Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Draco
Pre neku noc kad sam se vracala sa NBG/a nekom liku iza mene su tako smrdele noge da je to bilo nehumano. Nije mi jasno kako, o kako, neko moze da obuje patike nabose noge?!
By Gost
:puzzle:
A da prostiš, ako su mu stopala bila u
patikama, kako si mogla da osetiš vonj?
Korisnikov avatar
By Draco
Blago tebi ako to do sada nisi iskusila! Tako mnoooogo vise smrdi nego kad se izuje i provetri. Ovako se stalno iznova zagreva i isparava. :bljak:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Draco
Blago tebi ako to do sada nisi iskusila! Tako mnoooogo vise smrdi nego kad se izuje i provetri. Ovako se stalno iznova zagreva i isparava. :bljak:

Svaka cast na slikovitom objasnjenju :P
Korisnikov avatar
By ^goxy^
e, bez zezanja ni meni nije jasno kako si mogla u basu da osetis smrad nogu i to kroz patike...

sad tek shvatam koliko sam blazen sto to nikada ne osetih...

ali definitivno mi je najgore (kao sto je vec neko i napisao) kada neko vonja u sred zime!!! pa jebem mu mater, kako bre?!?!?

sve u svemu, i ovo leto ce proci tako sto cu se moliti na stanici pre nego li naidje prevoz da pored mene niko "osecajan" ne stane :molise:
Korisnikov avatar
By Mortis
Meni je najgore bilo na ispitu pre neku godinu...
Tip iza mene (meni najblizi) je imao viseslojni smrad, pazite ovo, bajato pivo od sinoc, cigarete, mora da se nije presvukao nedelju dana, a nije oprao zube isto toliko.

Pao sam ispit....
Korisnikov avatar
By Mortis
Ali, hey, sta kazete na ovo?

Ja ne smrdim! To su mi rekli intimni partneri, i drugari pri sportskim aktivnostima, navodno ja mogu da se oznojim kao svinja u sauni, ali necu smrdeti...

Naucno objasnjenje je da znoj zaista ne smrdi. Neprijatni miris dolazi iz bakterija koje zive u istom.

Ispada da nisam domacin nekim bakterijama...
Korisnikov avatar
By m..
Joj bre, to su oni st zive u KST-u, doduse dolazila sam ja na neke vezbe sto su pocinjale u 8 direktno iz kluba, pitaj boga na koju sam pepeljaru vonjala, ali toje bio jedini nacin da uopste dodjem, ko ce da se budi u 5 svakog petka, nisu normalni.
Korisnikov avatar
By Draco
Imali smo mi nekog lika u odeljenju u gimnaziji i sad, prica je sledeca - par dana pred matursku exkurziju on se pojavljuje u skoli sa majicom na kojoj je menstrualna krv njegove devojke i svima nam pokazuje fleku i hvali se??? Majicu nije skidao ni do exkurzije, a vala ni na njoj. <to samo da skontate kakav je tip u pitanju> Mislim da se prvih par dana tamo nije ni kupao. Uglavnom, u Delfima <neki 4, 5 dan> prolazim ja sa nekom ekipom hodnikom i nesto smrdi do zla boga. Gledamo mi sta je, onako kiselo, jebe kevu, stipa za nos.. Kako smo se priblizavali njegovoj sobi, tako je smrad postajao jaci. Otvori nama vrata lik koji je bio sa njim u sobi. Sta se desilo? Naterali su ga da se izuje, OPRALI mu noge, patike stavili u kesu NA TERASU <sa namerom da ih baci spremacica sutra>, zatvorili vrata od terase, ali nije vredelo.. Smrdele su kroz sve te barijere, pa sve do hodnika.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Shto se mirisa znoja tiche, od trenutka preznojavanja do pojave prvog znaka neprijatnog mirisa prolazi pola sata.
Zbog toga necete naci osobu da na plazi smrdi, iako su vecina preznojani.
Mrzi me da gledam da li sam negde vec napisao.
Pa cu ponoviti, proshle zime shetam se ja bg brdima, neki chicha prolazi pored mene, tako je smrdeo da sam imao osecaj da mi je dunuo direktno u usta. Pola puta do stanice sam proveo u pokushajima da izbacim tu senzaciju mirisa iz pluca.
Korisnikov avatar
By jukie
Jednom sam se vra?ao sa posla posle vezane dve smene, smrdljiv od duvanskog dima koji su mi drage kolege proizvele, a neka deca sede iza i kažu uf, neko se kupao u pljugama...
A najgore mi je bio kada sam posle radio u školi i kada su mi u zbornici o?i suzile od takvog istog dima i glava me bolela, a ja sam mislio da me glava boli od dece što se deru kao pomahnitali majmuni... naravno na sam pomen otvaranja prozora u zbornici svi strogi nastavnici kre?u da sik?u sa iskola?enim o?ima; tako da od ubeðivanja nema ništa... ispada da je konsenzus da akademsko znanje najbolje prenose profesori fino marinirani u duvanu...
Mislim da mi je najve?a radost u nemanju posla to što ne moram da sedim u takvom dimu...
Korisnikov avatar
By Val
Imali smo mi nekog lika u odeljenju u gimnaziji i sad, prica je sledeca - par dana pred matursku exkurziju on se pojavljuje u skoli sa majicom na kojoj je menstrualna krv njegove devojke i svima nam pokazuje fleku i hvali se??? Majicu nije skidao ni do exkurzije, a vala ni na njoj. <to samo da skontate kakav je tip u pitanju> Mislim da se prvih par dana tamo nije ni kupao. Uglavnom, u Delfima <neki 4, 5 dan> prolazim ja sa nekom ekipom hodnikom i nesto smrdi do zla boga. Gledamo mi sta je, onako kiselo, jebe kevu, stipa za nos.. Kako smo se priblizavali njegovoj sobi, tako je smrad postajao jaci. Otvori nama vrata lik koji je bio sa njim u sobi. Sta se desilo? Naterali su ga da se izuje, OPRALI mu noge, patike stavili u kesu NA TERASU <sa namerom da ih baci spremacica sutra>, zatvorili vrata od terase, ali nije vredelo.. Smrdele su kroz sve te barijere, pa sve do hodnika.
Joj bre budalo. :bljak: :lol:
Korisnikov avatar
By Zibro
joj ljudi moji ,
troje najprljavijih ljudi koje sam video u svom zivotu bili su jedan Amerikanac i dve Amerikanke i svi su imali izmedju 20 i 30 godina

