Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Still
imam dosta strpljenja za razlicite tipove licnosti, a i navikla sam, jer izmedju ostalog radim sa osobama koji imaju slabiju logiku i nizi IQ.
al mogu da ti kazem da cak i oni kapiraju koliko mogu da kupe u Srbiiji i razumeju da se tesko zivi...
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595651#p2595651]Still napisao:[/url]ja mislim da se Barni s nama šali, da ne kazem da nas zajebava.
jer da postavimo pitanje uceniku osnovne skole sa prosecnim znanjem iz matematike i sa prosecnom logikom mogao bi da nam da tacan odgovor na pitanje:

Ako Betmen u Srbiji kosta 50e, a tvoja mama radi kao kasirka u supermarketu za 200e, koliko Betmenova moze da ti kupi od svoje plate?
(tacan odgovor je 200:4=5, znaci mama moze da kupi 5 Betmenova)

A isti takav Betmen u Francuskoj je 2X skuplji nago u Srbiji, znaci kosta 100e, a tvoja tetka radi isti posao kao i tvoja mama u supermarketu za 1500e (sto je minimalna plata u Francuskoj).
Koliko Betmenova tetka u Francuskoj moze da kupi?
(tacan odgovor je 1500:100=15)

Ko moze vise da ti kupi Betmenova, mama ili tetka?
znaci, tetka u Francuskoj radeci isti posao moze da kupi 3X vise Betmenova od mame koja radi u Srbiji i ako je Betmen u Francuskoj duplo skuplji nego u Srbiji.

:sweet:
By urke145
Ma standard nam je nula.
Ja sam nakon faksa ostao u Beogradu da radim koje kakve gluposti od poslova i zivot mi se polako pretvarao u pakao i naravno nastavljeno je ono sto je bilo i za vreme studija- izdrzavanje od strane roditelja.... to mi je verovatno bila najmucnija stvar kada mora da im trazim pare. Neko to ne dozivljava tako, ali ja dozivljavam.
I pazite to je bilo 2009 i 2010 godine kada je standard bio daleko bolji. Tada ste sa 30.000 din mogli neuporedivo vise nego danas sa tim istim parama.
I samo da mi neko objasni kako danas neko zivi kao podstanar u Beogradu sa platom od 300-400 evra?
A znam one koji zive i sa manje?!?!?!?!

Ja sam se onda vratio kuci jer sam imao od prvog dana faksa ponudu za posao u struci .......ali jelte nisam hteo da se vratim kuci jer zaboga tamo kuci nema pedera.
Ali kada mi je vise sve bilo preko kurca vratio sam se.
Sada ovde imam 55.000 din platu sto se racuna u extra platu s obzirom da je po lokalnim fabrikama plata 20-30.000 din ili kod privatnika 15-20.000 din. Ne placam stan, ucestvujem u kucnom budzetu sa roditeljima i bratom naravno ali najveci deo tih para mi ostaje za mene licno... znaci za sta god. Jako sam pazljiv sa parama i umem jako dobro da ih rasporedim i verujte opet sve ode kao od sale!!!!
Tako da samo se pitam kako je ljudima koji imaju porodice pa imas npr dvoje dece i muz i zena rade za 20-30 hiljada.
Tako da nemojmo o standardu u Srbiji.......ko zivi od plate bedan je standard!!!!
E sada ima mnogo nacina da se snadjete na crno.... i takvi se ustvari najbolje snalaze. Ortak preprodaje automobile-pun je para.... moj brat od strica je limar-znaci ne zna koliko ima para.
A sto na selu ima likova koji ne znaju koliko imaju od voca ili neke druge proizvodnje to je posebna prica ali uvek i na svakom mestu ispljuvana i diskreditovana jer navodno na selu ne moze da se zaradi i uvek svako zavrce seljaka.
A moj kolega sa posla je prosle godine od visanja zaradio 15.000 evra cistih para, ni dinar placenog poreza na sve to....... ove godine je cena bila losa pa je popizdeo jer je zaradio samo 6.000 evra. On ima zenu koja je nezaposlena i dvoje dece i platu od 23.000. Teoretski gledano trebalo bi da gladuju. Ali prakticno gledano on je kupio nov auto od 12.000 evra. Tako da je Srbija zaista zemlja cuda u kojoj statistika zaista ne moze da da nikakve odgovore i podatke.
I nije on jedini.... posto generalno radim u firmi gde je 90% njih sa sela najbolje vidim da smo mi iz grada koji zivimo od plate sirotinja najveca... dok oni uzimaju lazna bolovanja da bi radili na selu......I znam znam znam...naravno uvek uz to ide pitanje pa sto se ti ne bavis time kada se ispalti.
Da ne davim sa odgovorom koji bi bio kilometarski ....................
By Sixto
Zanatlije imaju para uvek. To je i u Srbiji i u Australiji i u Pakistanu. Onaj sto mece bakarne oluke ima para vise od lekara i u Sidneju, a kamo li u Beogradu.
Zanatlije nisu merilo.
Korisnikov avatar
By Vel boy
samo na ovo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595623#p2595623]barni napisao:[/url]
Ok, aj ovako
zamisli da zivis u Becu i da nigde ne radis, ostao si bez posla.
citas novine i vidis kako je u Becu jedno jaje 2 centa a u Srbiji 1 cent

sta zakljucujes, koje jaje je jeftinije?

