Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Cubana_boy
Moj najj grad je Prag!Zanimljiva arhitektura,decaci :) !
Mada ni London nije za bacanje
Korisnikov avatar
By M M and I
Barcelona....NY....Reykjavik....London....Milano....Palermo....Napulj...Tel-Aviv...i ima ih jos dosta...
Korisnikov avatar
By Error
1. Istanbul - n e p o n o v lj i v o! Hagija Sofija, Plava dzamija, Kapalicarsija, hotel u kojem sam bio :love: Vaseljenska patrijarsija, Bosfor, ljudi, neka saobracajna resenja, krstarenje, hrana... genijalno!

2. Firenca - Ponte Vecchio, Trg San Giovanni, muzeji, radnje, atmosfera... ulicice, cak i strokava i toxicna reka Arno izgleda glamurozno. Grad mojih snova.

3. Bec - Grad. Ali bas grad. Carski. Bogato, kombinacija kica i germanske discipline. Iako ogroman, ima dusu. Mozda smaraju toliki turisti, ali prelepo...

4. Milano - Onako, po poslednjoj modi, i s tradicijom. Udzbenicki primer termina grad, kao i Bec.

5. Rim - sta reci...

6. Bukurest - vrlo fino mesto. Iznenadjujuce prijatno i otmeno, cak mi ni sive ruzne socijalisticke zgrade nisu umanjile dozivljaj. Onako, daleko sofisticiranije od Beograda. Bukurestu je mesto u Zapadnoj Evropi, ne u Rumuniji.

7. Venecija - muzej na otvorenom. vrati te par vekova unazad. Ali nemas osecaj da si u gradu. Svaki put se zapitam da nisam mozda u nekoj video igrici ili na filmu. Sve je savrseno osim smrada i osecaja otudjenosti od realnosti.

8. Karara - grad mermera. :) savrseno!

9. Mesina i Katanija - ova dva grada sam morao u kombinaciji. verovatno bi se nasla na nekom visem mestu na listi da ih poslednji put posetio pre par godina, pa utisak malo izbledeo.

10. Atina - Brate, Evropa stigla i na Balkan

11. Nica - savrseno mesto. malo su me nervirali oni crnci sto svercuju Gucci torbe i gangsteri posle 24h, ali grad je odlican. Shopping, arhitektura...

12. Verona - koliko sam uspeo da vidim, ljupki gradic, veoma fin za neki mirniji zivot.

razocaranja:
1. Barselona - mnogo vise sam ocekivao. Sve vreme sam imao osecaj da sam na okrecenoj i ociscenoj Zvezdari. Ni gomila par excellence exkluzivnih mesta(Sagrada Familia, Nou Camp, Guelj, La Rambla, Luka, Monzuik, korida, Sajam...) nisu uspeli da poprave utisak da Barseloni fali duh metropole. Ljudi prespori, neinteresantni...

2. Prag - prelep, zaista od zlata. No, ostao sam potpuno ravnodusan. Opsti utisak ravan nuli.

3. Budimpesta - bas nista posebno. Isto kao Prag, lepa je, ali nikakav osecaj u meni. Ravna linija ------------

4. Marsej - onaj deo uz more OK, ostalo.... smor

5. Djenova - nista posebno

6. Kan - selendra. Isti je Budva. nekako, glamur izbledeo

7. Piza - krivi toranj... ma nemoj... krstionica... je l' da.... katedrala... aham....

iznenadjenja:

1. Varna

2. Monte Katini

3. Solun

4. Karlove Vari

5. San Remo

6. Rimini

7. Dubrovnik/Zadar/Split/Pula/RIJEKA!!!

8 Sarajevo

I, bez posebnih ocekivanja, onako kako sam i mislio: Zagreb, Ljubljana, Sofija, Segedin, Temisvar, Torino, Parma, Bolonja, Tur, Ankara, Plovdiv, Arad...

I ne mogu da se setim sta sam jos video... Kad se setim, napisacu.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Tristan Adonis

9. Mesina i Katanija - ova dva grada sam morao u kombinaciji. verovatno bi se nasla na nekom visem mestu na listi da ih poslednji put posetio pre par godina, pa utisak malo izbledeo.

Za Catania-u i da razumem. Ima sarma. Ali Messina mi se bas nije dopala.

Ako se vratis na Siciliju obavezno otidji u Siracusa-u (veoma blizu Catania-e samo nesto juznije)...Palermo, Agrigento, Ragusu, Taorminu, Noto, Avola-u...
Korisnikov avatar
By Error
Cesto ja idem na Siciliju, familija mi ima kucu tamo. Barbarosa, poznato prezime. ;)
Korisnikov avatar
By bljucko
Novi Sad
Istanbul
Ulcinj
Split
Korisnikov avatar
By Adenim
off:
Ha! Imamo bljucka :lol:
Korisnikov avatar
By Deksi
Od posecenih gradova....hmmmm....verovatno Budimpesta a od neposecenih Prag i Tokio
Korisnikov avatar
By Vix
Od onih koje sam posetio, i proziveo:
1.Marseille : definitivno najlepsi grad koji sam video u zivotu : sam je dosta razlicit, a ja volim extreme na jednom mestu...Zao mi je samo sto je toliko ozloglasen zbog kriminala...(koji, btw, nisam primetio). Kad bih samo mogao tamo da zivim!A u blizini grada - calanques....predivno...

