uvam i pamtim kao slon :sloun:

Najmiliji poklon mi je mali tweety, gumena igra?kica koju sam dobila od svoje najve?e ljubavi... danas ne govorimo, ali meni Twile i dalje stoji ispred nosa kad sedim za kompom :D
volela bih da dobijem auto, ali onako, od srca, mouže i na kredit :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
placas u naturi ? :lukavi:

znam da osetim kada je od srca, i u svim drugim situacijama radije ne prihvatam poklon jer obicno nosi i neke skrivene zahteve sa sobom...
isto tako poklanjam iskljucivo od srca i sa velikim uzitkom... raznorazne stvari, volim da procenim sta koga moze obradovati u kom momentu i onda cesto prevrnem i nebo i zemlju da to stvorim ili organizujem :D

ima ovde nekih koji su to vec doziveli :kiss:
Korisnikov avatar
By hush
volim da poklanjam.. :yay:

to mi pricinjava veliku radost, pa nek` je u pitanju i sitnica :zongler:
kad u neobaveznoj setnji naletim na neku stvarcicu koja mi se instant svidi, ja vec u tom trenutku imam u glavi predstavu kako bi to lepo bilo pokloniti nekome ko mi znaci :blush:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Obavezno cuvam poklone!
Nekako,to mi je neka posebna energija!!!! :andjelak:

Inace,vise volim da poklanjam (uostalom,kao i sve u zivotu:pinknaocari: ),nego da primam poklone!Volim da vidim radost,odusevljenje i pozitivan shok kod ljudi (pogotovu meni izuzetno dragih)...Nekako,taj trenutak,ta scena ima poseban znacaj u mom zivotu...

A najdrazi poklon...Pa narukvica,koju sam dobila od NjE za rodjendan!!! :pinknaocari:

Originally posted by Dr. M

A, trenutno bih voleo da dobijem...kartu u jednom pravcu...do mesta vecnog mira...

Ovo je odlicno receno!!!

I JA BIH VOLELA DA JE DOBIJEM :andjelak: :andjelak: :andjelak:
Korisnikov avatar
By Baldy
Volim da poklanjam a i da primam poklone. :poklon:
Jedan poklon nikada neću zaboraviti: krstarenje Nilom uz obilazak Egipta uzduž i popreko.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja volim da poklanjam i primam...

a posebno se raspekmezim kada dobijem cvece...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!