Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Savitar
da, budi precizniji....
ja na razlichitim delovima iste koristim razlichite stvari...
Korisnikov avatar
By HARP
Ja pijem mnogo tecnosti,vodu,to je najbolje,znate podmazivanje iznutra,jedite sargarepu.Isparenja od kamilice-melem za kozu.
Koristim mleko za telo,sad Nivea ili neki dr. proizvodjac zavisi od toga kada mi koji miris cega odgovara.Lepim se na ciste prirodne proizvode,sa sto manje hemije.
Koza mi je glatka po celom telu,mnogi je pipkaju da bi videli od cega je,ha!
Ali ponavljam jos jednom bitnije je podmazivanje iznutra.

[Izmenjeno 7-12-2004 gox]
Korisnikov avatar
By m..
Uglavnom kojekakve Nivee, moram da mazem facu, inace bi se perutala koliko je suva (kad pijem pola litra tecnosti = kafe dnevno), i tu i tamo neki losion za telo... Inace imam neznu kozu, samo sto je suva...
Korisnikov avatar
By Boshko
Posle tusiranja, na jos mokru kozu Johnson's baby oil sa kamilicom.

Kad nestane a ja zaboravio da kupim onda neki Nivein losion ili mleko...
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Za glatku kozu koristim NIVEIN gel za tusiranje sa mlekom avokada. Od njega koza postane glatka i svilenkasta i ima odlican miris. Takodje koristim i neko AVONOVO hidratantno mleko za telo sa psenicnim klicama....
Korisnikov avatar
By mirth
Nista.

Imam normalnu kozu, ni suvu, ni masnu, i cime god da se zamazem, ne prija joj.

Pa, ako vec hoce da bude lepa i bez pomagala, ko sam ja da se protivim?

:crveni:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Obichno sam zadovoljan Avonom, koza na licu mi je meshovita u obliku slova T pa moram da budem oprezniji, ali da je mekana i svilenkasta jeste, a to je pravilna genetika...:leviathan:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pijem mnogo vode... a za tuširanje koristim Dove Cream Shower sa-jednom-?etvrtinom-hidratantne-kreme. od njega mi koža bude neverovatno mekana. mleko za telo ili kreme ne koristim uvek, mada i ako koristim ne insistiram da to budu neke brand-name. koža mi je normalna i zdrava, pa nemam potrebe za jako profilisanom negom. :roll:
Korisnikov avatar
By bigirl
Koristim Dove sapun, Dove mleko za telo, Dove kreme za ruke (no?nu i dnevnu). Za lice koristim Avon honey & milk.
By Çâðê_DUP
Redovno se depiliram, posle tusiranja
koristim mleko za telo.
Dugo sam koristila razno-razne losione za
ciscenje lica, najbolji se pokazao Eucerin.
A onda sam pocela da pravim pauzu, da sto je
redje moguce stavljam "hemiju" po njemu.
I skroz sam zadovoljna; e sad, sigurno da
bitnu ulogu ima i to sto je bilo leto,
pa sam mogla da pijem galone vode, sto je uz
sveze voce i povrce samo doprinelo. Sada ce
poceti odvratna zima, pa cu morati da koristim
kremu, i to ce biti Eucerin Lypo-Balance.
Korisnikov avatar
By djo
bekutan posle brijanja. umesto after shavea

kupio sam i neki puter za telo od maslina body shop :saint2:ali ga ne koristim redovno:muzika: nisam discipliniran...
Korisnikov avatar
By *deni*
Obilno natapam telo mlekom NIVEA , a potom naprasim bebi puderom deo ispod pazuha i medjunozje.
Facu umivam, a zatim oko ociju i nosa namazem kremom. Povremeno nanesem "vitaskin" masku na lice. Odlicna je.

