Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Aussie Open 2008

Da, u muškoj konkurenciji
6
16%
Da, ženskoj konkurencija
4
11%
I u muškoj i u ženskoj
14
37%
Ne, još je rano
14
37%
Korisnikov avatar
By Marvin
A statistika je impresivna.
Greške 32-32, a vineri 53-38.
:klap:
Korisnikov avatar
By west end
Bravo za nase tenisere :carica: ovo mu vise dodje ne kao Australian open nego kao Serbian open :dancing:
Korisnikov avatar
By Sunce
Cestitam Novaku! :yay: Mec nisam gledao :( ! Ni ovaj ni onaj u Montrealu.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by untouchable
Originally posted by Dina
Untouchable,
Kako to nije najnormalniji? Ja sam ga gledala protiv Nadala i nisam stekla takav utisak. Naprotiv navijala sam za njega i bas mi je ulepsao dan sto je pobedilo :)

Naravno, protiv Noleta ulepsace mi ako izgubi :lol:
ma ulepsao je i meni dan, to stoji i igra s.a.v.r.s.e.n.o! :shok:
i bolje izgleda od nadala :)

a pod tim "nije najnormalniji" mislila sam da nije normalno koliko taj covek dobro igra! :shok: neverovatno mi je bilo da gledam sa kakvom lakocom ga unistava i koliko perfektno i prezicno i snazno igra.. nisu ga dzaba nazvali Tsonga Tsunami... ludjak! :)
e zato sam rekla.. sto mislim da ce Novaku biti tezi protivnik n'o sto mu je to danas bio Fedex.
jedino je dobro sto je Novak navikao na pritisak "finala" a Tsonga koliko znam nije.. pa kao mislim, ako je dosao do finala, dovoljno je to veliko iznenadjenje.. ne mora bas toliko da nas iznenadi :giggle:
A pa to se slazem... super je igrao. Ja sam iz nekog razloga pomislila da bi mu odgovarao nadimak Tsunami, kad sledeceg trenutka vidim navijace kako drze napisano "Tsonga Tsunami"... Bas mu odgovara :)

Ipak nadam se da ce Novak biti bolji bez obzira da li Tsongu uplasi finale ili ne :fige:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by west end
Bravo za nase tenisere :carica: ovo mu vise dodje ne kao Australian open nego kao Serbian open :dancing:
:giggle:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Sunce
Cestitam Novaku! :yay: Mec nisam gledao :( ! Ni ovaj ni onaj u Montrealu.
Molim!??? :shok:

bices kaznjen :kosach: :D :fuckbed:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa ostavio sam te da sam dehidriras pred njim. Ja sam verovao da ce pobediti Loknicu Federcica, a voleo bih da ga gledam kako igra sa Senzitivnom Usnicom Congom. :drama:
Korisnikov avatar
By Doxar
Mozda nije prikladno za ovu temu, ali gledajuci danasnji mec jedan dogadjaj mi je posebno ostavio utisak. Rec je o nama, takvima kakvi jesmo vecinski.

Mec sam gledao u nekom kaficu sa par kolega sa faksa, a ukupno je bilo oko 15-20 ljudi unutra. Svi smo, naravno, pozorno pratili i navijali. I negde kod rezultata 4-4, 5-5 u trecem setu, neko je primetio tucu preko puta ulice. Tog momenta skoro svi ustaju, i sem nas dvoje, troje, na moje zaprepascenje, pocinju da upijaju pogledom samu tucu, neki cak glasno komentarisu i navijaju. I sve staje tih par minuta. dovidjenja tenisu, dovidjenja svom pracenju i neizvesnosti. Ionako je miris krvi odvec primamljiviji od nekog sportskog meca, a udruzenu adrenalinsku i testosteronsku poplavu svakako ne mogu da izazovu tamo neki Djokovic ili Federer kao sto mogu 3,4oro dokonih divljaka koji se tabaju po ulici, a oko njih jos 6,7oro koji, valjda, navijaju ili "podmazuju" borbu.
Bljak!
Korisnikov avatar
By svejedno
E, bio sam sprecen da gledam mec, naime spavao sam (jbg)

