Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Ženski potrošač

Potroškinja
1
3%
Potrošačkinja
2
5%
Potrošačkinjica
3
8%
Potrošačica
21
55%
Potroška
1
3%
Potroška
1
3%
Potroša
2
5%
Potrošinja
1
3%
Potrošinjka
1
3%
Potrošilica
5
13%
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by mirth
Originally posted by Lepa Krepa

^Lol, da, zvuci tako drvosechasto :lol: :isus:

A po ovoj temi se sve samo siroti muskarci lome i sekiraju oko toga kako ce zanimanja tih jadnih zena zvucati nakaradno...

čista empatija.
evo još jednog primera iste:

'Nevjerojatno je kako su žene nasjele na priču o kondomu. Njega je izmislio muškarac samo zato da može nesmetano uživati, a ženama su ga prodali pod krinkom njihove emancipacije!', smatra omiljeni svećenik mladih, Damir Stojić.

Nijedan muškarac, kaže, nema moralni legitimitet da uđe u ženu ako je ne voli i s njom ne želi provesti život. Kontracepcija, pak, tvrdi, uništava brakove jer ''žena zna da nešto nije u redu čim se betonira njezina plodnost''. Nema tu, nastavlja, žrtve, jer da je ima, muškarac bi ''proučio partneričin kalendarić s bojama'', čime bi savršeno upoznao njezino tijelo, a osim toga, čežnja od desetak dana suzdržavanja još bi ih više zbližila.

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/ ... tml?pos=n0

:sweet:
Kakve mi ti samo gresnike nudis! :odbij:

Za mene je apsolutni i neprikosnoveni autoritet jedino Fra Vatroslav Frkin. Covek zna!
more, taj tvoj vatroslav piše u ženskom rodu i još kaže da ima muža... :smirk:

on je sigurno homosapjens neki i nije božiji nego sotonski jel da je odboga nebi muža imao pupupu ne može on fra damiru ni prismrdit.
:božicajurić:

btw, što nemamo mi ođe smajli :božicajurić:?
Korisnikov avatar
By mirth

^Lol, da, zvuci tako drvosechasto :lol: :isus:

A po ovoj temi se sve samo siroti muskarci lome i sekiraju oko toga kako ce zanimanja tih jadnih zena zvucati nakaradno...

čista empatija.
evo još jednog primera iste:

'Nevjerojatno je kako su žene nasjele na priču o kondomu. Njega je izmislio muškarac samo zato da može nesmetano uživati, a ženama su ga prodali pod krinkom njihove emancipacije!', smatra omiljeni svećenik mladih, Damir Stojić.

Nijedan muškarac, kaže, nema moralni legitimitet da uđe u ženu ako je ne voli i s njom ne želi provesti život. Kontracepcija, pak, tvrdi, uništava brakove jer ''žena zna da nešto nije u redu čim se betonira njezina plodnost''. Nema tu, nastavlja, žrtve, jer da je ima, muškarac bi ''proučio partneričin kalendarić s bojama'', čime bi savršeno upoznao njezino tijelo, a osim toga, čežnja od desetak dana suzdržavanja još bi ih više zbližila.

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/ ... tml?pos=n0

:sweet:
Kakve mi ti samo gresnike nudis! :odbij:

Za mene je apsolutni i neprikosnoveni autoritet jedino Fra Vatroslav Frkin. Covek zna!
more, taj tvoj vatroslav piše u ženskom rodu i još kaže da ima muža... :smirk:

on je sigurno homosapjens neki i nije božiji nego sotonski jel da je odboga nebi muža imao pupupu ne može on fra damiru ni prismrdit.
:božicajurić:

btw, što nemamo mi ođe smajli :božicajurić:?
Ju! Ovamo se hvali kako je cedna i postena hodala bez poljubaca do braka, a onda krade vatroslavu patent i u zenskom ga rodu prepisuje! :shok:

E sad sam stvarno sve videla! :nope:

A jeste sve to on pisao, evo u mene knjizica kraj uzglavlja stalno. :yes:

I onda ti zenama daj pravo da se zovu potrosacicama, ili kako god. I po internetima da pisu. :usamljen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!