- 05 Jan 2008, 19:04
U potpunosti podržavam sve ovo što si napisao, i drago mi je što tako razmišljaš. Često se nerviramo i patimo zbog nekih svakodnevnih sitnica, a u životu imamo toliko velikih ptroblema i kada pogledamo unazad i kada pogledamo unapred. Gde god se okreneš, imaš razloga za patnju, ali isto tako imaš razloga i za radovanje. Po meni, život nam nije dat da bismo ga proveli u očajanju i tuzi. Postoje stvari koje nikako ne možemo da izbegnemo u životu, ali možemo da biramo koliko ( i da li ) će nas one sputavati, uticati na nas. Zato se slažem da loše stvari treba ostaviti za sobom, zarad što više lepih trenutaka!
Message original : RED BUTTONRed Button, primi i moje saučešće.
.
......hvala svima... zaista..
.
...valjda mi ovo daje privilegiju da nekaznjeno pametujem i kazem ...
..... nemojte gubiti vreme svog zivota na ljude i situacije koji vas ne zasluzuju ...... sve lose iz ove 2007 izguzvajte i bacite, sad odmah ....ne trazite smisao u losem vec samo to trajno zaboravite ...... nemojte da vam dodatno oduzimaju vreme i nerve......
..... uzivaj ..... samo idi dalje .... grabi dobro i od ovo malo 2007 sto ostade......za srecu i za lepo treba samo prava 2 ili 3 minuta, ne cela godina.....srecu cine mali zalogaji
...zelim vam najvise najboljuih minuta 2008 ikada.....makar se ceo svet srusio
iskreno RB
U potpunosti podržavam sve ovo što si napisao, i drago mi je što tako razmišljaš. Često se nerviramo i patimo zbog nekih svakodnevnih sitnica, a u životu imamo toliko velikih ptroblema i kada pogledamo unazad i kada pogledamo unapred. Gde god se okreneš, imaš razloga za patnju, ali isto tako imaš razloga i za radovanje. Po meni, život nam nije dat da bismo ga proveli u očajanju i tuzi. Postoje stvari koje nikako ne možemo da izbegnemo u životu, ali možemo da biramo koliko ( i da li ) će nas one sputavati, uticati na nas. Zato se slažem da loše stvari treba ostaviti za sobom, zarad što više lepih trenutaka!