Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by IvanaO da. Kad obucem stikle odmah dobijem 20% na gracioznosti, ako obucem i haljinu, flertujem i sa zidovima. Za NG sam bila 80's fazon, minic, stikle, kosulja sa naramenicama, cist spot Roberta Palmera meets Blade Runner. Ja se u tom izdanju osecam fenomenalno... Well sve dok ne budem izlozena pogledima strejt mladica. Onda to ne mogu da podnesem, jer bas primecujem koliko se drugacije osnose prema meni i uopste mi ne prija. Zato sam i popalila sa jedne gajbe za NG, tri neka tipa iz ZG su previse blizu stajala, iako su dvojca bila gay ili sta god (savatali se posle u toxicu), uzasno mi je smetalo.Originally posted by IvanaDa dodam...skoro me je drugarica pitala "da li sam svesna da imam jak femme identitet" (tako nekako rece, bile smo pod uticajem alHohola)
hm, verovatno neka zelja za pripadanjem, prepoznavanjem...
Svakako nije Shejn prva obesila kravatu...
Moj stil oblacenja je izuzetno promenljiv i zavisi od mog raspolozenja tako da se uopste ne osecam uniformisano...od dzipsi luka, militari, muskog odela, fetish, sportskog....sve nosim.
Posto istog nisam svesna na svesAn nacin, sem kad mi neko ne ukaze, poCetila sam se kako se drugacije osecam shodno onome sto obucem, i prijatelji su mi na to ukazivali, od nacina na koji sedim, gestikuliram....Kada sam obukla sako i zalizala kosu pre par nedelja svi su mislili da sam nesto "ustogljena"![]()
Lm, kako garderoba utice na vase raspolozenje/manire ?
Ili, da li se mi uopste menjamo ili nas ljudi vide malo drugcije zbog krpica?
Ovo je za drugu temu verovatno![]()
Originally posted by SwanheartSad znam kako da te docekam u subotu, ... najdraza moja.
:losaslikauglavilosaslikauglavilosaslikauglavi:
![]()
Originally posted by Orlando the LadyOliva mode on:Originally posted by SwanheartSad znam kako da te docekam u subotu, ... najdraza moja.
:losaslikauglavilosaslikauglavilosaslikauglavi:
![]()
![]()
Originally posted by Orlando the LadyU tom slucaju, molim da vidim pomenuto
Resila sam da tokom novembra nosim bele bokserice.
Originally posted by zozefin st
volim unisex stvari. i kad udjem u radnju najcesce mi se dopadnu muski modeli majica i farmerke.
ali sve cesce imam potrebu da se obucem u femme stvari, ali kao sto vec neko rece, u izrazito femme fazonu bi mi prijalo jedino u zenskom drustvu, na nekoj kucnoj zurci (kratke haljine i suknjice)
Originally posted by zozefin stMeni se tako oblaci neka haljina, cizmice i kaputic, da pustim moje kovrdze i da izadjem u grad.. Aliiiiiiiiiiiii gde? U Planet tako da idem, pa da se cuje samo muk kada udjem i shaputanj: Je l zna ova gde je dosla, splavovi su nize.
volim unisex stvari. i kad udjem u radnju najcesce mi se dopadnu muski modeli majica i farmerke.
ali sve cesce imam potrebu da se obucem u femme stvari, ali kao sto vec neko rece, u izrazito femme fazonu bi mi prijalo jedino u zenskom drustvu, na nekoj kucnoj zurci (kratke haljine i suknjice)
Originally posted by ZwezdicaNe brini se ti mila nista, tesko da ce "kamiondzike" (wtf) da se bune.
Meni se tako oblaci neka haljina, cizmice i kaputic, da pustim moje kovrdze i da izadjem u grad.. Aliiiiiiiiiiiii gde? U Planet tako da idem, pa da se cuje samo muk kada udjem i shaputanj: Je l zna ova gde je dosla, splavovi su nize.![]()
Kako ja tako obucena medju kamiondzike ?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!