2. Venezia

3. Krakow

4. Prudnik - mali gradic u Poljskoj za koji sam emotivno vezan, pa zasluzuje cak i vise mesto

5. Katowice (obozavam Sleziju, na zaprepascenje mnogih..)

Voleo bih da vidim Stokholm (zanimljivo mi je sto je na silnim ostrvima), Pariz, Berlin, Keln (koji sam video samo na kratko), neki grad na Rajni (zaboravih kako se zove), Gliwice (grad u Poljskoj-videh ga samo kroz prozor)...

M M & I , blago tebi.
Korisnikov avatar
By muzika86
München najljepsi grad u citavoj Njemackoj za mene.
Miami okean, plaze, palme, sunce.
Chicago lijep dosta, dobar shopping.
Korisnikov avatar
By Tweety
omiljeni gradovi koje sam posetio su definitivno madrid, bejrut, istanbul, damask, sarajevo i prag.
s obzirom na ocekivanja, jako sam razocaran amsterdamom, becom, bratislavom, briselom, zagrebom, skopljem i budimpestom.
grad koji me je jako prijatno iznenadio, s obzirom na ocekivanja, je sofia.
atina, ljubljana, francuski/ spanski/ italijanski gradovi, aman, kairo i svi ostali koje sam posetio, potpuno su ispunili moja ocekivanja, ali mi ipak nisu na listi omiljenih...
voleo bih da posetim teheran i vec mesecima mastam o tbilisiju.
potpuno mi nezanimljivo i bzvz deluju skandinavske zemlje i gradovi, sa izuzetkom islanda i rejkjavika...
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Briz na prvom mestu. Pariz na drugom. Ili obratno, nisam sigurna. London u vecernjim satima i Amsterdam po danu.
A volela bih da vidim Firencu, Tokio & NY. Pa opet Firencu.
Korisnikov avatar
By IceBerg
cairo, alexandrija, dubai, amsterdam, eindhoven, caen, charbour, kotor,beograd,dubrovnik,sarajevo,tirana,ulcinj
Korisnikov avatar
By Escobar
zasto mislim da se ova tema pretvara u 'navedite mesta na kojima ste bili?' :lol:
By ns_pfc
sto se raspravljate o gradovoma, kad je RIO DE JANEIRO najlepsi na svetu i to bez konkurencije. jedino oko ceka mozete da se raspravljate to je koji je deo rija najlepsi. po meni je to botafogo, izmedju copacabane i centra i tacno ispred secerne glave, a iza se nalazi cuveni kip isusa hrista.
Korisnikov avatar
By novy
1. BERLIN - centar evropske misli i kulture
2. NY - prija kao odmor od "kulturne" evrope, ta neutralnost odmara mozak (u svim americkim gradovima, uopste...)
4. SOFIJA - emocije...
3. svi ostali nemacki gradovi - savremenost, buducnost, sloboda...
Korisnikov avatar
By frivolus
RIIIM !! najvise mi je prijao :leviathan:

Alexandrija, preedivan grad!

ostalo da ne nabrajam gdje sam bila, sta sam vidjela.. ali u ova 2 grada mogu da zamislim sebe da zivim :)

nisam bila u Spaniji, ali me zanima kakav je Madrid, Valencia, Barcelona...
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Madrid
Barselona
Atina
Voleo bih da posetim Rio,Pariz,London,LA i NY
Korisnikov avatar
By Marvin
Jao Riga. Kakva je?
Hajde malo putopiši :trep:

Ja imam "isplanirano" jedno Vilnius-Riga-Talin-Helsinki putovanje.
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Originally posted by Marvin
Jao Riga. Kakva je?
Hajde malo putopiši :trep:
Meni se Riga jako svidela.Flegmatichan grad. Pogotovo centar grada tzv Riga Old Town ili Vec Riga na letonskom. U centru mnogo starih gradjevina, zanimljiva arhitektura, veoma uske kaldrmisane ulice (koje su priznajem vrlo nepraktichne ako pokushavash hostel da pronadjesh sa ogromnom torbom na tochkitje), lepo uredjene zelene povrshine sa jezercima i ribnjacima + koji ostatak od gradjevina iz sovjetskog perioda....
By mirkov
1.Berlin
2.Hamburg
3. Pariz
4.Moskva
5.Beograd
6.Tokio
7.Cirih
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Skyen
Pariz je Pariz.
Je suis d'accord :)

No, London me je prijatno iznenadio! :zastava:
By sport80
BERLIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By shishmish
jos jednom da iskoristim priliku da smaram
KOTOR!

Slika

Slika

Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!