Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Tungi
Da l' nije "At last","The first time I saw your face"?![]()
Originally posted by SunceOd 30 dana kazne, koliko je verovatno dobio, vređanje mene zaslužno je za jednu trećinu.
Planeta mogu sistema, Suncevog sistema, nije prisutna. Osecam se nekompletno. Jedva cekam da se dopuni i da me popuni.
Originally posted by LoniKakav licemer.Originally posted by MahnituIli ruka pomirenja?
bullshit
Originally posted by LoniOriginally posted by SunceOd 30 dana kazne, koliko je verovatno dobio, vređanje mene zaslužno je za jednu trećinu.
Planeta mogu sistema, Suncevog sistema, nije prisutna. Osecam se nekompletno. Jedva cekam da se dopuni i da me popuni.
A od tih 10 dana, ja bih bio spreman da mu oprostim... tj...2.. 3.. tj.. pa oko pola.
Pet dana je realna kazna za direktno omalovažavanje ako se afekat uzme u obzir. (Uzgred rečeno ni moj red profila, u kom stižu kazne nije tako prazan)
Pa pošto je, kako se ovde računa, preostalo još oko 7 dana,
znači da je Mars pre 3 dana ušao u treću dekadu.
Moju deseticu.
Pa ovom prilikom želim da kažem da, što se mene, kao jedne trećine oštećenih, tiče, ako adminci prihvate složio bih se da mu oproste pola te dekade.
Tako bi mu, umesto 7 preostalo 2 dana,
te bismo izlazak Marsa iz sazvežđa Bana, mogli očekivati u nedelju.
Sve to uz nadu da će nam astrokomunikacije biti na višem.
Originally posted by unic0rnE pa krivo mislis:P
hahaha.
ja mislim da se mars ni nece vracati jedno vreme na forum i kad bude odbanovan
Originally posted by SunceCrvena planeta se pokacila sa nekim drugim forumasima....
Ja nemam pojma zbog cega je Mars banovan. Zivim u ubedjenju da je zbog duplog naloga. Ne znam sta je radila crvena planeta.![]()
Originally posted by Tungie pa to je onda super!Originally posted by unic0rnE pa krivo mislis:P
hahaha.
ja mislim da se mars ni nece vracati jedno vreme na forum i kad bude odbanovan
Originally posted by deranOriginally posted by Tungi
Da l' nije "At last","The first time I saw your face"?![]()
svaka čas' majstore...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5JWAmF-Z ... re=related[/youtube]
ma velemajstore...![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!