Ono o cemu ti pises je kupovna moc i nema nikakve veze sa poredjenjem cene hrane u razlicitim sredinama.
..........
pobogu, ako neko, bilo ko, kontam, bilo gde, nigde ne radi i nema nikakvog drugog primanja, taj će biti bez ikakvih para, dakle i bez tog jednog jedinog centa, bilo u Beču ili Beogradu ili Bijafri ... pa mu neće biti od koristi eto činjenica što je eto jaje u Beču 2 centa a u Beogradu 1, jer on neće imati ni taj 1.
dakle, u takvoj situaciji (osoba bez ikakvog dohotka, bez ikakvih para...) se gleda u kojoj državi i u kom društvu će imati bolju i humaniju socijalnu pomoć a ja nešto mislim da je to više Austrija i bar velika većina svih drugih zemalja EU, nego Srbija i zemlje Evrope van EU.
ali, eto, valjda barni i designer znaju bolje........
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596022#p2596022]Sixto napisao:[/url]Zanatlije imaju para uvek. To je i u Srbiji i u Australiji i u Pakistanu. Onaj sto mece bakarne oluke ima para vise od lekara i u Sidneju, a kamo li u Beogradu.
Zanatlije nisu merilo.
kurac imaju... imaju u srbiji, australiji i pakistanu... ali u EU bogme nemaju... pogotovo u jugoistočnom dijelu EU... sve im odere država a ako krenu na crno tek su onda najebali... fiskalizacija, dušo, fiskalizacija... čip u biznis pa gladuj ili radi za državu pa gladuj... i nije neki izbor...
Korisnikov avatar
By Pipin
wtf sixto kakvo crtanje, zar ti nisi kamiondžija? :wtf:
By Sixto
Pipine sine, ti si mene zamijenija s nekim!
Korisnikov avatar
By Pipin
Ja kad sam selio u novi stan pre huuuh godina i kmečao ovde kako nemam prevoz za stvari... ti si hteo da naplatiš kamionče. Kučko! :lol: no zadnjeg momenta nađoh prevoz.
Ja sam iz te tvoje priče shvatio da se ti baviš prevozom. Znači, kenjaš, ha! c c c c
Korisnikov avatar
By blenta
sixto kamiondzija hahah
pa ono, recnik vec ima:)
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597008#p2597008]Pipin napisao:[/url]Ja kad sam selio u novi stan pre huuuh godina i kmečao ovde kako nemam prevoz za stvari... ti si hteo da naplatiš kamionče. Kučko! :lol: no zadnjeg momenta nađoh prevoz.
Ja sam iz te tvoje priče shvatio da se ti baviš prevozom. Znači, kenjaš, ha! c c c c
Macko, pitao si ko ima kamion. Ne zaradjujem za leba kamionom aman.
Pomenuti mercedes prodat pre mozda dve godine i kupljen kombi Iveco. Posao opao pa nema potrebe ni za velikim vozilom. ;)
Korisnikov avatar
By Mars
skloni taj avatar, molim te
Korisnikov avatar
By Mars
Zlo doba u kome živimo.

Nacionalni park Srbija.
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597294#p2597294]Kragi napisao:[/url]http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/428080/ ... a-u-akciji
Nadrealno:

U sebe sam uložila preko 10.000 evra, Sanja takođe. U menjanju izgleda imale smo podršku i estetskog hirurga. Muškarci se ne plaše da mi priđu, mada sada nemam dečka. Uživam u operacijama jer ne volim ništa što je prirodno. Mislim da sam lepa i ne vidim zašto bi moj izgled nekome drugom smetao - zaključuje Tijana koja se na ovome neće zaustaviti, uprkos reakciji javnosti.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/428528/ ... -operacije" target="_blank
Korisnikov avatar
By 2kune
A ima li netko al da posjeduje kamion? :alexis:
Korisnikov avatar
By Pipin
Ima Sixto. Al naplaćuje. Iz ljubavi, ne za leba.
Korisnikov avatar
By 2kune
Ako je tako, onda OK. Ljubav se ljubavlju plaća. :alexis:
,,Sutira me s noge na nogu svakojaka nacija. E, a da ja imam jedno tri 'iljade evra, ja bi' mozda imala i stan na spijunku. Ne trazim ja, brate slatki, stan na spijunku. Meni treba jedna garnisera, je li, vesernica, dva odeljenja kulturni. Tri godine se nisam kupala! Ni ja ni moja deca! Vaske u glavu imam k'o perinac!''

Sve ce vise biti ovakvih slucajeva(bez trunke negativne konotacije pri upotrebi reci slucaj).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!