Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
nadam se da ce covek biti ok..
By Clubber
AZDAJA javi mi se da ti pomognem !!!

Jer ovde ima ljudi koji samo laju a kada ih popreko pogledas dezintegrise ih pogled !
Korisnikov avatar
By Azdaja
clubberu, a u cemu da mi pomognes? nisam sarkasticna trenutno....

ovde ima svakakvih ljudi to stoji....

aj ti meni reci kako je povredjenom momku, bas mi je zao
By Clubber
Verujte informacije koje sam Vam napisao sve do sada su 100% ISTINITE jer ...

Pisacu Vam svaki dan stanje coveka budimo uz njega jer jedino tako mozemo pomoci njemu , pa i svim dugima .

Ne zelim niko da se ovo stavi pod tepih pa da se zaboravi NE i NE !!!

Svi prst na celo i zapitajte se da li je to nekom od svih nas moglo da se desi ???

:neznam:
By Clubber
Kada sam rekao pomognem mislio sam cisto i savet i sve ostalo koje nije za javnu raspravu .

HVALA TI STVARNO OD SRCA , jer si jedina OVDE koja pita za momka koji je nastradao.

Obilazim po svetu i ima razlike svuda al ajde da kod nas nesto zivi malo duze ....

:sunce:
Korisnikov avatar
By Mahoney
dragi postavljacu teme!

sa toliko neznanja si naskrabao ove postove, da mi se stomak okretao dok sam citao.

na zalost, ne umes da srocis niti jednu recenicu, a da ona ima smisla.

pises, kao da si zadihano dojurio u 4.45, tog jutra, i u kameru jutarnjeg programa RTS-a izdeklamovao svez izvestaj sa gej scene.

:D

uzas, uzas, uzas...
ubice me ovi novoregistrovani polupismeni clanovi.

:pms:

OT:

sramno je sto se svi ti novootvoreni klubovi tako bahato reklamiraju po internetu, a da pritom ne ulazu novac u EXTRA obezbedjenje, jer svasta, ali SVASTA je moguce u ovoj nasoj konzervativnoj i homofobicnoj zemlji. recimo, pogledajte koliko ljudi se javno uclanjuje u razne pretece, ubijacko-koljacke anti gej grupe na fejsbuku. :uzas:

vlasnici klubova MOLIMO VAS da pojacate obezbedjenje, kako bismo dolazili opusteni i veseli u vase klubove i trosili nas novac.
to je vas jedini interes, zar ne?
ako zelite nas novac, molimo vas, jos jednom da ponovim, da nam obezbedite mir i dobru muziku (bez seke aleksic, osim jednom za *denija*) :P

:discofever:

p.s. CTATYC se vratijo???

:lood:
Korisnikov avatar
By Azdaja
nema sta da se zahvaljujes, pitam za coveka jer me interesuje - nije to trebalo da se desi...

ima razlike NEKE, ali manijaka ima svuda, ovo sto se desilo za vikend u ns, moglo se desiti i u njujorku i to tragicnije - obilazim i ja klubove (retko, ali obilazim)

ako se vec odlucim za gay klub, to ce biti moje obezbedjenje - uglavnom momci koji su trenirali sa mnom - znam ih i u so, ns i bg koji se bave obezbedjenjem, a autovana sam.... ALI svaki savet je dobrodosao naravno ;)

aj sl put kad doletim u ns idemo na pice... ;)
By Clubber
Naravno samo da nas ne vide zlobriznici.

:dancing:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Дакле....
треба се утврдити одговорност власника, радника и осталих који су дозволи да се тако нешто десило.....

да се тако нешто, не дај Боже мени десило, мислим да би настао хаос... пре свега бих пронашао власника и решио са њим ста има да се реши... да онда бих те балавандере питао шта раде када су тако нешто дозволили......

али руку на срце, и ми претерујемо....

