Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SuncePa nisam se nervirao, nije mi cerka da se nerviram oko njenih gluposti.
Ja se nisam nervirao, ne znam kako vi. Marija je bila previse dobra. Prosle godine nije osvojila puno turnira tako da treba ocekivati da ce napredovati na rang listi.![]()
Originally posted by goranGledajuci je na youtube u nekim emisijama kao i po onim sitnim koracima koje pravi oko linija, shvatio sam da je Ana dosta stidljiva, perfekcionista, u nekim trenucima smotano brzopleta (ovde sam se opet pronasao). Pa naravno da joj je tesko sada.
Place bebica![]()
Originally posted by UlixMore mars tamo prejaki i uvek savrseni Ulixu!Originally posted by SuncePa nisam se nervirao, nije mi cerka da se nerviram oko njenih gluposti.
Ja se nisam nervirao, ne znam kako vi. Marija je bila previse dobra. Prosle godine nije osvojila puno turnira tako da treba ocekivati da ce napredovati na rang listi.![]()
![]()
Originally posted by Suncee ako si mu rek'o! kako bre da se ne nervira za ovo..Originally posted by UlixMore mars tamo prejaki i uvek savrseni Ulixu!Originally posted by SuncePa nisam se nervirao, nije mi cerka da se nerviram oko njenih gluposti.
![]()
![]()
Originally posted by untouchableHvala, meni je bilo sudjeno da moju najdrazu i najsladju kosnicu sretnem u gradu, ali sasvim slucajno. Posto sam u asocijalnoj fazi koja mi prija, nisam se druzio veceras sa ljudovima. Ne znam kako cu sutra sa Uliksijanom, i bracnim parom TS!Originally posted by Suncee ako si mu rek'o! kako bre da se ne nervira za ovo..Originally posted by UlixMore mars tamo prejaki i uvek savrseni Ulixu!Originally posted by SuncePa nisam se nervirao, nije mi cerka da se nerviram oko njenih gluposti.
![]()
![]()
izdajnice..
off: sunce, naredjeno mi je da ti prenesem pozdraf polarlicht-a pa da tek onda mogu da odem da lalampa eto.. tako..
![]()
Originally posted by west endhttp://www.australianopen.com/en_AU/eve ... money.html
nego da li zna neko kakve su nagrade na Serbian Openu:cvetduga:
-koliko ce pobednici i finalisti da se ugoje![]()
![]()
Originally posted by untouchableE stvaaaaarno!
![]()
![]()
![]()
a jeeeeebiga.. samo samo da je uzela onu sansu u prvom setu sve bi bilo drugacijezasluzeno, nema sta.. ali ostaje tugica..
![]()
Originally posted by LunjaI onda drop shot!
Sta joj bi na 5.4 30-0? Samo se ukocila, i od tada kao da vise nije verovala u sebe. Mica mala, bas se uplasila.
Originally posted by MarvinOriginally posted by LunjaI onda drop shot!
Sta joj bi na 5.4 30-0? Samo se ukocila, i od tada kao da vise nije verovala u sebe. Mica mala, bas se uplasila.
Dokle više? I ona i Novak!
Procenat uspešnosti ako im je 10%.
![]()
Ništa me više ne iznervira od drop shota u mrežu.
Originally posted by kiss addictjaooooooooooooo...
u ovom odsudnom trenutku, ti Dina govoriš o svojoj tihoj patnji vezanoj za tamo nekog Arnauda.![]()
mene sramota da kažem, ali ja sam zaspala i nisam odgledala meč. trgla sam se u jednom momentu iz sna i na TVu ugledala MaŠu kako grli pehar koji je veći od nje. srce mi je prepuklo![]()
Originally posted by kiss addict
mene sramota da kažem, ali ja sam zaspala i nisam odgledala meč. trgla sam se u jednom momentu iz sna i na TVu ugledala MaŠu kako grli pehar koji je veći od nje. srce mi je prepuklo![]()
Originally posted by UlixOduvek! Na ovoj temi se zaboravlja privatan zivot, ti si ovde Ulix Ana Ivanovic!Originally posted by untouchableIzdajnik? I ju. A otkad pa moram da se identifikujem sa Anom Ivanovic?
e ako si mu rek'o! kako bre da se ne nervira za ovo..izdajnice..
![]()
Originally posted by SunceIstina je da vise volim Anu od Jelene, ali takodje sam vise voleo Stefi Graf i Kim Klajsters i Martinu Navratilovu, a i Sarapovu i Venus volim tu negde kao Anu...Originally posted by UlixOduvek! Na ovoj temi se zaboravlja privatan zivot, ti si ovde Ulix Ana Ivanovic!Originally posted by untouchableIzdajnik? I ju. A otkad pa moram da se identifikujem sa Anom Ivanovic?
e ako si mu rek'o! kako bre da se ne nervira za ovo..izdajnice..
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!