Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Markiza
Fejs?Evo, i baba Mirjana u 80-oj me zove telefonom po vasceli dan i kritikuje što joj nisam otvorila Fejs ili Skajp, kad sam bila, da se cuje i vidi sa jednim bratom u Ljubljani i drugim u Skoplju pre nego što umre. Veli stara je da putuje.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ja imam fejs ali ne gledam tudje slike i ne stavljam svoje,nemam potrebu rtetko kada sa nekim pricam i tamo posecujem neke stranice tipa cg artist ili cg hub radi inspiracije a ima i stranica za citanje stripova.
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613824#p2613824]Zvonki napisao:[/url]Ja imam fejs ali ne gledam tudje slike i ne stavljam svoje,nemam potrebu rtetko kada sa nekim pricam i tamo posecujem neke stranice tipa cg artist ili cg hub radi inspiracije a ima i stranica za citanje stripova.
Oho. 3D. Lepo, lepo.

OT: deaktivirao se pre nekih 4-6 meseci... da 'eskuliram' malo... cu se vrnem, zarad slika da ostali crknu de sam sve bio :lol:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Da intweresujem se za 3d modeling i 3d animaciju cak i crtam sixto :) verujemd asam ovde stavljao neke svoje radove ali jos uvek radim da se sto bolje ispraksiram na tome
By Sixto
Animaciju probah i ostavih nakon 30min! :D
Korisnikov avatar
By Taki
Nemam ja vremena a ni živaca za to. Da ne ulazim u detalje jer bih se baš raspisala, a mrzi me nešto.
Generalno i ne sedim mnogo za računarom (ako izuzmemo pisanje nekog rada), koristim net kad nemam ništa da radim, kao sad.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
podnošljiv je uz unseen ekstenziju i off liste za chat i zabranjene liste za praćenje mojih objava.

samo me plaši ova close friends lista pa to je raj za stalkere jebote :uplasen:
PA PA PARANOJA
Korisnikov avatar
By Torry
kao sto neko onomad rece, glupost je pljuvati ga a imati nalog

i jos pogotovu, nervira me necije misljenje, slike, post, bla bla...to sve ljudi pricaju i uzivo, kao da ne znate sa kim se druzite

fejs moze da bude korisna stvar, zavisi za sta ga koristite, vecinom nesto vezano za posao, informacije, a ako ste bas zaludni i pratite tudje naloge, vi ste nista drugo no voajer, deal with it ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Volim, sve sto mi treba mogu videti, ima zabave na sve strane, a i taman skontam neke ljude kako funkcionisu.
By space_oddity
Mene možda od svega nerviraju one reklame koje izlaze sa strane. One baš plaćene je ad-block sredio ali i dalje mi iskaču neke stvari koje me uopšte ne interesuju, i nerviraju čak.

Ljude koji mi idu na kurac brišem ili hajdujem, fotke svoje prilično retko kačim a srećom i ljudi sa kojima blejim imaju obzira pa ne kače iako znaju da to ne volim, a pišem sve i svaša što bi me moglo inkriminisati ako bi došlo do pogrešnih ljudi, ali jebiga. Pišem ono što bih i uživo rekla, samo ovde stoji crno-na-belo. Vidim po netu savete da to ne valja raditi - tipa kenjati po svom faksu ili napisati da bih se nekome posrala po faci, ali makar imam fejk ime pa me profesori, asistenti i budući poslodavci ne mogu tako lako naći :smeh:
A koristi, višestruke.
Korisnikov avatar
By belch
za sklanjanje tih oglasa i preporuka sa strane potrebno je da isklikćeš iksiće na njima, isto važi i za people you may know. traje neko vreme to kliktanje al ih na kraju sve skloniš
By space_oddity
Je l' to stvarno moguće? Mislila sam da će se večno pojavljivati samo novi i novi, mislim u odnosu na to koliko ja mogu da isklikćem ima ih beskonačno mnogo.
Ali sad si mi dala nadu, pa kad uhvatim vremena ima da isklikćem :)
Korisnikov avatar
By belch
moguće, kod mene imam samo kome je rođendan i šta ima od događanja tu gde su inače oglasi, ispod toga prazan prostor do dna ekrana
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!