љубе се и лижу се по улици у близини клубова, мазе се, провоцирају, разговарају телефоном, после им крив ђаво.....као да заборављају да је ово Србија и каква правила, НАЖАЛОСТ, још увек овде владају....

подржавам дечка који је повређем ито максимално, и ако буде желео , ту сам да одем са њим да заједно расправимо шта има да се расправи....

ало људи, у питању је људски живот... не дај Боже да се нешто искомпликује и да му се деси нешто лоше... ко би онда преузео одговорност ?

:flaming:

Сва срећа па то вече нисам отишао у тај клуб него сам остао са једним мацаном да се мазим.... и грлим....

:ribica:
Korisnikov avatar
By LAV021
Originally posted by *STATUS*
Дакле....
треба се утврдити одговорност власника, радника и осталих који су дозволи да се тако нешто десило.....

да се тако нешто, не дај Боже мени десило, мислим да би настао хаос... пре свега бих пронашао власника и решио са њим ста има да се реши... да онда бих те балавандере питао шта раде када су тако нешто дозволили......

али руку на срце, и ми претерујемо....

љубе се и лижу се по улици у близини клубова, мазе се, провоцирају, разговарају телефоном, после им крив ђаво.....као да заборављају да је ово Србија и каква правила, НАЖАЛОСТ, још увек овде владају....

подржавам дечка који је повређем ито максимално, и ако буде желео , ту сам да одем са њим да заједно расправимо шта има да се расправи....

ало људи, у питању је људски живот... не дај Боже да се нешто искомпликује и да му се деси нешто лоше... ко би онда преузео одговорност ?

:flaming:

Сва срећа па то вече нисам отишао у тај клуб него сам остао са једним мацаном да се мазим.... и грлим....

е да, то вече сам приметио јако много одбрих типова у Yellow- у.. толико добрих типова на једном месту не видех скорије....

:ribica:
е да, то вече сам приметио јако много одбрих типова у Yellow- у.. толико добрих типова на једном месту не видех скорије....
:teletabisi: :grouphug:
By Sixto
Originally posted by Mahoney
dragi postavljacu teme!

sa toliko neznanja si naskrabao ove postove, da mi se stomak okretao dok sam citao.

pises, kao da si zadihano dojurio u 4.45, tog jutra, i u kameru jutarnjeg programa RTS-a izdeklamovao svez izvestaj sa gej scene.

uzas, uzas, uzas...

OT:

sramno je sto se svi ti novootvoreni klubovi tako bahato reklamiraju po internetu, a da pritom ne ulazu novac u EXTRA obezbedjenje, jer svasta, ali SVASTA je moguce u ovoj nasoj konzervativnoj i homofobicnoj zemlji. recimo, pogledajte koliko ljudi se javno uclanjuje u razne pretece, ubijacko-koljacke anti gej grupe na fejsbuku. :uzas:

vlasnici klubova MOLIMO VAS da pojacate obezbedjenje, kako bismo dolazili opusteni i veseli u vase klubove i trosili nas novac.
ako zelite nas novac, molimo vas, jos jednom da ponovim, da nam obezbedite mir i dobru muziku (bez seke aleksic, osim jednom za *denija*) :P

Na celu polemiku oko teme ti komentarises neciju pismenost i nacifranost postova kao pokazatelj verodostojnosti price! Solidarno nema sta!
Ako je covek, rasejan i pod utiskom, postovi mu deluju haoticno, a plus mu je prvi put na nekom ovakvom virtuelnom mestu ne daje ti za pravo da ga nazivas polupismenim! Veruj dovoljno je prosao u zivotu, zna i jos moze da bi ti njega tako okvalifikovao!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Znaci Cluber i Sixto vi nastradalog decka poznajete licno?
Zao mi je da su povrede glave toliko ozbiljne da mora i na operaciju :(

