Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Damita Jo
Janet je sinoc svojim nastupom otvorila ceremoniju dodele Billboardovih nagrada u Las Vegasu. Ceo nastupmozete pogledati ovde (YouTube)

Janet sada pocinje pripreme za svetsku turneju kojom ce podrzati svoj platinasti album 20 Y.O.
Korisnikov avatar
By V25
Meni se jako sviđa spot "So Excited"... Mmmmm... Fenomenalna režija... Mislim da će sledeći single posle "With U" biti duet sa Mariah Carey koji bi trebalo da se pojavi u okviru reizdanja ovog albuma. A posle bi kao finish mogla "Get It out me" ili "This Body"...
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Janet Jackson je ponovo nominovana za Grammy nagradu! Tako su svi njeni albumi u poslednjih 20 godina imali bar jednu nominaciju za ove prestizne nagrade. Ovog puta Janet je nominovana u kategoriji Best Contemporary R&B Album. Janet je do sada osvojila 5 regularnih i jedanu specijalnu Grammy nagradu!

Best Contemporary R&B Album
(For albums containing 51% or more playing time of vocal tracks)

- Beyonce: B'Day
[Sony Urban Music/Columbia]

- Chris Brown: Chris Brown
[Jive Records/Zomba Label Group]

- Janet Jackson: 20 Y.O.
[Virgin Records]

- Kelis: Kelis Was Here
[Jive Records/Zomba Label Group/Dope Entertainment]

- Ne-Yo: In My Own Words
[Def Jam Recordings]

Vise informacija o Grammy nagradama OVDE
Korisnikov avatar
By Damita Jo
U novom broju srpskog izdanja magazina GRAZIA 3 strane posvecene su Janet Jackson. Cena mgazina je 199 dnr.
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Na Janetinoj oficijalnoj MySpace strani mozete pogledati 6. epizodu Janetinog MySpace Video Dnevnika.

Tu je i nova Janetina poruka povodom nominacije za Grammy nagradu.

Friday, December 08, 2006

Grammy Nomination!

Hey guys,

20 Y.O. was nominated for a Grammy in the category of Best Contemporary R&B Album of 2006!! The 49th Annual Grammy Awards will be held on Sunday, Feb. 11, at Staples Center in Los Angeles and broadcast live on CBS from 8 - 11:30 p.m. (ET/PT). Check it out!

Love,
Janet
Korisnikov avatar
By Haldir
Ja imam sve albume od Janet Jackson i pojma nemam sta se desilo zeni. Na albumima Rhytam Nation i Janet tako je jaka, pjeva o socijalnim, politickim temama, zlostavljanju, americkom licemjerju a onda najednom sve se svodi na oooo, uuuuu itd. Zadnji dobar album koji je napravila po meni je Velvet Rope. I dalje je slusam i volim ali vise po inerciji. Ovaj zadnji album im par dobrih momenata, ali to je to. Samo momenti, au cjelini, pa Rihana je ozbiljnija.
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Originally posted by Haldir
Ja imam sve albume od Janet Jackson i pojma nemam sta se desilo zeni. Na albumima Rhytam Nation i Janet tako je jaka, pjeva o socijalnim, politickim temama, zlostavljanju, americkom licemjerju a onda najednom sve se svodi na oooo, uuuuu itd. Zadnji dobar album koji je napravila po meni je Velvet Rope. I dalje je slusam i volim ali vise po inerciji. Ovaj zadnji album im par dobrih momenata, ali to je to. Samo momenti, au cjelini, pa Rihana je ozbiljnija.
Dobrodosao novajlijo :-)

Ja mislim da se karijera Janet Jackson moze podeliti u tri faze:
1.Pre albuma Control (do 1986.)
2.Od albuma Control do albuma The Velvet Rope (1986.-2000.)
3.Od albuma All For You (od 2001 do danas)

Album All For You je dobar album i ako nije doneo nista novo i drugacije od Janetinih ranijih radova. Objavljivanje tog albuma je tada bio dobar potez a onda se Janet malo izgubila i pocela da radi ono sto sam mislio da nikada nece - da pravi iste greske kao njen bata Michael!

Dobra vest je da ta kreativna kriza traje tek nekoliko godina (od albuma Damita Jo 2004.) prema tome nije to tako strsno. Janet treba samo da se probudi, uzme stvari u svoje ruke i sve ce biti u najboljem redu.

Janet je legenda, ikona, uzor i inspiracija vodecim zvezdama dansnjice kao sto su Britney, J.Lo, Beyoncee, Usher, Ciara...

ALWAYS IMITATED NEVER DUPLICATED!

Janet je ipak samo jedna! Opet ce biti Br. 1 i siguran sam da ce iz citave ove price izaci jos jaca i bolja nego ikada.

