- 02 Sep 2011, 01:59
ja nisam imao pojma da si ti ovako internalizovano autohomofobichan bash si mi otvorio ochi Hanse - o tebi. tuzno.
p.s. Popaj je ovde josh ponajmanje vazan. ti sam sebi Hanse trebash biti vishe vazan. tuzno je koliko imash low self-esteem choveche. stoga, napadash Popaja upravo oko necheg gde je on u pravu i tamo gde ne treba.
Hans napisao:Ti si zaboravio šta je čast onog trena kad si materijalizovao svoju seksualnost.ochita je tvoja Hanse opsesija materijalizmom i izgledom.
Da si boljeg izgleda, u LA se zaradi dobar novac, barem znaš zašto si radio to sve. Ovako, presipaš iz šupljeg u prazno...
Hans napisao: Sa druge strane, očita je tvoja opsesija heteroseksualcima i heteroseksualnim kalupom a sebe vidiš kao proroka koji će nas ostale da spreči da na takav šablon pristanemo. Pritom mene baš briga kako i šta funkcioniše u hetero svetu. Znam samo da ni mene ne bi bilo da nije bilo njega. A onda dolazimo do kompleksa veličine koji si ti sebi nabio jer si umislio da si se time što si gay izdigao iznad str8 ljudi i mišljenja si da je 'ormar' nametnuto stanje po rođenju.
Žao mi je, Popeye, ali svet van tvog se zasniva na produžetku ljudske vrste i jasno je da je u tom smeru heteroseksualnost na ceni. I biće dok je sveta. Jer nijedan roditelj kada mu se rodi dete nema želju da ono bude gay. Roditelj je , makar je to u normalnim društvima tako, dužan da svoje dete pusti da se ispolji kao individua, makar ono kasnije bilo hetero-, bi- ili homoseksualna osoba.
Previše si ti u nekom međuprostoru. Da je makar maštovito, pa i da te čovek pohvali. Ovako, krivca za to što ti je život ostao isti ili gori kad si se outovao tražiš u straight osobama ili lgbt ljudima koji se nisu outovali. Zašto moraju da se outuju? Hoćeš možda ti da ih izdržavaš kad ih roditelji-moroni šutnu? Takvih slučajeva je nažalost bilo i dešavaju se sve češće. A ne verujem da si ti kapacitet i govornik te vrste da to sprečiš tvojim paradiranjem. Ti si samo šetač.
ja nisam imao pojma da si ti ovako internalizovano autohomofobichan bash si mi otvorio ochi Hanse - o tebi. tuzno.
p.s. Popaj je ovde josh ponajmanje vazan. ti sam sebi Hanse trebash biti vishe vazan. tuzno je koliko imash low self-esteem choveche. stoga, napadash Popaja upravo oko necheg gde je on u pravu i tamo gde ne treba.