Uglavnom Sixto iz onoga sto ti je vlasnik/menadzer kluba odgovorio (zanemarujuci deo u kojem te psovao) se da zakljuciti da su problem sa bezbednoscu sad shvatili ozbiljnije te da ce angazovati dodatno obezbedjenje i da su neku pouku iz ovoga ipak izvukli.
Moja poenta koju sam forsirao u prethodnim postovima je da uprkos ovom i slicnim incidentima ne treba dozvoliti da se ljudi toliko uplase da prestanu izlaziti na gay mesta i da gay scena koja poslednje vreme jaca ponovo zamre i da nemamo gde izaci i provoditi se onako kako zelimo :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Clubber

E vidi , cuo sam da je i po dogovoru bilo pusteno da udju ???

SRAMOTA !!!
:cyborg:
A ovo je tolika budalastina da ja ne znam kako mislis da te iko ozbiljno ovde shvati posle ovakve tvrdnje.

Po tebi je vlasnik kluba ili neko od zaposlenih po dogovoru postio ove ludake da udju u klub i prebijaju im goste? :lood:

:shtap:
Korisnikov avatar
By banne_nsad
Ne znam da li je neko od vas citao sta sam pisao jos dok se klub x nije otvorio.Znao sam da ce se tako nesto desiti,poznajem taj kraj i taj lokal jer sam ranije izlazio u zam iz odredjenih razloga iako mi se taj lokal nikada nije svidjao zbog ljudi koji su ga posecivali.Ta dvojica sto su upala to vece,sigurno su ranije izlazili u zam, to je taj profil ljudi.Po izgledu se vidi da su primitivci.Mene zanima da li se zna ko su ta dvojica,da li ih je milicija pronasla? Voleo bi pre svega da cujem da je sa deckom koji je povredjen sve ok,a zatim da cujem da su primitivci uhvaceni i privedeni.

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=36273 (moje misljenje dok se jos klub nije otvorio)
By Sixto
Originally posted by Lakiboy_ns
Znaci Cluber i Sixto vi nastradalog decka poznajete licno?
Zao mi je da su povrede glave toliko ozbiljne da mora i na operaciju :(

Uglavnom Sixto iz onoga sto ti je vlasnik/menadzer kluba odgovorio (zanemarujuci deo u kojem te psovao) se da zakljuciti da su problem sa bezbednoscu sad shvatili ozbiljnije te da ce angazovati dodatno obezbedjenje i da su neku pouku iz ovoga ipak izvukli.
Moja poenta koju sam forsirao u prethodnim postovima je da uprkos ovom i slicnim incidentima ne treba dozvoliti da se ljudi toliko uplase da prestanu izlaziti na gay mesta i da gay scena koja poslednje vreme jaca ponovo zamre i da nemamo gde izaci i provoditi se onako kako zelimo :)
Ne treba ljudi da se uplase, ali i mi treba da povedemo racuna kome poklanjamo poverenje!

Ako se secas da je ako se dobro secam nika, Floyd, milijardu puta ponovio recenicu od sad vodimo racuna o obezbedjenju i personani bla bla bla, a bili smo svedoci ako ja dobro prebrojah bar tri incidenta!
Ok, videcemo dal su poveli racuna, nadam se da jesu, ali sve se bojim da je ovo sve deklarativno samo zarad posla!

A to da li su pusteni da udju ne mora da bude nikako glupost. Moze biti vrlo verovatna prica da su idioti na ulazu vec radili u ZAMu pa kad je pokretan posao ispala varijanta, ajd oces da radis na zurkama. Nije suludo da obezbedjenje i zna licno momke koji su upali na zurku. Nije nemoguce!
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by LAV021
jel znate zasto je zatvoren klub na naselju i prebacen na tvrdjavu???

