Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Loše pušim.
Kod pušenja cigareta, dim mi uvek uđe u oči, pa suzim.

Imam velike krajnike pa loše pušim i kitu, jer čim glavić dodirne krajnike suze počnu da liju..neki zlonamernici su to protumačili kao suze radosnice.
Korisnikov avatar
By KiWi
ne umem da pljunem daleko
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Banana
I jaaa!

Nikad nisam znao da loptu sutnem normalno, uvek se iznenadim gde ode, i plasio se da me ne pogodi, nekad se krio iza drugih kad su meni dobacivali.

Uvek smo napolju igrali "fudbalicu" (kako mrzim taj grozomorni izraz kao da je u pitanju nesto zanimljivo, kao i izraz ajmo malo na "sevu" :regan: )
E kad smo isli da igramo to govno od igre igrale su i devojcice i decaci, i najpre bi dva decaka koji kao najbolje igraju birali svoje ekipe, jednog po jednog.

Na kraju bi uvek ostala dva decaka duplo mladji od nas ostalih, jedna devojcica Draganica (ostale su vec izabrane, bar njih tri) i ja.

I onda se ta dvojica koji biraju natezu od muke i ne znaju jadni koga ce da uzmu, mene ili Draganicu ili te ostale klince prikolice.

Ne kazu dzabe da traume pocinju u detinjstvu.

Istina. Nista gore nego cas fizickog na kome se igra fudbal. Secam se da sam morao da izmisljam gluposti kako bi proteklo 45 minuta. A onda je doslo i mojih sat, dva slave: kros. Dao sam sve od sebe da pobedim sve decake iz 5 odaljenja osmog razreda. Uvek sam voleo individualne sportove.
By Kragi
:smeh: pederi! :smeh:

fudbal je divn sport, kada ga igraju majstori :D

/OFF
By Guion Nerville
Originally posted by Sunce
I jaaa!

Nikad nisam znao da loptu sutnem normalno, uvek se iznenadim gde ode, i plasio se da me ne pogodi, nekad se krio iza drugih kad su meni dobacivali.

Uvek smo napolju igrali "fudbalicu" (kako mrzim taj grozomorni izraz kao da je u pitanju nesto zanimljivo, kao i izraz ajmo malo na "sevu" :regan: )
E kad smo isli da igramo to govno od igre igrale su i devojcice i decaci, i najpre bi dva decaka koji kao najbolje igraju birali svoje ekipe, jednog po jednog.

Na kraju bi uvek ostala dva decaka duplo mladji od nas ostalih, jedna devojcica Draganica (ostale su vec izabrane, bar njih tri) i ja.

I onda se ta dvojica koji biraju natezu od muke i ne znaju jadni koga ce da uzmu, mene ili Draganicu ili te ostale klince prikolice.

Istina. Nista gore nego cas fizickog na kome se igra fudbal. Secam se da sam morao da izmisljam gluposti kako bi proteklo 45 minuta. A onda je doslo i mojih sat, dva slave: kros. Dao sam sve od sebe da pobedim sve decake iz 5 odaljenja osmog razreda. Uvek sam voleo individualne sportove.
U trcanju sam bio drugi ili treci u odeljenju. :)

I ja sam imao slicno iskustvo "sada cu svima da vam pokazem" , mada ne toliko uspesno kao pobeda na krosu.
Imaju one vezbe koje se ispituju jednom godisnje, kolutovi na strunjacama, kozlic i slicno.
I kad je doslo da radimo zgib, tj. nije zbig nego koliko dugo mozes da drzis glavu iznad sipke.
Mrsav kakav sam bio, ja sam se tako grcevito drzao za tu sipku i bio u tom zgibu toliko dugo da su svi "sportasi" zinuli, blenuli odozdo, prilicno sam ih pretekao, da je na kraju i profesora smorilo vise da me ceka, vec mi rekao da se spustim, ali ja nisam hteo odmah, ja sam prkosio u tom "herojskom podvigu", da me je on svukao sa sipke.

I tako sam svake godine rasturao na toj sipci.

