[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2443631#p2443631]EYA napisao:[/url]grupa ljudi okupljena oko foruma predstavlja samo jedan mali deo nase zajednice, a cinjenica je da svi clanovi organizacionog odbora ovogodisnje parade imaju fb i twiter naloge na kojima su, i pored celodnevnih obaveza oko organizacije, prilicno aktivni i svakodnevno dostupni za komunikaciju. na fb postoji i stranica posvecena paradi, a isto tako i web sajt sa vestima.
dodjite na konferenciju za stampu u cetvrtak i popricajte sa svakim od prisutnih, ili nam se pridruzite tokom nedelje ponosa, bilo kao volonteri ili kao dragi gosti.
zao mi je sto su forumasi preterano mali deo nase zajednice da bi im clanovi organizacionog odbora poklonili vise paznje, ali ni onima koji ih kontaktiraju preko njihovog zvanicnog sajta i ostave im i ime i prezime i mail i broj mobilnog nemaju obicaj da odgovore - ili ce odgovore o mestu odrzavanja nekih dogadjanja i nacinu ulaska (propusnica, pozivnica, spisak) dati naknadno, kada se sve zavrsi i saberu utisci
da otvaram fb i twiter nalog da bih na taj nacin saznao nesto o njihovim aktivnostima nemam nameru
stvarno ne razumem kakva bi korist bila od toga da dodjem na konferenciju za stampu u cetvrtak i popricam sa svakim od prisutnih da bih saznao nesto o onom sto je bilo juce ili prekjuce, a cemu sam zeleo da prisustvujem, ali nisam jer sam cekao odgovor na pitanje gde se odrzava i kako se ulazi (propusnica, pozivnica ili spisak)