Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li se vise druzite sa zenama ili muskarcima?

Vise sa zenama
33
59%
Vise sa muskarcima
23
41%
Korisnikov avatar
By Dina
Auuu zene pobedile sa 31:17
Korisnikov avatar
By Marvin
Do puberteta sa devojčicama, u pubertetu samo sa muškarcima, pa malo mešano...
Pa mi od tako tih "oduvek drugara" ostalo malo više muških.

A najlepše se družim sa lezbejkama :D Posebno sa moje dve (koje su i par :D )

E sad... ako je pitanje bilo za te light priče/pričice/ćeretanje- onda isključivo žene.
Sedeti u frizer salonu je 20 miliona puta lepše nego kod automehaničara. Ma gde lepše... Ovo drugi nije ni podnošljivo.... :obesen:
By Cottonmouth
's muskarcima 70% 's zenama 28% i sa narkomancima 1% i sa vanzemaljce isto 1%
By Çâðê_DUP
druzim se skoro iskljucivo sa gay muskarcima, jer su oni generalno mnogo fleksibilniji, nisam im interesna zona i viceversa, tako da nema zlobe, pakosti i sl, vec me posmatraju kao osobu, kao i ja njih i eto razgovora o filmu, muzici, raznim stvarima. generalno su mnogo flexibilniji za razgovor od lezbejki i duhovitiji, otvoreniji, sasaviji, opiceniji u plus smeru.
..
naravno, volela bih da imam poverljivu lez drugaricu (a da nema ikakve sexualne primisli, kamoli tenzije), sa kojom mogu sasvim opusteno da razgovaram, kao sa svojim str8 drugaricama. ne da bih volela jednu, volela bih copor, posto mi svakako vise prija zensko drustvo, jer lezbejka sigurno moze mnogo bolje da me razume nego gay muskarac. ali, jbg. nekako nemam poverenja u lez drustvo i bas bi mi trebalo dosta vremena da nekoj poklonim poverenje u smislu druzenja. Problem je sto kod mene nema ni sredine kad je zenski rod i svidjanje u pitanju (cak i ako je gledam kao osobu): ako mi se devojka dosta svidi, obori me sa nogu svojom inteligencijom, snagom karaktera, vezem se vremenom i mozda pozelim i nesto drugo, a biti fuckbuddies sa nekim je nesto o cemu imam zaista lose misljenje i ne praktikujem.
..
vrlo mi je tesko da nadjem lez devojku za druzenje, koja bi me razumela, i viceversa, s kojom bih imala obilje tema, a da ne pozelim nesto vise. jedino da mi bude bas fizicki odbojna. ako se ovo poslednje poklopi sa obe strane, onda moze. ali, nikako da se sve kockice sloze :( (evo, cak se i 'riminguje' :giggle: )
Korisnikov avatar
By emo_haos_
pa 95% mojih kolega su muskarci, i dobro se slazem sa njima...
ranije sam mislila da se uvek lakse i bolje mogu zdruziti sa zenskom populacijom...
tako da, rekla bih podjednako i sa jednima i sa drugima :)
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Pretezno strejt drustvo muskaraca i odabrano drustvo lezbejki.
Korisnikov avatar
By uninvited
pa sad.. uglavnom se druzim sa devojkama vise,ali postoje dve muske persone bez kojih verovatno tj sigurno ne bih mogla da zivim :sweet:

love ya bech! :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Otprilike je odnos 50 : 50, s tim sto te drugarice manje vise prolaze kroz moj zivot, dok su drugovi uvek tu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Angelina777
Problem je sto kod mene nema ni sredine kad je zenski rod i svidjanje u pitanju (cak i ako je gledam kao osobu): ako mi se devojka dosta svidi, obori me sa nogu svojom inteligencijom, snagom karaktera, vezem se vremenom i mozda pozelim i nesto drugo, a biti fuckbuddies sa nekim je nesto o cemu imam zaista lose misljenje i ne praktikujem.
E ovo je skroz zanimljivo opazanje.
Meni obicno proradi radoznalost kako se ta devojka ljubi :D :blush: Ne znam zasto :wtf:
Da li mi je neko drugarica ili za potencijalnu vezu, to mogu da utvrdim vrlo brzo, ali ako je kao sto kazes devojka super bas, iako je prethodno razumljivo stavljena u kutiju drugarica, ja i dalje sam radoznala da saznam kako se ljubi :giggle:

Utvrdila sam da je najboljle da se lepo poljubimo, i nastavimo sa druzenjem :hvala:

A fuckbuddies...hmmm...ne znam.

Nisam imala, ali kapiram da moze da bude sasvim ok, do god osobe (ne)osecaju isto.

Mada imam buddies koji u meni izazivaju i seksualnu pored prijateljske energije, ali nismo fuck buddies, ukoliko to ima nekog smisla :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!