Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by The GreenishZnas kako je dobar, recimo - nocni uspon, leti, milion zvezda iznad... i cekanje izlaska Sunca...
Ja bih voleo da idem na neko krace planinarenje. Ali naravno samo leti...
Originally posted by KupperU kom smislu? Akrofobija? Visoke zgrade?
Voleo bih ali visina mi je veliki problem....
Originally posted by lukeguyPa dobro... Kada se moze. Ne znam da li si clan nekog drustva ili slobodnjak - postoji plan za celu godinu, akcije. Ljudi se vide, druze... lepo je.
"pravo" planinarenje (sa opremom) još nisam probao, ali bih voleo i to jednog dana. nadam se da ?u uskoro na?i vremena. tako da se za sada bavim samo hiking-om, mada i to ne jako ?esto. na žalost...![]()
Originally posted by waterlilySta se bre tripujes. Pa na planeti 2.5 milijarde ljudi voli fudbal, pa ovde takvih jedva da ima na prste jedne ruke da nabrojis.
Zar nas ima ovako malo???Ja se strasno tripujem na planinarenje i sve para sto extra imam ulazem u opremu ( do sada sam upela da nabavim tek postene cipele, ranac i podlogu za vrecu, ali i to je nesto) Trebalo bi da se uskoro popnem na Komove i JEDVA CEKAM!!!
Originally posted by ZvezdasBGTo samo znaci da je mnogima odavde vrlo tesko pomeriti dupeta u bilo kom pravcu koji udaljuje od racunara im dragog. Zato, brzo u planine!:domino:Originally posted by waterlilySta se bre tripujes. Pa na planeti 2.5 milijarde ljudi voli fudbal, pa ovde takvih jedva da ima na prste jedne ruke da nabrojis.
Zar nas ima ovako malo???Ja se strasno tripujem na planinarenje i sve para sto extra imam ulazem u opremu ( do sada sam upela da nabavim tek postene cipele, ranac i podlogu za vrecu, ali i to je nesto) Trebalo bi da se uskoro popnem na Komove i JEDVA CEKAM!!!
![]()
Originally posted by MarsU pravu si. Takva je vecina vrhova u Srbiji. Crna Gora je vec druga prica...Originally posted by KupperU kom smislu? Akrofobija? Visoke zgrade?
Voleo bih ali visina mi je veliki problem....
Ne znam koliko je taj strah ozbiljan, ali mislim da bi trebalo da probas. Ima dosta planina i vrhova koji su blagi, piotmi, bez nekih strmih vrhova i provalija ...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!