Slika
Korisnikov avatar
By Damita Jo
GLASAJ ZA JANET NA RADIU NOVOSTI na cijoj top listi sastavljenoj od glasova slusalaca sirom zemlje Janet sa pesmom So Excited zauzima DRUGO mesto! Janet je na listi vise od mesec dana a pre toga bila je na listi i sa singlom Call On Me! Call on Me je takodje bio i medju prvih pet na top listi sajta nadlanu.com

Slika
Korisnikov avatar
By Haldir
Meni je Velvet Rope jedan od najboljih albuma svih vremena, jako emotivan j jak, ali 20.Y.O......ne znam, dobar je,ima dobrih momenata (Get it out of me) ali da ce biti bestseller...sumnjam. Inace nisam znao za bojkot od strane MTVa. GADOVI, a nekada im je bila cool.
Korisnikov avatar
By iJazz
Janet vs. Madonna deo je isečen i nalazi se tu.
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Originally posted by Haldir
Meni je Velvet Rope jedan od najboljih albuma svih vremena, jako emotivan j jak, ali 20.Y.O......ne znam, dobar je,ima dobrih momenata (Get it out of me) ali da ce biti bestseller...sumnjam. Inace nisam znao za bojkot od strane MTVa. GADOVI, a nekada im je bila cool.
I ja mislim da je The Velvet rope njen najbolji i jedan od najboljih albuma svih vremena. Muzicki rec je o interesantnoj mesavini bluza, popa i elektronike. Tekstovi su izuzetno jaki i iskreni. Tema albuma je samoprihvatanje pa otuda i one dve LGBT pesme "Fre Xone" i "Tonight's The Night". Kada je objavljen kritika je bila podeljena. Jedni su ga smatrali savrsenim, drugi su mislili da je suvise mracan. Janet se tada izborila za status "ozbiljne" umetnice. I pored loseg starta, cak mnogo losijeg od albuma 20 Y.O. The Velvet Rope je na kraju ispao veliki komercijalni uspeh sa 10 miliona primeraka prodatih u svetu (od toga vise od 3 miliona u SAD-u) i to pre svega zahvaljujuci jednom od najprodavnijih singlova svih vremena "Together Again". Na zalost Janet vise nikada nije ni pokusala da ponovi nesto slicno a ja sam se nadao da ce dalji tok njene karijere ici bas u tom pravcu. Njena naredna 3 ostvarenja nisu bila tematska i mislim da je to greska bar kada su poslednja dva u pitanju jer je All for You ipak dobar album.

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Prema istrazivanjama koje sprovode TV Novosti u saradnji sa najslusanijim radio stanicama u zemlji So Excited je najemitovanija pesma nekog stranog izvodjaca u Srbiji! Janet je tako posle vise od mesec dana boravka na najvalidnijoj srpskoj airplay top listi dospela na 1.mesto ove nedelje.

U prilog tome da je So Excited veliki hit na ovim prostorima ide i podatak dase ova pesma trenutno nalazi na 3. mestu MTV Blok top liste na MTV Adria.

Slika
Korisnikov avatar
By Haldir
Ja svaki dan slusam 20.Y.O. pogotovo Get it out of me, So excited, Call on me i Enjoy ali nikada vise Vlevet Rope. Bila je tako cool depresivna, ozbiljna i ranjiva. Sad je prevesela (i to nekako na silu, kao da se inati Boeyonce, Rihani i ostalima).
By ~ Le Saint X ~
Get it out me
&
Days go by

2 najbolje pesma na albumu...

The Velvet Rope jeste dobar album...
ali i Rhythm Nation 1814 je sjajan!
Korisnikov avatar
By Haldir
Da, slazem se. Na Rhytam Nation je jako socijalno aktivna i kao da je tada imala te nek ideale, a sad je popustila malo. Da li su u pitanju godine ili sta??? Rekla je da na ovom albumu zeli da se zabavi ali zabavljala se i na albumu Janet pa je taj album boli glava od prve do zadnje note a na 20.Y.O. moras traziti dobru pijesmu. Hm.
Korisnikov avatar
By Damita Jo
So Excited je sada #1 i na zvanicnoj americkoj dance top listi (Hot Dance Music/Club Play). To je Janetin 17. #1 singl na pomenutoj listi.

Pre toga ovaj singl osvojio je vrhove azijskih top lista (Japan, Singapur, Hong Kong i Tajvan).
Korisnikov avatar
By V25
@ Damita Jo-

Ja imam novost sa wikipedie. "With You" je u UK pusten u digital formatu i kazu da je za sada to njen 4. najprodavaniji single. Samo da ne prodje kao "So Excited", da ga puste na Tv 27.11. i u iTunes shopove pa da se ne nadje na top listama. Inace hoce li biti spota za "With U"?
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Originally posted by Beogradjanin18
@ Damita Jo-

Ja imam novost sa wikipedie. "With You" je u UK pusten u digital formatu i kazu da je za sada to njen 4. najprodavaniji single. Samo da ne prodje kao "So Excited", da ga puste na Tv 27.11. i u iTunes shopove pa da se ne nadje na top listama. Inace hoce li biti spota za "With U"?
Jos uvek se ne zna. Nadam se da hoce.

Inace lepe vesti:-)
By ~ Le Saint X ~
By the way....
Video u Virgin Megastoru na Times Squeru da postoje bar 7 verzija albuma - mislim na cover albuma...20 Y.0.
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Originally posted by Renoir
By the way....
Video u Virgin Megastoru na Times Squeru da postoje bar 7 verzija albuma - mislim na cover albuma...20 Y.0.
6 razlicitih omota. 4 su dizajnirali Janetini fanovi, jedan je regularno izdanje i jedan specijalno uz bonus DVD.