pa sa lokalcima se lepo izaslo na kraj, i bili su mirni... ali kad su iza kluba na njihovom kosarkaskom terenu uhvatili dvojicu nasih da se jebu.... to je bio kraj...
TO JE SAMO NASA ODGOVORNOST!!!! I SAMI SEBE UGROZAVAMO!!!
Jeste, zrtva je uvek kriva. Kako te, bre, nije sramota da pises ovakve stvari.
Korisnikov avatar
By LAV021
Originally posted by Mr Dee

pa sa lokalcima se lepo izaslo na kraj, i bili su mirni... ali kad su iza kluba na njihovom kosarkaskom terenu uhvatili dvojicu nasih da se jebu.... to je bio kraj...
BRE Momak procitaj jos jednom sta sam napisao! :alexis:

uputstvo za upotrebu>
1. NE IZVRTATI RECI
2. NE TUMACITI NA SVOJ NACIN!

:lood: :alexis:
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by Sixto
dragi postavljacu teme!

uzas, uzas, uzas...

OT:

Na celu polemiku oko teme ti komentarises neciju pismenost i nacifranost postova kao pokazatelj verodostojnosti price! Solidarno nema sta!
Ako je covek, rasejan i pod utiskom, postovi mu deluju haoticno, a plus mu je prvi put na nekom ovakvom virtuelnom mestu ne daje ti za pravo da ga nazivas polupismenim! Veruj dovoljno je prosao u zivotu, zna i jos moze da bi ti njega tako okvalifikovao!

na SVAKU polemiku mozes ubaciti komentar o necijoj konfuziji u izrazavanju i polupismenosti. u SVAKU.

sta ja imam da se "solidarisem" sa bilo kim, bilo gde?

koliko samo gejeva i strejtera u ovom sekundu dobijaju neke batine?
ili umiru od gladi?
hoces da se i sa njima SAD ODMAH pocnem solidarisati?

ja sam problemu prisao kao pojavi i ponudio resenje.

a ako je neko "dovoljno prosao u zivotu" kao sto kazes za novajliju koji je postavio temu (i tako popljuvao taj klub, kao da je simpatizer nekog drugog kluba) predlazem mu da napise memoare.

:tenis:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Istina je to za ponasanje ispred klubova da ne treba skretati previse paznju na sebe ako ste vec svesni u kakvom drustvu i kakvom delu sveta zivimo.

Ja sam bio svedok kada su nekoliko pijanih tetkuracha izasle iz Jokera i u pazsazu u centru grada vristali na sav glas kako im je zao sto nisu obukli stikle to vece i tako su vristeci pricali o sebi u zenskom rodu-sva sreca pa je bilo kasno i nije bilo nikoga ali stvarno nema potrebe ispred klubova tako skretati paznju na sebe i na sam klub.

Opet ovo naravno nema veze sa incidentom u X i prebijanjem tog momka u klubu ali je nesto o cemu treba svi da porazmisle :sudija:
Korisnikov avatar
By LAV021
Originally posted by Lakiboy_ns
Istina je to za ponasanje ispred klubova da ne treba skretati previse paznju na sebe ako ste vec svesni u kakvom drustvu i kakvom delu sveta zivimo.

Ja sam bio svedok kada su nekoliko pijanih tetkuracha izasle iz Jokera i u pazsazu u centru grada vristali na sav glas kako im je zao sto nisu obukli stikle to vece i tako su vristeci pricali o sebi u zenskom rodu-sva sreca pa je bilo kasno i nije bilo nikoga ali stvarno nema potrebe ispred klubova tako skretati paznju na sebe i na sam klub.

Opet ovo naravno nema veze sa incidentom u X i prebijanjem tog momka u klubu ali je nesto o cemu treba svi da porazmisle :sudija:
Tacno Laki,
to je bila i poenta moje price,
mi kao zajednica treba sebe da cuvamo, i svako od nas treba da ima na umu kako treba da se ponasa i da svojim ponasanjem ne ugrozava druge nase ljude...

prmeri su mogobrojni pocev od vriske ispred klubova, provokacija momaka koji krenu za nasim koji pobegnu u klub i dovedu ih na vrata, do cice i bega kad je frka u pitanju,
porazavajuce je generalno za celu nasu zajednicu dopustiti dvojici da ulete u klub i umlate momka a mi nista tad neuradimo, nego skrstenih ruku gledamo i onda ovde ladimo usta i pametujemo...