Ima li reprize, kada & gde?
By Ulix
Originally posted by Doxar
...
To samo pokazuje koliko ljude uopste ne interesuje tenis i koliko ga gledaju vise u nekom nacionalnom zanosu jer smo "mi" sada "velesila", nema smisla da ne podrzavamo "nase", a ne zbog same igre. To gledam non-stop jer sve utakmice moram da gledam u mom bloku u Studenjaku zajedno sa pandurima koji obozavaju da komentarisu protivnice - ova Venus je kao gorila, Federer je peder (ih kamo srece), itd. Njihovi besomucno glupi komentari tipa "ajde Ana, Srpkinjo!" me dovode do ludila. :bensedin:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Ulix
To samo pokazuje koliko ljude uopste ne interesuje tenis i koliko ga gledaju vise u nekom nacionalnom zanosu jer smo "mi" sada "velesila", nema smisla da ne podrzavamo "nase", a ne zbog same igre.
Stanje u Srbiji krajem devedesetih dok su odbojkasi bili mnogo bolji nego danas, svi su kao pratili odbojku, znali dva-tri imena i tada se kao nesto i pricalo o odbojci, izgradili su pokoju salu, u skolska dvorista stavljene mreze, a nedugo nakon pocetka losijih partija nasih odbojkasa, sve je to zaboravljeno, danas polovina tih koji su "pomno" pratili odbojkaske meceve ne zna ni osnovna pravila te igre.

Danas: Cak i Kinezi u neogranicenom broju prodaju teniske loptice i rekete, pa cak i postere nasih tenisera i teniserki. Odjednom pomama za tim sportom, pardon, za Srbima u tom sportu jer su to Srbi, deo velikog neunistivog nebeskog naroda...i ko zna dokle tako...
By High Maintenance
Njihovi besomucno glupi komentari tipa "ajde Ana, Srpkinjo!" me dovode do ludila. :bensedin:
:rotflmao: :rotflmao: :smeh: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Lunja
Takvo komentarisanje imas i medju fanovima na forumu: Serena je nosorog, Henin je kao musko, Hantuchova je divokoza ( :giggle: )... nista novo.

Ali sta reci kad komentator sa Eurosporta Nadala uporedi sa buldogom?
Doduse, kad je shvatio sta je rekao, dodao je: "Naravno, mislio sam u najpozitivnijem smislu :blush: ", ali opet...
By Ulix
Originally posted by Lunja
Takvo komentarisanje imas i medju fanovima na forumu: Serena je nosorog, Henin je kao musko, Hantuchova je divokoza ( :giggle: )... nista novo.
To jeste tacno, ali ovde se (na ovoj temi) o tenisu pise sa mnogo manje nacionalnog zanosa. Venus je gorila jer je Ana "nasa". U tome je stvar. :D

Hantuchova divokoza... :giggle:
Ali sta reci kad komentator sa Eurosporta Nadala uporedi sa buldogom?
Doduse, kad je shvatio sta je rekao, dodao je: "Naravno, mislio sam u najpozitivnijem smislu :blush: ", ali opet...
:lol:

Hoces da mi objasnis u kom kontekstu pordjenje sa nosorogom moze da godi? :D
Korisnikov avatar
By Lunja
Hoces da mi objasnis u kom kontekstu pordjenje sa nosorogom moze da godi? :D
Ne mogu. Mozda u smislu fizicke snage.
Ali tada je bila nosorog, ako sam dobro primetio, iz razloga sto je pregazila sve protivnice (izmedju ostalih i JJ), a trebalo je ili vec jeste pregazila i Sharapovu koja je olicenje lepote, sarma i feminiziranosti - bas po ukusu vecine.
:D
Korisnikov avatar
By Sunce
Venus kao gorila, :rida: ?! U ovom sportu najbolje prolaze slatkasti tipovi, poput Ane, Federera i Novaka. I kao da svi uce te teniske manire :bljak: . Toliko su ljubazni da ponekad moze da ti se zgadi...Ali na terenu ume da bude drugacije. Tako me prijatno iznenadi Ana kada se posvadja sa sudijom - u jednom mecu nije zelela da se rukuje vec je samo odmahnula rukom. :minibounce:

Da li ste spremni? "Krici i Skriputanje"! U glavim ulogama Ana i Marija.

