Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by alexandermagicPostoje, postoje.
Osobno ne znam da takve i postoje, a kamo li gdje izlaze. Biseksualke su već druga stvar.
Originally posted by Zla_BarbikaLEpo, samo se nadam da se iste npr. ne poistovjećuju sa ovakvim ili onakvim barbikama, jer u tom slučaju imamo specifičan problem i nepodudaranje po pitanju percipiranja što je fancy. Isto ne podrazumijeva samo fizičku prezentaciju, nego i određeni background.
Osobno ne znam da takve i postoje, a kamo li gdje izlaze. Biseksualke su već druga stvar.
Originally posted by alexandermagicSto mrzim kada filozifiraju.Uostalom svako ima svoj ukus, a pritom ti si jos i gay, tako ne bi trebalo da te zanima "da li se poistovecuju sa ovakvim ili onakvim barbikama". Nadji sebi jednog zlog kena i uzivaj. A ovo "A "fancy" i fancy nije isto, niti će ikad da bude" nisam ni pomenula, tako da nema potrebe da mi objasnjavas.
Originally posted by Zla_BarbikaLEpo, samo se nadam da se iste npr. ne poistovjećuju sa ovakvim ili onakvim barbikama, jer u tom slučaju imamo specifičan problem i nepodudaranje po pitanju percipiranja što je fancy. Isto ne podrazumijeva samo fizičku prezentaciju, nego i određeni background.
A "fancy" i fancy nije isto, niti će ikad da bude.
Originally posted by alexandermagicPogresno si skužio
Ne nerviraj se, skužio sam da si ti "fancy".
Zli "Ken" sam ja, što će mi još jedan takav?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!