(Preporucujem vam da i noge naprasite bebi puderom, pogotovo ako furate patike.)
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Lice- NIVEA Visage i ORIFLAME Aloe colection

Telo- za tushiranje/kupanje- DOVE peeling shower,Dove Softening Silk Shower(Silk kolekcija), Dove Massage Shower/skin revitalising/iz 'plave' kolekcije i ponesto by FREEMAN(za noge tj.stopala);posle- Dove Silkening Body Losion

Ruke - Dove Hand balm

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Escobar
Ostao veran Koto dermi... :mucka:

Po preporuci kozmetologa mi muckaju preparate za facu (imam ih mali milion) i telo (mleko za hidrataciju i negu i preparati na bazi Aloe vera) i nemam nameru da ih menjam. Koristim i josh poneshto iz Dove kolekcije....

Inache raznorazne Nivee i Avoni i druge fabrichke kolekcije mi nimalo ne prijaju...
Korisnikov avatar
By sanjin
VICHY pjenu za brijanje
VICHY gel za lice
VICHY kremu za tijelo i lice

najbolji je, ne iritira kozu
Korisnikov avatar
By Escobar
Joj meni vichy ama uopshte ne odgovara....

Jako se crvenim posle bilo kog njihovog preparata.....:zastita:
Korisnikov avatar
By Val
Pijem mnogo vode. Cisti organizam, a samim tim i kozu samo tako.

Zimi dodatno PENATEN proizvode. :beba:
Korisnikov avatar
By spark
nista ne kapiram... ako je tema u folderu moda, onda se valjda misli na preparate koje koristite za negu odevnih predmeta od koze????

za svoju kozu koristim sve i svasta (citaj sve od nivee), pisao sam o tome u temi sta imate u neseseru, a za odevne predmete od koze ne koristim nista, ionako nemam puno stvari....
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
spark
nista ne kapiram... ako je tema u folderu moda, onda se valjda misli na preparate koje koristite za negu odevnih predmeta od koze????
:smeh:

No, da odgovorim - ne koristim bukvalno nista.
U zadnje vreme me strashno smara da se posle kupanja mazem necim.
To mi komplikuje zivot. :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Oziris
Trenutno Freeman Juicy fruit piling za lice, kremu sa jojobinim uljem i Nivea shine control za lice ( to je zato sto se jos nisam namolila da odem u koto dermu, a planiram vec mesecima i otici cu ovih nedelja sigurno!!!) a za telo... volim felce azzurra (klasican i roze) kao gel za tusiranje. Sto se "namaza" tice, nisam primetila da mi je telo nesto posebno zahtevno; u obzir dolaze svi nemasni hidratantni losioni i mleka, bilo koje kozmeticke kuce.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Ma namazana sam sa svim i svacim i volim da menam preparate i istrazujm nove i nove i to je jedan zacarani krug:)))
By Lorelai
pa probala sam niveu,dove....ali trenutno AVON skin so soft kolekciju za telo i bas je dobra.Koza je nakon toga divna.
a lice mi nije zahtevno,pa mogu i neku obicnu iz apoteke.
Korisnikov avatar
By Kittrie
uf, koristila sam svastaaaaaaa...
sto se lica tice, trenutno neredovno neredovno koristim garnier PURE kolekciju (kupku za umivanje, i tonik za ciscenje lica ) - ODLICNO JE !! takodje i ZEPTER komplet :dnevna, nocna krema, losion i tonik za ciscenje... takodje i NIVEA visage alpha flavon - protiv bora nekad :D
FREEMENOVE maske za lice su mi ok, i ZEPTER clay mask - EXTRAAAAA :love:

za telo -svakojake DOVE kupke, a sad sam probala i CIEN-ove , imaju svakojake, ali volim klasiku - milk & honey, silk, i razne bademove i neke alge...

posle tusiranja ili DOVE silk, i obozavammmm JOHNSON'S BABY OIL od mente... nekad ORIFLAME milk and honey...
sta znam , kako kad...zavisi koliko se volim u tom moumentu :misli:
Korisnikov avatar
By bambola
Za telo Oriflame Giordani gel za tusiranje (ili Milk&Honey,ili Silk,ili KIwi ili crveni grejp-neka jevtinija varijanta)...Posle tusiranja opet Oriflame Giordani krema za telo (ili Silk mleko) a juce mi drugarica kupila Fruttini Coco-Banana-nije los ali mi treba nesto masnije...

