Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Djubretar
uvek moze gore. lenjost i razmazenost su najgori a vreme se ne moze vratiti.

u zivotu kao da su nam svima podeljene neke karte u svakom momentu

i onda je na tebi kako ces na njih odigrati

da li ces kukati, praviti se da ih ne vidis, ili odigrati najbolje sto smatras

da zasuces rukave i zapnes misko

mislim da je to najvazniji covekov zadatak, da vidi sta je najbolje i tako odigra

i da kaze sebi, e kad sam to i to preziveo, sve ostalo je laganice, covek cesto sam sebi izmislja muke jer ne zna sta su muke ili brzo zaboravi

ako tako uradi, moze mu savest da bude mirna i glava gore jer je dao sve od sebe

ja nisam uvek takav, ali vazno je biti realista, prema sebi pre svega. tako mi se cini pa sad biraj kako hoces. cak i kad nema izbora im aizbor kako ces se poneti prema tome sto ga nema
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576118#p2576118]MDNA napisao:[/url]Mrzim strastvenije nego sto volim, tacnije mrznju u potpunosti kapiram i prepoznajem kao emociju dok ljubav i ne bas, imam poteskoca da shvatim koncept voljenja nekoga ili necega
Tj. Ako voleti nesto i nekoga jeste ovo sto ja osecam prema ljudima i stvarima do kojih mi je stalo i koje zelim u zivotu, onda je to totalno bleda emocija u poredjenju sa mrznjom koja je kao neka vatra :vatroslava:
Jer si sve dobio na tacni. Bez muke nema nauke. A kako mrznju prepoznajes, drkas na nju? Pali te moc i nista vise, pa da. :psiholog:

hahahhaaah :colorado:
Korisnikov avatar
By dr_kuper
Siguran sam da nikad necu prestati da mesam levo i desno i da nikada necu imati dobru orijentaciju u prostoru.

Nikada necu gaziti preko mrtvih da bih stigao do cilja. Ovo su mi na poslu trazili, ali sam odbio.

Nikad necu nauciti da vozim bajs.

Sve ostalo- prilicno sam siguran da moze. :)
Korisnikov avatar
By Madonna
do sad sam našao nekoliko osobi <5 koje su mi kulje i pametnije i koje više gotivim od sebe samog. samo.
Korisnikov avatar
By Mage
As with most simple and powerful hypotheses, reality will probably turn out to be more complicated, but we’ll learn something from the attempt.
By Aven
Pokušala sam se prisjetiti oko čega sam 100% sigurna da će biti tako do kraja mog života i shvatila da za ništa ne bih stavila ruku u vatru. Baš ništa.

I should know better than to count on the future.
All you can ever believe in...is now. This moment.
Because in a blink...everything can change.

(Dexter, S07E11)

Sigurna sam u to da ništa nije sigurno. This much I know.
Korisnikov avatar
By Blady
Da cu zauvek voleti taj osecaj na lorki.
Korisnikov avatar
By gossip
da cu tek nauciti neke stvari o sebi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!