I bio u fazonu prema njima: Aha, aha, ko je sada sasvim potpuno sasvim najbolji dasa...

Naravno vec sledeci cas smo morali fubal ili tako nesto.
Korisnikov avatar
By Orange Crush
ne umem da podignem desnu obrvu;
ne znam da se odusevim poklonom kad mi se ne svidja,uvek me provale;
ne znam da skuvam jebenu supu,uvek ima previse testenine...................i jos mnogo takvih budalastina :farewell:
Korisnikov avatar
By Sunce
I jaaa!

U trcanju sam bio drugi ili treci u odeljenju. :)

I ja sam imao slicno iskustvo "sada cu svima da vam pokazem" , mada ne toliko uspesno kao pobeda na krosu.
Imaju one vezbe koje se ispituju jednom godisnje, kolutovi na strunjacama, kozlic i slicno.
I kad je doslo da radimo zgib, tj. nije zbig nego koliko dugo mozes da drzis glavu iznad sipke.
Mrsav kakav sam bio, ja sam se tako grcevito drzao za tu sipku i bio u tom zgibu toliko dugo da su svi "sportasi" zinuli, blenuli odozdo, prilicno sam ih pretekao, da je na kraju i profesora smorilo vise da me ceka, vec mi rekao da se spustim, ali ja nisam hteo odmah, ja sam prkosio u tom "herojskom podvigu", da me je on svukao sa sipke.

I tako sam svake godine rasturao na toj sipci.

I bio u fazonu prema njima: Aha, aha, ko je sada sasvim potpuno sasvim najbolji dasa...

Naravno vec sledeci cas smo morali fubal ili tako nesto.
Hmmm, da znas da volim savitljive banane. Ako si i dalje u formi, mogli bismo na jedan individualni tretman, cisto da ne izostane moja praksa da muvam sve forumase. :mazi:
By Guion Nerville
Hmmm, da znas da volim savitljive banane. Ako si i dalje u formi, mogli bismo na jedan individualni tretman, cisto da ne izostane moja praksa da muvam sve forumase. :mazi:
Ne znam bas na sta mislis pod "savitljiva", i taj tretman, pa ne bih da se izlanem, ali ja nisam ovde da se muvam.
A i nije ti neka zvaka, mada laska u neku ruku, valjda.
Korisnikov avatar
By Sunce
Eto, sta sam vam rekao, niko me nece. :)

Ali avatar je sjajan. Pojavila se i u filmu "Prekinuti zagrljaji". Nos joj je zacepljen, pa ne oseca.
By Guion Nerville
Eto, sta sam vam rekao, niko me nece. :)

Ali avatar je sjajan. Pojavila se i u filmu "Prekinuti zagrljaji". Nos joj je zacepljen, pa ne oseca.
Ne drami.
Ako te nece jedna banana, ima ih jos u maksiju, ili na drvecu, kako preferiras.

:smeh:

Salim se, lajn ti je simpatican, ali nisam ovde da se muvam, ni sa kim.
Video sam leksikon za upoznavanje, napisacu da sam ruzan, radi prevencije u2u-ova sa takvim namerama.
Korisnikov avatar
By m..
nasla sam uporedni primer, pevam otprilike kao onaj sto peva kod brakusa u programu (kontam da nam je prepolovio produktivnost na poslu)
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Nsam talenat da pokazem svoje emocije.Jednostavno, kada nekoga volim bas sam anti-talenat za pokazivanje istih..
I mislim da je to najgore...
Korisnikov avatar
By *deni*
Na Pinku se uveliko najavljuje početak serijala '' Ja nemam talenat '', u kojem će masa netalentovanih pred širim masama moći da prikaže svoju deficitarnost.
Da li se neko od netalentovanih odavde možda prijavio za učešće ?
:vijaca:
By tasa
ne umem da pletem, heklam, strikam i sl
ne znam da zvizdim i ne umem da napravim zaprsku :D
(hladnu znam a onu klasicnu nikako)
ne umem da skijam ajoj to mi nikako ne ide
a klizati znam
ne umem ustedeti para :D
Korisnikov avatar
By Darling
- Ne umem da zvizdim sa dva prsta u ustima
Kada smo bili klinci svi su se trudili da nauce, samo ja nisam htela da guram prljave prste u usta, posle igranja loptom i klikerisanja.

