- 20 Okt 2011, 06:14
![:D](./images/smilies/biggrin.gif)
Pa vidiš koliko si mi drag?
Iskoristio sam taj izraz misleći na personifikaciju više različitih nickova. Ne trči prebrzo.
I nemoj da zamenjuješ teze - niko ne osporava pravo na kometarisanje, postavljeno je pitanje načina na koji se komentariše, i na šta su komentari usmereni...
(Opet, da se razumemo, kažem - ti, jer tebi odgovaram, mislim generalno..)
Ja ne navodim nikoga, oni o kojima je tema sami znaju ko su, a tebe sam uzeo kao primer, personifikaciju
, u smislu da sam konkretno tebi odgovarajući rekao ono što se odnosi na sve koji tako misle. Mogao sam da napišem i "Ti dragi kolega forumašu Tinki-Vinki.."
izvinjavam se ako to nije "ispalo" dovoljno očigledno. ![:)](./images/smilies/smile.gif)
Tako da - dont get edgy on me, no hard feelings, i - @all - malo da se poštuju drugi i nepoznati ljudi, nismo mi svi zaista tu u monitoru na Vasem stolu..
And I
ur nick...
KorvinOdAmbera napisao:Jej. Sada se i meni pojavila jedinstvena prilika "seckamo-post-na-sitna-crevca-rasprave".To razumem, ima logike i podržao bih možda. Ali, odakle ti znaš ko sam ja? Možda sam recimo iz Bugarske, pa mi je lakši "loš" engleski od srpskog.. Ako ti ne pratiš, ja pratim, komentari su počeli posle prvog posta..
Razlika između njega i tebe jeste samo u tome gde si odrastao, školovao se i kojim jezikom si bio okružen - tj. od njega se ne očekuje da priča savršeno jezik i pokušava da se olakša komunikacija sa njim na bilo kom jeziku koji nađemo da nam je zajednički. Mislim, paralela jednostavno ne važi. Ali to nije bitno. Stvarno nisam trebao otići van teme.
KorvinOdAmbera napisao:http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9F%D0%B5 ... 1%98%D0%B0Joooj, metaforo moja!
Hvala ti puno.
Elem, malo si se zajebao (ups, opet prostački ja) da sam ti ja predstavnik kompleksaša koji ide naokolo i pljuje ljude da bi se osetio bolje.
Nisam zbog toga na forumu, ali kada sam već tu, što ne bih smeo prokomentarisati?
![:)](./images/smilies/smile.gif)
I nemoj da zamenjuješ teze - niko ne osporava pravo na kometarisanje, postavljeno je pitanje načina na koji se komentariše, i na šta su komentari usmereni...
KorvinOdAmbera napisao:Ali još uvek ponavljam ono što mislim (nevezano za tebe): ono što je za pljuvanje se treba pljuvati i neću da tolerišem netolerantne nacoše i (auto)homofobe. I bilo koje druge vrste predrasuda. A druge stvari ne pljujem.Greška. Možeš tako da radiš u svom dvorištu, svojim prijateljima ili familiji. Možeš, ne samo da ih pljuješ, već i da ih razbijaš od batina ako se tako osetiš, ili te isprovociraju. A ovo je forum, i ovde sa nekim možeš da se složiš ili ne složiš, po pitanju predrasuda. A prethodno sam opisao sa kojim preduslovom možeš sebi da dozvoliš pljuvanje, vređanje i sl.
(Opet, da se razumemo, kažem - ti, jer tebi odgovaram, mislim generalno..)
KorvinOdAmbera napisao:A to što se tiče sarkazma, nisam znao da si toliko osetljiv.Opet, nije pitanje osetljivosti, nisi mene dirnuo. Pitanje je učtivosti. Ja volim i sarkazam, i satiru, i sve ostale začine koji mogu da se koriste u jeziku. Ali sa ukusom.
Izvini. Pokušaću da ga izbegavam u komunikaciji sa tobom. (iako si ga i sam iskoristio u ovom postu)
KorvinOdAmbera napisao:Ja više primećujem to da naprosto nisi shvatio da mojim skečom sam hteo reći da je ton i bezobrazluk potreban u nekim situacijama, pogotovu prema ljudima čije fino upakovane reči su gore od bilo kog prostakluka te vrste, koju možeš reći. I ponovo navodiš ljude koji idu naokolo i pljuju po drugima samo zbog svoje lične osvete ili čega već, a ja nisam pričao o njima, niti sam taj, što otprilike govori o tome koliko ti gledaš suštinu, a koliko formu.Slažem se sa tobom Korvi oko ovoga, jasno mi je šta si hteo da kažeš, ja samo opet kažem kako mislim da za time nema potrebe na jednom forumu. Ili ako baš moraš burno da odreaguješ, popljuj bezobrazno ideju, stav, a ne autora. Ne lično.
Ja ne navodim nikoga, oni o kojima je tema sami znaju ko su, a tebe sam uzeo kao primer, personifikaciju
Tako da - dont get edgy on me, no hard feelings, i - @all - malo da se poštuju drugi i nepoznati ljudi, nismo mi svi zaista tu u monitoru na Vasem stolu..
![:srbin:](./images/smilies/srbin.gif)
And I
![:love:](./images/smilies/love.gif)
![:alexis:](./images/smilies/alexis.gif)