I sad kao samo srbi smrde i samo matorci smrde !?
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess

:smeh: :smeh: jadna ta njegova devojka... jbte, zamisli da moras da se valjas sa takvim tipom... ne da moras, nego zelis! :lol:
By жњ
ah..

to je fazon jednog para koji sam poznavala (rastureni su vec par godina) i koji su se dogovorili da nose iste gace sedam dana i da se ne kupaju za to vreme, a onda da ih razmene u znak ljubavi :sweet:
Korisnikov avatar
By m..
lol, mislim daje raskid sledio promptno potom.qq.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
^ :D to sam i ja pomislila... :P

Samo se nadam da su izabrali nekih 7 dana kad ona nema menzis, jer to bi bilo stvarno :sekirica:

jbte.. zamisli, nakon 5-og dana odluce da se zabavljaju malo sa pozom 69... pa ako se tu neko ne bi ispovracao.. :D :bljak: :shok2:

svasta nesto mi pada na pamet.. :D :D
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by bisex-I-guess

:smeh: :smeh: jadna ta njegova devojka... jbte, zamisli da moras da se valjas sa takvim tipom... ne da moras, nego zelis! :lol:
Sto je najgore, ne znam da li je ikada imao SAMO jednu devojku..

..a da ne pricam o tome sto nam je sve svoje dozivljaje prepricavao <i nije lagao>. Cak je na toj istoj exkurziji, onako prljav, smrdljiv, neokupan, u pomenutoj majici i sa pomenutim nogama skinuo nevinost nekoj mucenici..
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Val
:lol: :smeh: :lol:

Pa sto ja? :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Jbt, Draco, ubuduce mi posalji u2u da ne citam tvoje postove sl. sadrzaja. I na samu pomisao na tog lika mi se povraca. Fuj!!!
By fazza
Ajde proshetajte Makedonskom ulicom gde se skupljaju kloshari, pa da vidite
shta smrdi! :osama: Jednog sam pre neki dan video u zimskom kaputu na 35
stepeni! :)
Korisnikov avatar
By Delete
Pa valjda to delimicno zaustavlja smrad.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by fazza
Ajde proshetajte Makedonskom ulicom gde se skupljaju kloshari, pa da vidite
shta smrdi! :osama: Jednog sam pre neki dan video u zimskom kaputu na 35
stepeni! :)

Skuplja covek energiju za zimu. Kako ste bre tako netolerantni? :drama:

:lol:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val
:lol: :smeh: :lol:

Pa sto ja? :lol:
Moreeeeeeeee...ubuduce te vishe ne citam, samo da znash! Jes' da moram na dijetu. Ali zar na ovaj nacin??? :shocked:
Korisnikov avatar
By blenta
Pre neku noc kad sam se vracala sa NBG/a nekom liku iza mene su tako smrdele noge da je to bilo nehumano. Nije mi jasno kako, o kako, neko moze da obuje patike nabose noge?!

ja jutros dolazio sa nbg a liku u tramvaju smrdele noge extra i to lik bio u papuchama
al nije mi jasno jutro je jbt spavao si celu noc valjda si se mogao izvetriti

uglavnom miris identichan kao klipsi sa sirom :D --say cheeeese hehe

:kletva:
Korisnikov avatar
By ^goxy^
e da!!!!!!!

upravo to....

daleko od toga da imam tolerancije za ove sto bazde u toku dana, ali ove sto bazde od ranog jutra...

ja ne znam, mozda sam ja retard, ali jebote kako!?!?!?!

njih stvarno treba proterati
By Gost
Imam ja pitanjce za ljude koji nose japanke.
(Japanke :love: )
Jel' vama stopala igraju ulogu magi?ne krpice, koja
skupi svu prašin?inu i prljavštinu?
Meni su danas noge izgledale k'o da sam Cigan?e, a
niko oko mene se nije tako usvinjio, i sad, ne znam, možda
je neko danas mene video i pomislio "Bože kakva štrokavica"...
:sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!