[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449272#p2449272]ilija f napisao:[/url]Frajeru, nauči prvo pravopis pa onda stavi pored sebe epitete 'obrazovani intelektualac' :*
Preleteo sam tekst, ali kad neko piše u sekularnoj državi o 'glavnoj religiji srpskog naroda'... Hej, pa ti ne samo što si nepismen, nego ne znaš ni osnove prava! I zašto sada da ja čitam tvoj tekst tobož liberalne osobe, a zapravo pune mržnje? I još da ti odgovorim?! Pa nisi mi na nivou...
Jos jednom - kada ti jedini argument postane zamerka na pravopis, znaci da si izgubio u diskusiji.
Objasni se molim te, kakve veze ima glavna religija jednog naroda sa osnovama prava ... ? nikad vece lupanje gluposti nisam dobio kao odgovor na forumu, ikada. Ako mislis na to da Ustav srbije ne deklarise nijednu religiju kao glavnu - ja nisam ni jednog trenutka spominjao religiju kroz pravnu prizmu, vec kao cinjenicno stanje. odakle ti da spomenes pravni sistem, samo ti znas i niko drugi.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449273#p2449273]Blady napisao:[/url]Da bi nastavio da pises ovde, bilo bi pozeljno da nas razumes, ili makar pokusas.
Ni ti se meni ne svidjas, niti me zanimas.
Ne znam zasto bi tebe trebalo da zanimaju LGBT osobe?
ako nisi homofobican, ali nas ne volis.
Zanimaju me jer ce svojim ponasanjem da izazovu nerede, i da upropaste nevin narod, i to nastavljaju da rade iako su toga svesni. JOS JEDNOM pokusaj da savladas BUKVAR, pa da skapiras da sam se ovime obratio onima koji stoje iza propagande oko parade. a ne svim homosima.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449282#p2449282]Torry napisao:[/url]Disco,
Da si lepo pitao ili komentarisao, zainteresovao se, sta god...
Naravno, svako ima pravo na svoje misljenje i stav(eto, meni se ne svidja tvoje pa sam, blago meni tolerantna) pa i da diskutujemo o tome, ali ovako meni takodje PUCA KURAC da sa tobom gubim vreme.
Ne znam sta sad ocekujes, tj kakve odgovore?
ocekujem da jedna razumna osoba kaze - "paradom nista necemo postici, samo ce se beograd unistiti na dan te parade, i nekoliko dana nakon toga sve ce biti po starom, aj da se ne lazemo"
ocekujem da neko kaze - "nemojte provocirati one koji vas mrze, jer onda ako ne isti, gori ste od njih."
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449283#p2449283]acid drop napisao:[/url]Sanja, jbt, kako imaš jebeno prekul nickname... Kao 10 000 devojaka u Srbiji. ![:pokazuje:](./images/smilies/pointsmile.gif)
Ovaj uvodni post kao da je neko kopirao komentar sa nekog internet portala.
Mislim, nije ni prvi ni poslednji. Ali mene apsolutno ne zanima to da bilo kome bilo šta objašnjavam, da se pravdam itd.
Muka mi je više. ![:barf:](./images/smilies/barfy.gif)
Oni nas ne žele da razumeju, ponižavaju nas i prete nam, a onda dođu na NAŠ forum i nakenjaju gomilu uvredljivih stvari i onda nama seru kako smo MI netolerantni i šta sve ne.
![:seronjo:](./images/smilies/proser.gif)
Nisu gejOvi napravili slike Isusa u štiklama, već umetnik, a s obzirom na to da je naš gost veoma obrazovan čovek i suva inteligencija, razumeće šta su umetničke slobode.
I šta je toliko loše u štiklama, zaista? Sramota je biti/izgledati kao žena?
![:barf:](./images/smilies/barfy.gif)
Tema može pod ključ.
Kojim VAMA ... ? Jel i ti, duhoviti clanu ovog foruma takodje NE UMES da citas .. ? nisam se obratio LGBT zajednici, vec onima koji vrse provokativnu propagandu, i efikasno unistavaju VAS cilj, onemogucavaju LGBT-u da IKADA normalno seta ulicama, tako sto provociraju huligane i bezmozgovice.
Drugo, Umetnost ima svoju arhaicnu definiciju: delatnost ljudi koja za cilj ima da kod posmatraoca izazove lepa osecanja.