Oni su dosli na nasu teritoriju trebalo ih je razbiti od batina a bilo nas je tamo dovoljno za to... pa da vidis jel bi im palo napamet ponovo da dodju....

ali naravno lakse je kriviti druge....

mislim da 90% ovde ljudi ne bi telo da plate ulaz u klub 1000din da bi bilo 10momaka u obezbedjenju kluba a i sta bi se desavalo na 100m od kluba, najbolje da svi unajmimo licne bodigarde.... to mislim da je resenje ili jos bolje da se zavucemo u nase male domove i da nemrdamo iz kuca....
Korisnikov avatar
By ns.happy
covek kad izlazi,ide sa namerom da se provede a ne da se tuce. posto na ulazu svi tih klubova pise "Privatna zurka" onda je domacin-vlasnik-pr-sta god, obavezan da brine o gostima. e sad,neki klubovi su bili u stanju da rade bez ovih ekscesa,i rade i dalje,mozda treba razmisliti kako su oni resili to pitanje. a sa druge strane,ovo je svakako tema informativnog karaktera,jer samo obavestava saku nas forumasa sta se desilo,a resenje ovde niko nece-ne moze dati. i jos jedna stvar koja mi upada u oci, ne znam za vas,ali zar se u ns nema gde izaci i drugo? kao da se mora ici u g klub.. da,opustenije je itd,ali toliko isto tako opustenih mesta u gradu ima.. no, pobeogradio nam se ns..
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *STATUS*
....сва среча па сам то вече остао са једним типом у Yellow-u а криво ми је што сам пустио Денија да иде сам у тај други клуб... сва срећа па му се ниша није десило...
Kako si ti meni samo brizhan....
:radosnice: :sweet: :kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
...ako zelite nas novac, molimo vas, jos jednom da ponovim, da nam obezbedite mir i dobru muziku (bez seke aleksic, osim jednom za *denija*) :P ...
Jednom Seka da se pusti i meni dosta.
Vise od toga ne trazim.
:zen:
By Sixto
Originally posted by Sixto
dragi postavljacu teme!

uzas, uzas, uzas...

OT:

na SVAKU polemiku mozes ubaciti komentar o necijoj konfuziji u izrazavanju i polupismenosti. u SVAKU.

sta ja imam da se "solidarisem" sa bilo kim, bilo gde?

koliko samo gejeva i strejtera u ovom sekundu dobijaju neke batine?
ili umiru od gladi?
hoces da se i sa njima SAD ODMAH pocnem solidarisati?

ja sam problemu prisao kao pojavi i ponudio resenje.

a ako je neko "dovoljno prosao u zivotu" kao sto kazes za novajliju koji je postavio temu (i tako popljuvao taj klub, kao da je simpatizer nekog drugog kluba) predlazem mu da napise memoare.

:tenis:
Ovaj covek ima, za razliku od tebe ili bilo kog drugog u ovom slucaju puno pravo da bude rasejan i potresen! Naravno to ne treba da tebi bude slagvort da pravis sprdacinu s onim sto je napisao!

Postavljas pitanje da li treba da se solidarises ili ne. Ja mislim da treba, u najmanju ruku iz ciste ljudskosti, ako ne iz razloga sto je decko gay kao i ti i sto je atak na njega napad ne kao kad pogledas tudju devojku, vec napad iz mrznje! Uostalom to je tvoja zelja nicija vise! U tom slucaj pre odaberi da nista ne napises nego da se poseres na neciju potrebu da nesto izrazi ovde!

