Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Black LadySa "svima", teško da je moguće ikoga izostaviti.
Hvala svima na glasovima... i izvinjavam se ako sam nekog izostavila...
Originally posted by Suncepročitao si me 100%
Hvala na glasovima!
Originally posted by F8LeSSMislim da mi je ovo hit godine (tema Roland Garros, prognoza ko ce osvojii titulu...):
Morao bih da obrazložim:
Lunja i Sunce - izjave i fotke u *Tenisu*
Originally posted by Sunce
"Ove godine zelim jaaaaa!"
"Daj Safina, smanji dozivljaj!"
Originally posted by Dina..... narodu ?
I ja sam prosle godine bila sesta a sad dobih samo sedam poena, jos Jukie-a nema da mi i to upise. Ma mislim da smo mi sto dugo pisemo dosadili i Bogu i ....
Originally posted by *deni*Šojić bi rekao "da preripite celzius"
Narod treba animirati, znaš to i sama draga moja Dina, pa su tu odma` i preko potrebni poeni da predjemo cenzus, što bi rekao Šojić. :sojic:
Originally posted by MahnituTi si samo ljubomoran zato što nisi tako kvalitetan jebač kao Loni.Originally posted by *deni*Šojić bi rekao "da preripite celzius"
Narod treba animirati, znaš to i sama draga moja Dina, pa su tu odma` i preko potrebni poeni da predjemo cenzus, što bi rekao Šojić. :sojic:
Inače treba mu napraviti smajli
A Dina ne dobija poene jer dok je pisala "Loni ovo, Loni ono" to je bilo simpatično, sada kad se ta pojava inkarnirala na forumu ljudi su shvatili razmere katastrofe wild guess
Originally posted by DinaApsolutno.
Deni,
hehe to bi nas izgleda jedino spaslo...
Originally posted by kal zakathPa da.
Deni,...glasovi pedera....sise....tebi tu sve štima???
Originally posted by kal zakathNemoj ti da se sekiraš ništa, samo za mene glasaj i to je to.
Pa pitam. Šta ja znam o preferencijama pedera u Srbiji. Jes malo čudno ali evo.
Originally posted by DinaDina, tvoja omiljena teniserka bi te sigurno razumela u ovom teskom trenutku, u kom dozivljavas dusevnu bol i trpis tihu forumsku patnju. Primi njen topli zagrljaj nesebicne podrske i misicavu ruku iskrenog razumevanja.
I ja sam prosle godine bila sesta a sad dobih samo sedam poena, jos Jukie-a nema da mi i to upise. Ma mislim da smo mi sto dugo pisemo dosadili i Bogu i narodu Secam se da sam ja super prosla tek kad sam pocela da pisem, bila sam iznenadjena da su me ljudi uopste primetili. Ali valjda ljudi kad nekom daju glasove jedne godine sledece godine promene da ne glasaju uvek za iste...
MARIA SHARAPOVA: Yeah, probably because you're ranked outsidethe top 100, so people like you. (laughter.)
When you're No. 1 in the world, for some reason they don't like you anymore. It's amazing how the society works.
Originally posted by ...Sitnicava...Koje sam izostavila kada sam davala bodove, Sitna:shunkica:Originally posted by Black LadySa "svima", teško da je moguće ikoga izostaviti.
Hvala svima na glasovima... i izvinjavam se ako sam nekog izostavila...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!