Janet ce krasiti i naslovnu stranu V magazina. Slika dole...

Slika
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Prema Forbsu Janet je 7. najbogatija zena iz sveta zabave!

Rank: 7
Net Worth (in $ millions): 150
Marital Status: single
Kids: 0
Source: music
As the youngest of the famous Jackson clan, Janet has always enjoyed the spotlight. But it wasn't until 1986, with the release of her breakout, platinum-selling album Control, that she came into her own. Since then, Michael's kid sister has sold over 120 million records worldwide and landed 10 No. 1 singles on Billboard's Hot 100. Her latest album, 20 Y.O., hardly made a blip on the charts, but don't count Miss Jackson out. Tours have proven a substantial cash cow for the seasoned performer, and she hits the road again in March.

Slika Mickey Mouse obucen kao Janet u spotu Rhythm Nation.

Slika
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Najpoznatija zena na svetu :-) (iz V Magazina)

Janet Jackson meets Jean-Paul Goude

BETWEEN POP STAR JANET JACKSON AND CREATIVE ARTIST JEAN-PAUL GOUDE, THERE IS ENOUGH VISUAL SPECTACLE TO LIGHT A SMALL VILLAGE

Video by video you can watch Janet Jackson bloom, like a flower in time-lapse music television, into a pop star: fiesty, shoulder-padded teen (in Nasty, 1986) turns velvet-roped sex symbol (Anytime, Anyplace, 1994) goes futuristic fantasy femme (with brother Michael in Scream, 1995; with Busta Rhymes in What’s It Gonna Be, 1999; and with Nelly in Call on Me, 2006).

After setting a new standard for her own sexual self-confidence on an iconic Rolling Stone cover (Patrick Demarchelier’s September 1993 nude, with a strategically placed pair of hands), Janet seems determined to make no less of an impact in print. She marked the release of her 2006 album, 20 Y.O., with an eye-popping parade of skin-filled magazine covers. Now, the most famous woman in the world (or, at least according to this year’s Guinness Book of World Records, the most searched-for person on the Internet) meets one of the most talented image makers of our time, Jean-Paul Goude, the celebrated illustrator, art director, and photographer. We joined these two forces of (human) nature to discuss the making of Janet’s image, the expectations of celebrity, and the rules of physical attraction.

SlikaSlika

Izvor V Magazin)
Korisnikov avatar
By Damita Jo
JANET ce biti jedan od izvodjaca najveceg humanitarnog koncerta svih vremena WORLD PEACE ONE. Citav dogadjaj prenosice 190 zemalja a predvidja se da ce ga gledati vise od 3 milijarde ljudi sirom sveta. Evo spiska ucesnika:

U2, Madonna, Pink Floyd, Carlos Santana, Yes, Shakira, the Rolling Stones, Earth Wind & Fire, Paul McCartney, Elton John, Sting, David Bowie, Lionel Ritchie, the Goo Goo Dolls, Aerosmith, Bruce Springsteen, The Who, Led Zeppelin, Tina Turner, The Eagles, Pearl Jam, Moby, Alanis Morissette, Phil Collins, Eminem, Wyclef Jean, Will Smith, Usher, Mary J. Blige, JZ, Beyonce, Pink, Peter Gabriel, Eric Clapton, Alicia Keys, Lenny Kravitz, Janet Jackson, Baby Face, Greenday, Stevie Wonder, Chaka Khan, Patti Labelle, Aretha Franklin, Red Hot Chili Peppers, Justin Timberlake, Christina Aguilera, Celine Dion, Mariah Carey, Britney Spears, Bon Jovi, Outkast, Sarah McLachlan, Enya, Paul Simon, The Dixie Chicks, Willie Nelson, Brad Paisley, Garth Brooks, Rascal Flatts, Tricia Yearwood, Keith Urban, Shania Twain, Martina McBride, Faith Hill, Tim McGraw, Ricky Martin, Mark Antony, David Bisbal, Juanes, Luis Miguel, Olga Tanon, Alejandro Sanz, Gilberto Gil, Ivan Lins, Barbra Streisand, Bette Midler, Tony Bennett, Andrea Bocelli, Josh Groban, Autograph, Jane Zhang, David Lee, Prince Ali; and regional talent popular in many parts of the world.

http://www.worldpeace1.com/html/artists.html
Korisnikov avatar
By Haldir
A kakav je to koncert? Prvi put cujem? O cemu se radi?
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Nove nagradice :-)))

Ebony Pre-Oscar Celebration
10 Feb 2007
Janet will be honored for her numerous accomplishments at this years Third Annual Ebony Pre-Oscar Celebration. The event will be held on Thursday, February 22 at the Jim Henson Studios in Hollywood.

The Ebony Pre-Oscar Celebration honors African-Americans whose numerous accomplishments have inspired and who continue to make a difference in the world of film and television.

Halle Berry, Forest Whitaker and Herbie Hancock will also be honored at this special event.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!