Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Ne podnosim ljudske gnjide, "lovce" koji vas jure, zasipaju lijepim riječima, onako slatkorječivo vam uzimaju dio po dio duše, sve dok ne spustite gard i ne primite se na njihovu priču, na njihova "iskrena" osjećanja. I tog časa, kad se predate, vi gubite. Odjednom više niste zanimljivi, sve je bilo pogrešna procjena, nije bilo tako kako je izgledalo i zvučalo. Ne podnosim ljigavce kojima je zabavno nekoga zavlačiti, bezmudaše koji vam u startu ne kažu da li nešto jeste ili nije. Nikad mi neće biti jasno zašto je toliko teško sjesti preko puta nekoga i u oči mu reći kako stvari stoje. Ne podnosim one što kažu da je sve u redu, a sa Međunarodne svemirske stanice se vidi da nije. Ne podnosim one što ćute i guraju probleme pod tepih. Ne podnosim što je toliko malo ljudi spremno da razgovara o problemima, o onome što ih tišti, što im se mota po glavi, o njihovim osjećanjima, zabludama, strahovima, emocijama... Ne podnosim igrače i dupljake, licemjere i lažljivce. Ne podnosim gamad koja ne umije reći IZVINI, makar nikad ne prihvatio to izvinjenje, ali da bar vidim zračak jebenog čojstva. Ne podnosim skrivače emocija koji misle da će biti manje oni ako se otvore, ako kažu šta im je na srcu. Nije sramota zaplakati, reći da si jeo govna, da si pogriješio, sve, ali samo nemoj ćutati ili, još gore, prikrivati bazd svojih neljudskih koraka kojekakvim sladunjavim miomirisima. Ne, ne podnosim "pa eto, desilo se". Ne podnosim to skrušeno slaganje ramenima iza kojeg nema nastavka, nema priče, samo jedno "jbg" i tišina. I na sve to svalimo sve na nekakvu sudbinu, sve je palo s Marsa, došlo odnekud, "htjelo se". Ne, ta "maktub sranja" dostaviti na drugu adresu. Naši postupci su samo naši postupci, naša skretanja su samo naša skretanja, ništa tu nema zapisano, suđaje ostavimo slovenskoj mitologiji. I ne podnosim, ne podnosim što ga još uvijek u srcu podnosim.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ joj malisa :)
Bezmudice su ceste :-/
Korisnikov avatar
By hippo...
Kao veliki hejter imam podugacak spisak sitnica koje ne podnosim ali to necemo racunamo jer je sve to sprdnja uglavnom..
a stvarno ne podnosim kad me tatko budi vikendom i do mi zvizdi kao da sam krava neka koja se pogubila po neke livade :regan:
Korisnikov avatar
By 李香兰
ne podnosim to sto sam nestrpljiva i ne znam da se smirim dok cekam nekog do koga mi je stalo da se vrati sa duzeg puta. uvek tripujem da ce da se skrse negde. da, cekam arijela da dodje nazad. :cut:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne podnosim ljude koji smatraju da se njihovo mišljenje ne sme dovoditi upitanje i koji raspravu/diskusiju shvataju kao atak na njihovu cenjenu personu
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720254#p2720254]EnMademoiselle napisao:[/url]

+ kad gledam film sa nekim PRVI PUT i non stop me pita a šta će sad da se desi a ko je to. brate.. NE ZNAM NISAM VIDOVITA umukni
+ kad gledam film sa nekim ko misli da je vidoviti pa non stop priča šta on misli da će da se desi
izvini jesi li ti scenarista? nisi. A I DA JESI NE TREBA MI TVOJ REZIME KAD GLEDAM FILM umukni
+ kad gledam film sa nekim i nema prevoda na početku npr. ili tako između neka scena, tj. nema srpskog prevoda nego engleskog pa me non stop pitaju šta kaže KAŽE DA NAUČIŠ ENGLESKI
+ kad gledam horor film sa nekim pa se oni sakrivaju kad treba da se desi neka strašna scena i onda od mene traže da im objašnjavam šta se dešava MA NEMOJ ja ću da se traumiram i za tebe sve se mislim ili gledaj ili nemoj NEMA IZMEĐU
+ KAD NEKO STOPIRA ILI VRAĆA SCENE JER NE PRATI RADNJU NEGO TOKOM CELOG FILMA PRIČA I ONDA KAD SE DESI NEŠTO BITNO KAO U JEBOTE ŠTA SE DESILO i aj to nego još tokom tog stopiranja i vraćanja pita mene šta je bilo da bolje poveže. ruke bih im odsekla

posebna kategorija je kad neko SAM HOĆE sa mnom da gleda nastavak nekog filma a nije gledao prvi deo i kao "ma nema veze, povezaću" i onda me naravno tokom gledanja drugog pita sve vezano za prvi jer ne naravno ne može da poveže
:lol: , so true.

