Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Still
ovo:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508438#p2508438]Sixto napisao:[/url]Strah me je Srbije i ostanka u njoj. Za sve imam plan B u zivotu, ali za slucaj da sam primoran da ostanem tacno ne znam sta bi radio i kako se ponasao do kraja zivota. Jos nisam smislio plan B za Srbistan.
i...
da cu izgubiti ljude do kojih mi je stalo (sreca moja pa ih nema mnogo)
i da cu se razboleti ja i/ili ovi ^ ljudi

i da cu pasti sa merdevina
i da se vozim sama vozom u vagonu/kupeu i da iz drugog vagona dodje neko i izvrsi atak na mene.
Korisnikov avatar
By designer
Plasim se mraka, tacnije svega onoga sto u mraku ne vidim, a moja masta je sposobna da zamisli! Jos se plasim visine, smrti i pevanja uzivo Jelene Karleuse! :sekirica: :colorado:
By alexandermagic
Nalaziš normalnim da netko s kim se ne poznaješ ima nešto protiv tebe, a? :ozbiljan:

Korištenje velikog broja smajlija u jednom postu često ukazuje na histeriju. Imamo ovdje već jednog takvog. Pardon, dvojicu.
Korisnikov avatar
By designer
Ne znam cime bih opravdao tvoju manicnu jurnjavu za svakom mojom objavom na forumu osim time da imas nesto protiv mene. A to da se licno ne poznajemo nije nikakav argument. Mnogi progonitelji ne poznaju svoje zrtve licno, a opet su opsednuti njima, kao ti mojom malenkoscu! :P
Hvala za ovu psihoanalizu!
Korisnikov avatar
By designer
Vrlo zanimljiva definicija muskosti! Molim te nastavi, ovo postaje sve zanimljivije!
Sve je izglednije da dvoboja nece ni biti, porazices sam(a) sebe svojim stavovima...
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2590685#p2590685]designer napisao:[/url]Vrlo zanimljiva definicija muskosti! Molim te nastavi, ovo postaje sve zanimljivije!
Sve je izglednije da dvoboja nece ni biti, porazices sam(a) sebe svojim stavovima...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2455532#p2455532]Sisorama napisao:[/url]NE MESAJ SE U SVADJU...TI SI JOJ DAO KRILA...A MENE KAO I OBICNO DEGRADIRAS
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Nije bas da se plasim, ali se izuzetno gadim svih vrsta buba, posebno paukova -.- odvratno, odvratno ... plus sam alergicna na paukove, kad me ujede, licim na balon... -.-
Korisnikov avatar
By AuroraDark
u zadnje vreme, da ne protraćim život

u tu zamku se jako lako upada
Korisnikov avatar
By Katengl
Gubitka kognitivnih i osnovnih fizickih sposobnosti zbog raznih bolestina, kod sebe i kod drugih.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
na primer, plašim se da uradim bilo šta za šta neko, neposredno pre, kaže da to dobro radim. npr, ona dobro kuva kafu. userem se ako treba posle toga da je skuvam. ili sam sujeverna, ne znam.

plašim se umiranja. bilo. čijeg. umiranja. plašim se.

plašim se da bi jednog dana mogli svi da me napuste.

i da stavljam sočiva, iako nikad nisam ni pokušala.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636632#p2636632]ultraviolet napisao:[/url]na primer, plašim se da uradim bilo šta za šta neko, neposredno pre, kaže da to dobro radim. npr, ona dobro kuva kafu. userem se ako treba posle toga da je skuvam. ili sam sujeverna, ne znam.

i da stavljam sočiva, iako nikad nisam ni pokušala.
zaista nije teško, ja sam toliko izgubio refleks u oku da mogu da gurnem čitav prst a da mi ne bude ništa. često to prezentiram ljudima.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
kako gurneš prst u oko?
ja mogu da pipkam jabučicu i sve, ali sočiva _________ aflsjkdg NO.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da ne puknem. na samoj ivici sam a svaki dan me neko tucka po malo
već sam ko tempirana bomba toliko sam pod pritiskom da ne mogu ni da se naspavam ne mogu ni da se iskuliram od svakodnevnice ma ne mogu ni cigaru do kraja da popušim koliko se nerviram
nikad ovako dug period nisam bila ovoliko nestabilna

u tom slučaju se plašim i za sebe i za onog ko me gurne preko.

zapravo za sebe se ni ne plašim kontam kad bih pukla više me ništa ne bi ni dodirivalo jer ne bih mogla da nađem način da se samokontrolišem i suzdržim od momentalne reakcije pa bih sve izbacila iz sebe pre nego što mi dospe do mozga
mada verovatno bi me odmah nakon tog momenta institucionalizovali pa te reakcije ne bi ni imale posledice ni po koga

plašim se za drage ljude koji su isto tako na ivici zbog govna ljudskih
sve pobiti. SVE.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636656#p2636656]EnMademoiselle napisao:[/url]da ne puknem. na samoj ivici a svaki dan me neko tucka po malo
već sam ko tempirana bomba toliko sam pod pritiskom da ne mogu ni da se naspavam ne mogu ni da se iskuliram od svakodnevnice ma ne mogu ni cigaru do kraja da popušim koliko se nerviram
nikad ovako dug period nisam bila ovoliko nestabilna

u tom slučaju se plašim i za sebe i za onog ko me gurne preko.

zapravo za sebe se ni ne plašim kontam kad bih pukla više me ništa ne bi ni dodirivalo jer ne bih mogla da nađem način da se samokontrolišem i suzdržim od momentalne reakcije pa bih sve izbacila iz sebe pre nego što mi dospe do mozga
mada verovatno bi me odmah nakon tog momenta institucionalizovali pa te reakcije ne bi ni imale posledice ni po koga

plašim se za drage ljude koji su isto tako na ivici zbog govna ljudskih
ja sam imao do pre nedelju dana dva takva meseca; bio sam totalna ruina, doslovno u takvom stanju da sam samo čekao da me neko gurne preko te granice, da jako naudim sebi, ili imam slom živaca. ovaj put se to nije desilo.
znaš kako to kaže svetootačka literatura: što si bliže višim sferama, to demoni jače napadaju I guess.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
verujem da je tako, to me jedino i održava. bi će bo lje mora da bude mora
Korisnikov avatar
By Galadriel
strah me je od povreda pošto sam imala dva potresa mozga, 6 istegnuća skočnih zglobova, nosila sam kragnu zbog ne sećam se šta ono beše sa vratnim pršljenovima, operisala koleno dva puta jer sam pokidala prednji ukršteni ligament i ne mogu svega ni da se setim, nešto je bilo i sa kičmenim pršljenom na moru kad sam skakala u vodu. pun mi je k i fizikalne i rentgena, pa sam jendo vreme prestala sa rizicnim sportovima. samo sam vozila bicikl. onda sam pala i sa bicikle. bio neki pesak u krivini nizbrdo, ubila se i poderala kao da sam bila išmirglana
Korisnikov avatar
By Berserker
Strah od ajkula je najizraženiji. Toliko da je dovoljno da mi to u jezeru spomenete, ja odmah izlazim napolje.
Pored navedenog, složio bih se sa postom Aurore Dark - traćenje života jeste zabrinjavajuće.

Doduše, ne treba konstantno misliti na tako nešto. U mom slučaju, dodatno otežava.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!