Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Hans napisao:Ti si zaboravio šta je čast onog trena kad si materijalizovao svoju seksualnost.
Da si boljeg izgleda, u LA se zaradi dobar novac, barem znaš zašto si radio to sve. Ovako, presipaš iz šupljeg u prazno... :sigh:
ochita je tvoja Hanse opsesija materijalizmom i izgledom.
Hans napisao: Sa druge strane, očita je tvoja opsesija heteroseksualcima i heteroseksualnim kalupom a sebe vidiš kao proroka koji će nas ostale da spreči da na takav šablon pristanemo. Pritom mene baš briga kako i šta funkcioniše u hetero svetu. Znam samo da ni mene ne bi bilo da nije bilo njega. A onda dolazimo do kompleksa veličine koji si ti sebi nabio jer si umislio da si se time što si gay izdigao iznad str8 ljudi i mišljenja si da je 'ormar' nametnuto stanje po rođenju.

Žao mi je, Popeye, ali svet van tvog se zasniva na produžetku ljudske vrste i jasno je da je u tom smeru heteroseksualnost na ceni. I biće dok je sveta. Jer nijedan roditelj kada mu se rodi dete nema želju da ono bude gay. Roditelj je , makar je to u normalnim društvima tako, dužan da svoje dete pusti da se ispolji kao individua, makar ono kasnije bilo hetero-, bi- ili homoseksualna osoba.

Previše si ti u nekom međuprostoru. Da je makar maštovito, pa i da te čovek pohvali. Ovako, krivca za to što ti je život ostao isti ili gori kad si se outovao tražiš u straight osobama ili lgbt ljudima koji se nisu outovali. Zašto moraju da se outuju? Hoćeš možda ti da ih izdržavaš kad ih roditelji-moroni šutnu? Takvih slučajeva je nažalost bilo i dešavaju se sve češće. A ne verujem da si ti kapacitet i govornik te vrste da to sprečiš tvojim paradiranjem. Ti si samo šetač.

ja nisam imao pojma da si ti ovako internalizovano autohomofobichan :wow: bash si mi otvorio ochi Hanse - o tebi. tuzno.
p.s. Popaj je ovde josh ponajmanje vazan. ti sam sebi Hanse trebash biti vishe vazan. tuzno je koliko imash low self-esteem choveche. stoga, napadash Popaja upravo oko necheg gde je on u pravu i tamo gde ne treba.
Korisnikov avatar
By Misfit
Nadam se da je Hans sada makar kroz diskusiju definisao koji mu je kurac.
Vel boy napisao: ochita je tvoja Hanse opsesija materijalizmom i izgledom.
Da li si ti razumeo šta znači materijalizovati nešto? Ne mislim na evre.
Da li znaš šta znači kada npr. pesnik materijalizuje svoju pesmu?
:shocked:
Vel boy napisao:ja nisam imao pojma da si ti ovako internalizovano autohomofobichan :wow: bash si mi otvorio ochi Hanse - o tebi. tuzno.
p.s. Popaj je ovde josh ponajmanje vazan. ti sam sebi Hanse trebash biti vishe vazan. tuzno je koliko imash low self-esteem choveche. stoga, napadash Popaja upravo oko necheg gde je on u pravu i tamo gde ne treba.
:lol:
Dobro, potrudiću se da shvatim da bi trebalo da budem sebi više važan.
( :puzzle: )
Kontam da hansu fali malo seksa i to opasno :lol:

Jbt za svu ovu energiju koju trošiš napadajući i prepirući se sa popajem, mogao si njivu da preoreš jedno 10 puta... što bi btw. bilo mnogo korisnije jer prosipaš notorne gluposti.

Udahni duboko i smiri se... :astral:
Mage napisao:Kontam da hansu fali malo seksa i to opasno :lol:

Jbt za svu ovu energiju koju trošiš napadajući i prepirući se sa popajem, mogao si njivu da preoreš jedno 10 puta... što bi btw. bilo mnogo korisnije jer prosipaš notorne gluposti.

Udahni duboko i smiri se... :astral:
Sjaši. :)
Popeye napisao:nije hansov problem nedostatak seksa (i guess, don't really know or care :D), nego što ga iznutra izjeda homofobija.
Uzgred, je li to neka pedersko-purgerska fora ubacivanja engleskog u sve i svašta dok dovoljno ne upropastite jezik neologizmima ili..?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!