Clubber je jedan sjajan covek kojeg vredi upoznati i ni izbliza mu nije interesantno da pise afirmativno o ovom ili onom lokalu na racin onog drugog. Covek samo ima zelju da ukaze na propust koji vecina nas svakodnevno cini, a da tog nije ni svesna!

Tebi ukoliko je ovo sve smorno i deluje kao trash roman Isidore Bjelice nemoj ni ulaziti, ukoliko nemas potrebu, jelte!
Korisnikov avatar
By *STATUS*

Пиле, дечко је врло јасно написао да је ружно упражњавати секс испред клуба и да је због тога а и због безбесности посетиоца тај клуб измештен...
то нема никакве везе да догајима УНУТАР клуба.....

значи, мало више пажње у близини клубова није на одмет....а ко воли да ризикује да га неко налута, нека се слободно креше исред самог клуба..... али сам сноси одговорност за то што може да му се деси...

:vestica:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ТЕМА - Брутално претучен дечак од 15 година у Флојду

опет дајем линк за ову тему која је итекако слична овоме што се сада десило....

прочитајте и видите са колико сам напора "дувао у ветрењаче..." и зачудио се колико геј људи имају проблем да стану на страну другог геј човека и покушају макар да се сложе да проблем постоји....
Korisnikov avatar
By Mr Dee

BRE Momak procitaj jos jednom sta sam napisao! :alexis:

uputstvo za upotrebu>
1. NE IZVRTATI RECI
2. NE TUMACITI NA SVOJ NACIN!

:lood: :alexis:
Pa vidim lepo sta si napisao. Napisao si sustinski da svako ko se ne ponasa kako grupica huligana (ili "drustvo", ili sta god) misli da bi trebalo da se ponasa je sama kriva ako dobije batine. Da je zbog "jebanja na kosarkaskom terenu" ok zatvoriti gay klub u blizni....

Evo lepo si sam rekao
kad mi sami prestanemo da pravimo sranja i sami sebe ugrozavamo.... onda odgovornost i sl necemo prebacivati na druge...
Mozes ti mene da provociras do sudnjega dana, ali ako ja tebe zbog toga drmnem pesnicom po sred njonje - JA SAM KRIV.
By Clubber
Dragi - ge moji - je,

Nekoliko Vas sad meni drzite slovo kako sam nepismen , pa prvo se okrenite oko sebe , zapitajte se !!! ???
Pozvacu Vas na zurku , lud provod i celo vece , a za kraj cu pustiti budale da Vas biju jer ste to sto jeste ?! NISKO I PLITKO razmisljanje .
Mi nismo otisli da se jebemo niti da provociramo nekog vec da nam bude prijatno a vlasnik ne skonta da treba u klub visokog rizika dovesti PROFESIONALNO OBEZBEDJENJE !!! Nikom od nas nije pisalo sta smo ili nismo , al budala je uletela polomila i otisla a ostavili ste coveka bez trunke solidarnosti sto se desilo . BRE SRAM VAS BILO!

Ako nemate pametno nesto da kazete bolje nemojte ovde to raditi .

Eto razgovaram sa covekom koji je nastradao , iz koze se ne moze !!!
Barem sam solidaran sa njim i drugim momkom koji je dobio slicno , mada ne znam gde je sad voleo bih da se javi isto kao i devojka koja je sedela u separeu sa momkom koja je zakacena bila od BUDALE .
Psiholoski je stabilan, ali dokle, operacija koja treba jos da se uradi nije ni malo naivna .

LJUDI neko od Vas sa ovog istog foruma je mogao da nastrada isto , i ISTO BI POVEO ovu temu .

SOLIDARNOST mislim da treba svakom .

A kretenizam i maloumnost nikom ne treba na ovim stranama .

PISACU SVAKI DAN ZA ONE KOJI ZELE DA ZNAJU ZDRAVSTVENO STANJE MOMKA KOJI JE NASTRADAO I IMA TESKE TELESNE POVREDE SA NA ZALOST NEIZVESNIM KRAJEM !!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!