E lice mi je vec problem...Probala sam desetine kombinacija,od najskupljih do najjevtinijih i jos uvek nisam pronasla odgovarajucu kombinaciju.Naime imam kozu koja se prilicno masti,ali cime god da je umivam i mazem-vec ujutru je gornji sloj koze sasusen...toliko da posle dva dana mogu da je ljustim s lica...Onda se ispod pojavi nova,mlada koza-pa sve ponovo...A pritom,ispod tog sasusenog sloja zlezde i dalje luce masnocu-pa se stvaraju mitiseri...Loodilo!!!Ako koristim kolekcije za masnu kozu(oil control,malo sutra) tek onda se koza pobuni i pocne da luci masnoce u jos jacim kolicinama-da nadoknadi sto je isusujem...A odgore i dalje sasuseni sloj,pa masnoca ne moze da izbije kroz njega...
Nekako najbolje rezultate imam bas sa kolekcijama za suvu kozu,ali ni to nije to.Mislila sam da je koza prezedna,pa sam koristila Niveinu Aqua...something...ali opet sve isto!

Ocigledno mi nema pomocii:nope: dok ne odem na neku kliniku na pregled i da mi odrede tip koze...
Korisnikov avatar
By Oziris
@ bambola: cotoderma je zakon, nalazi se na autokomandi, na onoj kvazi kruznom toku odakle pocinje kumodraska i vojvode stepe... Pregledaju ti lice, daju silne neke bocice za svasta nesto... E sad, prvi put te izadje kao neka skuplja markirana krema za lice, a svaki sledeci kada pojedinacno dopunjujes zalihe ( ne potrose se sve u isto vreme) izadje te mozda 200-300 din mesecno.
By Gost
Originally posted by bambola
E lice mi je vec problem...Probala sam desetine kombinacija,od najskupljih do najjevtinijih i jos uvek nisam pronasla odgovarajucu kombinaciju.Naime imam kozu koja se prilicno masti,ali cime god da je umivam i mazem-vec ujutru je gornji sloj koze sasusen...toliko da posle dva dana mogu da je ljustim s lica...Onda se ispod pojavi nova,mlada koza-pa sve ponovo...A pritom,ispod tog sasusenog sloja zlezde i dalje luce masnocu-pa se stvaraju mitiseri...Loodilo!!!Ako koristim kolekcije za masnu kozu(oil control,malo sutra) tek onda se koza pobuni i pocne da luci masnoce u jos jacim kolicinama-da nadoknadi sto je isusujem...A odgore i dalje sasuseni sloj,pa masnoca ne moze da izbije kroz njega...
Nekako najbolje rezultate imam bas sa kolekcijama za suvu kozu,ali ni to nije to.Mislila sam da je koza prezedna,pa sam koristila Niveinu Aqua...something...ali opet sve isto!

Ocigledno mi nema pomocii:nope: dok ne odem na neku kliniku na pregled i da mi odrede tip koze...
Sorry što ja upadam sa odgovorom u prepisku tebe i Ozi.
Ovo što si opisala kao problem sa kožom je imala
moja drugarica, i to identi?no. Onda sam je ja
bukvalno odvukla do dermatologa. Da ne širim pri?u,
?ovek je rekao da je problem u tome što bi ona isušila
kožu (koja joj je masna) sapunima i razno raznim
losionima, tonicima itd... a onda na nju tako
zategnutu bi stavljala kremice, koje su joj napravile
ogromnu štetu.
Napisao joj je dva recepta za magistralne lekove,
jedan se stavlja pred spavanje, drugi preko dana
(oba su kreme, ovaj što se maže preko dana je mat i
ne provali se da ga nosi). Poenta pri?e je da je izle?ila
sva zapaljenja, koža joj je glatka sada.
Ne volim da pametujem drugima, ali najiskrenije-
nemoj da ideš po salonima niti da na svoju ruku "gušiš"
kožu. Otiði do dermatologa.
Pozdrav i sre?no!
Korisnikov avatar
By Oziris
Ono sto mi se dopada u cotodermi je sto to nisu tamo neki priuceni kozmeticari, nego dipl. farmaceuti ( ne znam da li ima dermatologa - ne bih da nagadjam)...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!