E, sad...sve za sta su ( narocito) drugari pederi na predhodne tri strane, naveli da su antitalenti, ja umem da radim i to vrlo dobro, aliii....

...ne umem nesto sto 99% njih ume da uradi, a to je da napravim FRIZURU! :lol:

Godinu i po dana sam imala "kao" neki Emo friz, dakle kratka kosa + shishke. To su bile muke, teeeske muke. Ni gel, ni pena mi nisu pomogli, na kraju uvek preteram, pa je samo ulepim i jos vece sranje napravim :drama:
Jedva sam cekala da poraste, da mogu da vezem rep, kada me mrzi da je namestam :love:

- Przenje mesa
Kada mi mama kaze da pripazim neko meso koje se przi, dok ona radi nesto drugo, padne mi mrak na oci.
Uzmem ja viljusku pomeram ga tamo-vamo, al kad pocne da prska, izgledam kao Don Kihot koji se macuje sa vetrenjacom...ili je zovem da pitam da li da sipam vodu...i kada kaze NE, silno se razocaram :kesa:
(Sa 15 godina sam pohovala meso, lepo je izgledalo, ali su ga svi zvakali, kao gumu da zvacu i klimali glavom, kao da je ok....ali ja sam znala da lazu, jer sam ga i ja zvakala isto kao i oni :blush: Bas mi je bilo krivo :sigh: )
Korisnikov avatar
By Torry
pretpostavljam da bih sve umela *ne profi naravno ali onako kako je potrebno nekom ko bi zapoceo pa se vezbom i nadogradio* ali sto NE UMEM sebe da nateram da uopste i probam nesto

sve kao, sad cu, mrzi me, pa cekaj ovo, pa cekaj ono, pa sve nadjem neke izgovore....

e to je ono sto najvise mrzim kod sebe
Korisnikov avatar
By *deni*
I dobro... hoće li se neko prijaviti za šou '' Ja nemam talenat '' ?
Prijave su u toku...
By Kragi
Ja cekam kontra reality, nesto tipa 'Pederu, ozeni se' pa da se prijavim :hyper:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Snalazenje u prostoru, sportovi, generalno sve sto ima veze sa koordinacijom pokreta i kontrolom svog tela u prostoru (osim hodanja, trcanja i tako nekih osnovnih stvari, naravno. Nadam se da ce i seks biti izuzetak, videcemo). :P
Korisnikov avatar
By tebra
Originally posted by Orange Crush

ne umem da podignem desnu obrvu
Ja znam. Ortak se jednom odusevio kada je video da ja to mogu da uradim. Ne znam zasto je to tako cudno... :alien:

Nego, da odgovorim. Basket, kosarka, kako god... Gadjam kos k'o retardiran, ne umem da vodim loptu. Za inat, imao sam profesorku fizickog u srednoj koja je bas insistirala na tom sportu. Cesto mi je kenjala zbog toga...

Takodje, ne znam da pevam, ali bas me briga. Kome smetam, neka kupi sluske i stvar resena... :peva:
By str00ja
Ni ja ne umem levu.
Da crtam pojma nemam, posebno sto godinama nisam nista ni pokusavao da crtam. Nebitno dal je tehnicko ili fristajl, moja motorika je tu kriminalna. Ma ni u Paintu blage nemam.
Sportovi svi timski sa loptom (osim mozda odbojke), tu veze s mozgom nemam, zato sam mrzeo fizicko u osnovnoj.
Za bilo kakvo operisanje sa brojevima, znaci bilo da je neko malo slozenije racunanje i matematika u pitanju, ili pamcenje vise godina, ja to ili nisam u stanju, ili mi treba tri milenijuma.
Za bilo sta vezano za automobile. I generalno za sve masine i uopsteno tehnicke stvari.
Ne znam ni ja glasno da zvizdim sa dva prsta u ustima.
I antitalenat sam da se hranim zdravo, znaci nema sanse koliko god pokusavao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!