Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By olga_diktator
kakav mejl? ja nikakve probleme nisam imala, registracija i udri!
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Ja sam preko njih iscitala kompletnog Zagora, Mister Noa, Modesti Blejz i Dilana. A sad skoro sam krenula da kriziram za novim stripovima, pa sam i Lazarusa Leda obrnula.

Jedino jos ne mogu da se naviknem da citam Alana Forda sa ekrana.
By polarlicht4.1
Originally posted by olga_diktator

kakav mejl? ja nikakve probleme nisam imala, registracija i udri!
Pa piše da ne dozvoljavaju gmail i slične...Ali reših problem. A sada odoh da nastavim sa čitanjem Dilana Doga. Tak' je divan. :kosa:
Korisnikov avatar
By _miki_
Da li moze negde da se skine cuvena 200.epizoda Dilana Doga,makar i na italijanskom?
Ja ne mogu da sacekam da Ludens stigne do te epizode,a VC je poceo da prikazuje od 210.epizode.

Inace,glede Barbatove,kao scenaristkinje DD-a.Ja mislim da ona ima neke dobre strane i neke lose.
Ja njoj nikada ne mogu da oporostim to sto konstantno ignorise Gruca(Grucoa?).I ponekada ima neke nelogicnosti ili naivnosti.U jednoj epizodi jedan lik,kome je lice unakazeno do neprepoznavanja,'ladno se iz Amerike vraca u Britaniju.A pasoska kontrola?Nista!Ili neke sitnice prilikom nekih sudskih procesa-nema sanse da je tako u anglo-saksonskom sistemu.
Ali svidja mi se njen pristup radnji,inteligentan je,emotivan(ali uvek izbegne zamke patetike),svidja mi se sto bira crtace za odredjene epizode...
Naravno,poput komesara GOrdona u "Povratku mracnog viteza",kada sazna da ga je zamenila zena,on prvo sto kaze,pomalo starinski "Zar zena?!!!",tako i ja kada sam saznao da je Paola glavni pretedent za novog Sclavija-Zar zena?!!!
Jedan i jedinstveni je Sclavi.Ali Barbatova je druga.TO jeste cinjenica.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by olga_diktator

veveve tacka stripzona tacka kom sles port

majka za stripove!
Ja ovo provalio tek pre nedelju dana, ali slazem se sa konstatacijom: MAJKA ZA STRIPOVE!!!

Btw, shto se VC tiche, ako su sa nekim stripom uboli, onda je to Dampyr. Whey much better than Dylan Dog.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Opet sam poceo da kupujem Dialan Doga,super ovde mogu da javljam koje su dobre epizode Dilana Doga :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!