Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By olga_diktator
Meni moja baka ovo nije govorila, ali neke bake su valjda ovo ispricale novinarima Pressa:

- Ako muškarac pije „koka-kolu" pre seksa - dete će biti muško, a ako pije guste sokiće - dete će biti žensko.
- Ako se ejakulacija desi u pozi u kojoj žena dominira (na primer, kada je žena gore) - rodiće se devojčica, a u obrnutom slučaju - dečak.
- Pre seksa staviti makaze ispod kreveta da bi se rodila devojčica, čekić - da bi se rodio dečak.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
:lol:

A ako tim makazama dodaš još jedne, rodiće se lezbejčica.
By Hans
:roflmao:

- da ce mi nici rep budem li pio kafu kao mali...
- da ce me, ako ne budem bio dobar, odvesti ljudi koji od dece prave sapune...bio sam i dalje dete zla ali nisam postao sapun. :)
- da devojka zatrudni ako je poljubis (u ovo nisam poverovao jer sam svoju drugaricu iz obdanista zagrlio i poljubio u usta kad smo imali 4 godine...i danas pocrvenim, a desilo se to i pred mojom i njenom majkom..)
- moj pokojni deda mi je, kad sam ga kao mali jednom pitao nesto, dok je rat u Bosni besneo,rekao da ce nama Rusi pomoci.. :)

I tako...:zvizdi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!