Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Andjelika
Samo je stvar kako posmatrate kisu...
kisa moze da bude i jako lepa kada se posmatra na
drugaciji nacin..
Ja volim kisu i jak vetar...
Samo je vazno napraviti drugaciji odnos i vec ce sve
biti lepse...
Kisa moze biti isto lepa kao i sunce..
vs
Originally posted by ValVal j*** te romantika znash!
Kisha? Smeta? Ne! U zavisnosti od osobe s kojom krochim kroz mokro...ume da ozhivi!
Originally posted by mikkaDivno. A vidim da si zbog toga nasmejan na avataru.Originally posted by SunceCunce, ja sam te stavio i u raspolozenjeOriginally posted by mikkaDivan smajli dizajn!
Da malo podignemo raspolozenje :
Oprosticu vam sto me cesto koristite u postovima - .
Originally posted by revealU nekom američkom? gradu postoji praznik snega u julu ili avgustu. O čemu se radi: jednom davno neki ratnici opkole neko utvrđenje i samo što ih nisu izgladneli i pobedili, kad odjednom dođoše oblaci i krene da pada sneg... Pošto okupatori nisu imali zimsku odeću oni pobegnu, dok su domoroci imali svoju zimsku odeću i oni prežive. Od tada svake godine proslavljaju taj dan snega u sred leta, jer su njihovi preci tada preživeli zbog snega...
Izvor: Blic
"Ako bi se živa u termometru narednih dana spustila čak i za pet podeoka, Beograđani koji imaju centralno grejanje morali bi da potraže drugi način da zagreju svoje stanove. Pravilo da se stanovi greju u danima kad je prognozirana temperatura 12 stepeni ili niža, važi tek od 1. oktobra, dok grejna sezona počinje 15 dana kasnije."
Znaci, sutra da pa'ne 0 stepeni... i tako bude 5 dana... Svi bi umrli od hladnoce. Vazi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!