Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by muzika86Poster Boy
Latter Days je dobar
zadnji film koji sam gledao je bio onaj gdje je otac od gej decka desnicarski politicar. hmm zaboravio sam kako se zove. ali kada je on ustao i poljubio svog decka u sred nekog govora koji mu je otac drzao na faklutetu..... jooj kako ne mogu da se sjetim? zna li neko?
Originally posted by VvalLatter days - toliko loš da je na kraju ispao dobar. Šalim se, film je loš i jedino što mi se svidelo jeste što je gej.Originally posted by muzika86Poster Boy
Latter Days je dobar
zadnji film koji sam gledao je bio onaj gdje je otac od gej decka desnicarski politicar. hmm zaboravio sam kako se zove. ali kada je on ustao i poljubio svog decka u sred nekog govora koji mu je otac drzao na faklutetu..... jooj kako ne mogu da se sjetim? zna li neko?
Originally posted by VvalIsti slučaj kao i sa Latter days. Dopao mi se samo zato što ima gej tematiku, a inače je loš film.
Yossi & Jagger, odlicnog izraelskog rezisera (Eytan Fox), prikazan u KK skoro, mislim da se na forumu pisalo o filmu podosta - anyhow, divan je film, ko si ga moze nabaviti neka ne oklea da ga pogleda.
Originally posted by rent_guy
"Shortbus" je sjajan!!!
"Da li ti je iko ikada pevao himnu u guzu", LOL!!
Ali je "RENT" ipak najbolji - najbolji mjuzikl ikada!!! Ako iko ima taj film na DivX ili DVD, PLEASE javite mi... Gledao sam ga u Americi, i sada ne mogu da ga nigde nadjem ovde kod nas.![]()
Originally posted by just_me
Huh, koliko sam ih se nagledao, više ni ne pamtim![]()
All Over The Guy - mi je simpatičan i mogao bih ga gotovo uvek pogledati, iako mu ne bih dao veću ocenu od 8 (na skali do 10)
Brokeback Mountain - dobro obrađena tematika, ali mi film više deluje izvikano.. možda je do mene, možda ne.. ali kod mene dobija ocenu 8.5 najviše zbog silnih nagrada koje je pokupio![]()
Beautiful Thing - mislim da je ovo prvi gay themed film koji sam pogledao. Kao takav mi je superi dan danas volim da ga odgledam... Malo patetike, malo romantike.. i eto 8 od mene
Get Real - je super film. Mislim da je to jedan od prvih koji me je podstakao da razmišljam o autovanju... 9 kod mene
Shelter - ok film za pogledati.. ništa posebno.. 7 kod mene
Boy Culture - zanimljiv pogled na lifestyle gej populacije... 7 kod mene
Another Gay Movie - zalosno protraćene pare i vreme... 3 kod mene
Latter Days - hmmm, sukob religije i seksualnosti... priča je mogla biti bolje odrađena... 7
Trick- simpatičan film za ubijanje vremena.. a ima i nekoliko smešnih scena... i opet 7 :=)
The Broken Hearts Club- simpatično ostvarenje koje sam gledao sa španskom sinhronizacijom(sreća pa je engleski bio prevod)
7.5
Juste une question d'amour - Just a Question of Love - nedavno odgledah. Lep francuski filmčić... 8![]()
Mysterious Skin - ok film o dva lika koje povezuje jedan događaj.. nja nja nja.... 7.5 kod mene :=)
Edge of Seventeen - e šta ljubav čini s decuHmmm, recimo da dobija 7, mada, može i manje
![]()
Eating Out - one word Boooooooring. Kao što rekoh ranije, šteta dati pare za snimanje ovakvih filmovaDajem 3
Velvet Goldmine - Hehe, ovaj sam film gledao samo iz dva razloga: 1. jer se Placebo pojavljuje, a film prati neo glam i uspon istog.. tako neš'2. zbog bivšeg, jer smo ga gledali zajedno, ako se ne varam
ali čak ni ove dve stvari ga ne izvlače iz mojih kandži
7
![]()
Sommersturm - Summer Storm - a.k.a ja te volim a ti nju j*b*šSimpatična nemačka dramica
7.5 :=)
Shortbus - Hmmm, zanimljiv film definitivno, samo, bolje da sam odgledao nićpor i znao na čemu samelem, 6.5
![]()
Maurice - ah, uvek sam bio slab na britanski akcenat, a šlag na tortu ovoga filma je Hju Grant koji biva ono što krije u real life - peder8
But I'm a Cheerleader - simpatičan film sa dobrim komičnim momentima, ali nipšta preteranoHmmm, recimo 7, ali slaba sedmica..
![]()
Milk - Uh, jedan od najboljih filmova gej tematike definitivno... Možda preterujem, ali ocena 10![]()
Were the World Mine - Simpatičan mjuzikl7.5
Prayers for Bobby - jako dobra drama vredna gledanja definitivnoOcena 10
![]()
To je ono što mi je u ovom momentu palo na pamet.. ima ih još par, ali im se ne mogu setiti imena![]()
Originally posted by ns.happyah sta bi bez tebe
sve te filmove mozete naci na http://orvelx.blogspot.com/ i uclanivanjem u google grupu orvelx@googlegroups.com
Originally posted by Popeye
gledao nedavno taj "prayers for bobby"... jebote, koji smor...
Originally posted by Torry
ima li neko da mi preporuci film sa temom profesor-ucenik
kao sto je npr Loving Annabelle
hvala
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!