Slika Slika
By Ulix
Originally posted by Lunja
Ne mogu. Mozda u smislu fizicke snage.
Ali tada je bila nosorog, ako sam dobro primetio, iz razloga sto je pregazila sve protivnice (izmedju ostalih i JJ), a trebalo je ili vec jeste pregazila i Sharapovu koja je olicenje lepote, sarma i feminiziranosti - bas po ukusu vecine.
:D
Sad vise ne razumem ko je bio nosorog - Sharapova ili Nadal. :cupakosu:
Sharapova jest' slatka (nikako je ne bih krstio nosorogom), ali mi je Ana, recimo, sladja. A koja je bolja, to cemo videti veceras. :drama:
Venus kao gorila, :rida: ?!
Igra protiv "nase" Ane, a pritom je jos i crna. Budale.
U ovom sportu najbolje prolaze slatkasti tipovi, poput Ane, Federera i Novaka. I kao da svi uce te teniske manire :bljak: . Toliko su ljubazni da ponekad moze da ti se zgadi...Ali na terenu ume da bude drugacije. Tako mi prija kad se Ana posvadja sa sudijom, u jednom mecu nije zelela da se rukuje vec je samo odmahnula rukom. :minibounce:
Ja verujem u sportsko ponasanje. Jedna lepa stvar u vezi tenisa je sto nije timski sport, vec sam igras i sam si kriv, pobedio ili izgubio. Zato mi je ponasanje Hantuchove, recimo, odvratno. Ne moras ti da se ne znam koliko volis sa saigracima, ali kad izgubis, lepo je da to i priznas kao covek, a ne da se zalis, izvlacis, itd. itd.

Sudije su vec nesto drugo. :evil:
Korisnikov avatar
By Sunce
Loptica koju udara Venus najlepsi zvuci, kao sto sam jednom rekao, a da mi je lepa, prelepa mi je crna Venera. Vitka linija i divno lice :love: . Zanimljivo je da se najlepse raduje kad osvoji titulu, skace kao dete, a izraz lica joj je kao u petogodisnje devojcice. Da li si video ovaj njen snimak? Luckasta je skroz!

http://www.youtube.com/watch?v=-Rcw-5yg ... re=related
Korisnikov avatar
By Lunja
Ja jesaaaaaaam! :eya:
Nadam se da ce scenario i fotografija nadmasiti original!
By Paranoid Androgynoid

Slika Slika
:bale: :bale: :bale:

kad ce vise pola 4.. :molise:

:bale:
By Ulix
Loptica koju udara Venus najlepsi zvuci, kao sto sam jednom rekao, a da mi je lepa, prelepa mi je crna Venera. Vitka linija i divno lice :love: . Zanimljivo je da se najlepse raduje kad osvoji titulu, skace kao dete, a izraz lica joj je kao u petogodisnje devojcice. Da li si video ovaj njen snimak? Luckasta je skroz!

I ja je mnogo volim. Na stranu to sto zaista jeste vitka i zgodna, žena igra fenomenalan tenis, pravo je uživanje gledati je. :mljac:
By Ulix
@Lunja: Pa drugo je kad sama priznaje. :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce

I ja je mnogo volim. Na stranu to sto zaista jeste vitka i zgodna, žena igra fenomenalan tenis, pravo je uživanje gledati je. :mljac:
Pa prvo je volim zbog njene fantasticne igre, zato sam i napisao da loptice koje ona udara najlepse zvuce. Secam se kako je rasturala svoje protivnice 2002. i 2003. :drama:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by untouchable
ono gore je bilo o ledjima, ne o dupetu :trep:
ko o cemu...... :giggle:
Ma sta ti fali, samo gledaj i bali! :love:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!