Naknadna interpretacija je koristila izbacivanje ovog "Lepa", kako se umetnost prosirila i dobila sve vise oblika i formi, ali ostaje glavna poenta: cak i kada izazove tugu u tebi (romantizam npr, onjegin), to je u krajnjoj crti LEPO, jer je Tuga zarad Ljubavi ako ne lepa, onda elegantna kao i sama ljubav.
ovo sa isusom i SM nakazama je jednostavno neukusno i ne moze se tumaciti kao slobodna umetnost. bez problema mogu da poistovetim sa "Šahovskim ubicom" iz rusije - nije umetnicko delo ubiti 64 ljudi da ih stvavis na livadu u obliku sahovske table.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449285#p2449285]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Ono što si ponudio, to si dobio zauzvrat. Ne interesujemo te. Ni ti nas ne interesuješ i te tvoje priče, argumentacije ili bilo šta kažeš su apsolutno nebitne, osim možda ako si se ti sad nešto kao olakšao i našao finu temicu za svoje društvance, "vidi šta sam rek'o onim pederima, a".
A razumevanja i tolerancije si dobio isto onoliko koliko si je ovde pokazao. Obaška što naša seksualnost ne znači da se moramo dodvoravati svakom strejteru koji naleti, a što svaki nezasluženo očekuje, a pritom se ponaša kao razmaženo derište, koje ne zna šta znači biti manjina ili biti unižen od strane društva i kolektiva, ali zato zna da kmeči i plače i besni i crveni se i vrišti u trgovini.
Ali ono što treba da utuviš u toj svojoj maloj glavici jeste da ne živimo u dobima javnog čerečenja. Ovo nije doba gde pomahnitale rulje i bilmezi sa malim mozgom i velikom palicom nam daju moralne aršine, šta se sme, a šta se ne sme u ovoj družavi, u smislu koje su "granice" slobodnog govora, umetnosti i kretanja.
Druga stvar, meni se ne dopadaju prizori horizontalno presečenih tela koja se batrgaju u lokvama krvi, pa ponovo ne udaram na ljubitelje horor žanra niti rasturam bioskope koje puštaju te filmove, a mogu ti pronaći sve moralne, emotivne i koje god hoćeš pridike koje idu u prilog zabranjivanju nasilja u filmovima. Ali ja ne odem u bioskop, promenim kanal na TV-u i izbegnem te "sublimalne poruke, jer pošto svi znamo, ti se filmovi puštaju samo da bi se usadili krvoločni nagoni u svima nama i naravno to služi da bi promenilo ljudsku svest o krvoproliću, zombijima i vanzemaljcima sa velikim oštrim zubima. Vrlo podmuklo, da..."
I nije na tebi da razumeš stvari koje se događaju. Nije na tebi da bilo šta od toga da razumeš, zbog koga god razloga si odlučio da ne razumeš. Niti je na nama da mi to tebi potanko objašnjavamo. Barem ne sada.
Na tebi je da ne bacaš kamenice na ljude.
Na tebi je da ne napadaš i pljuješ gej ljude.
I na tebi je najviše da ne ćutiš kada se nečija prava uskraćuju, kada ljudi pljuju po svemu tome, jer će to sutradan biti tvoja. Ovo nije pretnja, ovo je činjenica.
A danas, sutra, mi ćemo hodati slobodno ulicama Beograda, ruku pod ruku.
A ti ćeš neke stvari shvatiti kako funkcionišu.
Do tada ćemo te mi prcati, a ti možeš impotetno se koprcati. ![:)](./images/smilies/smile.gif)
JOS JEBENO JEDNOM - moja tema nije upucena LGBT-u vec onima koji SVESNO provociraju maloumne da naprave eksces, i uniste grad, za osobom ostavljajuci nebrojeno mnogo nevinih zrtava!!!
Prosto neverovatno da neko tako elokventan kao ti nije u stanju da tudji tekst procita sa razumevanjem .. ? Kako da ti objasnim da ja ovde nikad ne bih dosao, da neko od vas nije poceo da ugrozava nevine do kojih mi je stalo ... ?
ponavljam - Ako otvoris kavez od tigra, i tigar pojede malo dete - NIJE tigar kriv nego si TI kriv
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449363#p2449363]starsailor napisao:[/url]kada sam videla temu pomislila sam da je neki slovenac zalutao na forum pa malo fula padeze, kao i ja ponekad...
sada kada znam da srBin pise bas me iritira ovo Slusaj Vamo. pa jos i !
mos misliti...
a kada gospodin bude shvatio sta je pogresno u njegovoj izjavi da smo MI krivi za lokal njegove sestre, a ne oni maloumnici koji su rusili sve okolo, tada neka ocekuje da se neko klanja na njegove "prosvetiteljske" postove.
Kao i gore - jesi, ti i tvoji ste krivi. Znas da postoji tamo neko zlo, namerno ga izazoves svojim delima da izadje i ucini drugome zlo - ti si kriv. Totalno sad iskljucujemo huligane iz price, ako ti nije jasna metafora sa tigrom u kavezu, onda je bespotrebno pricati dalje - najveca vrsta zla je pasivnost, i indolentnost pred tudjim zlom. Svesno cete izaci na paradu, znajuci da ce oni koji su dosli da se navodno sa vama obracunaju, napraviti stetu trecima. A sve je to vasa inicijalna odluka. to je ZLO.