+ kad počnu tipkat na mobitel za vrijeme trajanja filma ili odlaze na WC i kažu:
"Ne moraš zaustavljati." :ozbiljan:

Ljudi koji moraju na WC i kažu: "Molim te, možeš li zaustaviti, moram na WC." :leviathan:
jako cenim ljude sa kojima mogu na miru da gledam film.
Jako.

OnTop.;
Malicioznost, patologiju, opsesiju i nemogućnost samokontrole.
Korisnikov avatar
By elizevin
kad smo vec kod lepih manira pri gledanju filmova, uvek siznem kad gledam bilo sta sa najboljim ortakom - te sesnaest puta ide u wc, te da zapali cigaru, te mu je paznja odlutala, pa mora da vraca film par minuta...totalno odlepim. S druge strane, obozavam da diskutujem o filmu s njim posle, tako da je to kompenzacija i razlog zasto jos uvek imamo filmske veceri :D
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Kad se već pominju filmovi:
Šiznem svaki put kad gledam sa jednim drugom filmove/stend ap jer snimak od 2h pogledamo za 4h (jer dečko mora neke scene više puta da pogleda, u tom trenutku :roll: )

Ont:
Ne podnosim:
-većinu komšija. Zalutali su izgleda, promašili neko skretanje za ludnicu. (Bušenje guma na biciklama, muzika koja nije čak ni za ispod šatora u ludo doba, peticije za izbacivanje psa iz nečijeg stana, zapišavanje zgrade itd. je za njih svakodnevnica)
-vozače koji ne uključuju migavac kada skreću.
-kada deci od 8-9 godina daju da šetaju bilo kakvog iole većeg psa od čivava/maltezera/pudlica i sl.
Korisnikov avatar
By Hys.
Razmisljam sta da kazem na ovu temu, i setim se pesme koju ranije stvarno nisam znala, a scout je narezala na cd za kola.

Evo, BAS OVO o cemu peva Ceca. Sve objasnjeno.

By alexandermagic
SEtih se neceg od jucer poslijepodne ...

DakleM, ne podnosim kad osoba, samo zato sto seta bulla, misli da je opaka. Niti si opak, niti me psi plase.

Drugo, opet zbog neceg poslijepodne:

Ako si vec dovela psa (samojed, vrlo prljav) u bastu caffea i ako je temperatura abnormalna toliko da se pas prostre zbog vrucine i ne zna za sebe, ponesi od kuce ciniju u svojoj laznoj torbetini i napuni mu je vodom kako bi se napio i kako bi ga osvjezila po glavici i ledjima, jadnice jadna. Vazno je da si spahtlom nanijela puder.

Zakljucak : ne podnosim svojevrsnu zluporabu i nebrigu o kucnim ljubimcima. Ako ih uzimas, ima da brines o njima.
By Aven
Nije da ne podnosim, ali se osjećam bedasto kad stojim pored nekog tko priča na telefon i kaže osobi s kojom priča da je pozdravljam, a nisam ništa rekla. Ne znam koji je smisao toga. :nope:
Korisnikov avatar
By mOwbid
Svoju babu. Završila sam sa njom danas.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720926#p2720926]Aven napisao:[/url]Nije da ne podnosim, ali se osjećam bedasto kad stojim pored nekog tko priča na telefon i kaže osobi s kojom priča da je pozdravljam, a nisam ništa rekla. Ne znam koji je smisao toga. :nope:
ili, ono ultimativno zlo, "e evo hoce da te cuje" i ispruzi ti ruku sa fonom :drama:

komsiluk koji se toliko emotivno engage-uje u small talk da krenu da se deru i izvode melodrame kao da je ikome na svetu bitno koji list kupusa vise volis za sarmu dzizs jebote
Korisnikov avatar
By zozefin st
e
daj baki drugu sansu.
ja nisam bila dobra unuka mojoj babi...
i nje vise nema, i sad kad pomislim na to
dotuce me...
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720931#p2720931]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720926#p2720926]Aven napisao:[/url]Nije da ne podnosim, ali se osjećam bedasto kad stojim pored nekog tko priča na telefon i kaže osobi s kojom priča da je pozdravljam, a nisam ništa rekla. Ne znam koji je smisao toga. :nope:
ili, ono ultimativno zlo, "e evo hoce da te cuje" i ispruzi ti ruku sa fonom :drama:
E to zbilja ne podnosim. :cut:

/Ovo me iz nekog razloga sjetilo kad me ljudi (majka najčešće) koji se potpuno srede za neku zabavu pitaju minutu prije odlaska kako izgledaju, je l' sve dobro stoji i tako.

Nemojte to raditi ljudima s OCD-om. Prešućivanje boli ko sam vrag. :drama:
Korisnikov avatar
By zozefin st
moja baba nije bila bas najkul prema meni,
sada ipak zalim sto nisam postupila drugacije, sto je nisam cesce posecivala...

ti znas najbolje u svakom slucaju...
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!