Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
If you wanna just
Scream,scream your lungs out,
If you wanna just
Cry,cry your eyes out,
I'm not doing that
That's what I'm about.
You can cry your eyes out of your head,
Baby, baby,I don't care, I don't care,
My face like a mannequin
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Uglavnom ignorišem priglupe četničke pokajnike koji bi da postanu "uuu je'ote" ekstremisti.
Još će ispasti da bi oni rado sami sebe bombardovali zato što im nije bitna vrsta teritorije koju terorišu.

Već ih zamišljam kako menjaju spoljnu politiku u glavi dok unutrašnje uređenje iste ostaje neizmenjeno.

We are the people that you'll never get the best of
Not forget the rest of, rest of (Ooohhh)
Just sing it loud, until the kids will sing it right back
Are we all we are
Are we all we are

:spliff:
Kako ti nije žao izaći iz "ovog sveta" nakon samo nekoliko godina?
Da li je to moguće uopšte? Da li je moguće da ćeš mi srušiti i oduzeti svaku nadu koju sam gajio, svaki trenutak razmišljanja o našem dodiru, o našem zajedničkom putovanju i bekstvu gde bismo bili slobodni i prepušteni jedan drugom? Da li je moguće da si toliko pao pod uticaj ostalih da su ti sve misli propale i postale deo ovozemaljskog krša? Žao mi je sebe jer sam dopustio emocijama da transportuju svu moju ljubav tebi kako bih sada ostao bez osećaja iste prema ostalima. Zbogom.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Manjak inteligencije stvara velike probleme ako se osoba oslanja isključivo na poricanje, regresiju i projekciju.

Niko nije kriv zato što ne vidiš ono što vide ljudi koji su posmatrali sve što si i ti video, ali su za razliku od tebe uspeli da upiju i obične sitnice koje su kasnije postale delovi sadržajne celine. Intuicija predstavlja skup podsvesnih informacija i pomoćnih sredstava. Pomoćna sredstva ljudi koriste neopaženo, podsvesne informacije svesno tumače kad treba. Podsvesne informacije ljudi skupljaju spontano, a pomoćna sredstva razvijaju konstantno, mirno, ravnomerno i suptilno. I sve što treba da proslede drugima se obnavlja odmah.

A mediokriteti ne mogu da žive bez povremenih upliva čulnih nadražaja koji su u suštini samo nebitni rekviziti bez kojih može da se živi. I pored toga što su uplivi vrlo snažni i obimni, pomenuti rekviziti predstavljaju nepotrebne gluposti koje ne mogu da nadomeste ništa. Šteta.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ko gubi ima pravo sebi životinjsku gl00vu da odrubi!
Ja ću čitati Orvela, Dostojevskog i Justejna Gordera dok ludaci nesvesno žderu sopstvene testise!
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nisi ti nikakav šeret.
U tvojoj glavi ima previše neizbrušenih i niskih poriva.
Patološki i prikriveni sadržaji koji se nalaze iza (prilično slabih) kontrolnih mehanizama samo čekaju "adekvatan" okidač! :pokazuje:
Kad završiš tamo gde završavaju svi luzeri koji će zbog NEPROMENLJIVE istine izgubiti kontrolu nad svojim postupcima, imaćeš dovoljno vremena da razmisliš o potraćenom vremenu.
Čovek ne sme da krši zakon!

Slika
By Kragi
Danas sam bar 4 sata izgubio na podesavanje prednjeg menjaca na bajsu. Spreman za sutrasnjih 50 km :bicikl:
Korisnikov avatar
By Kler
Jebo me pas kad sam ti odgovorila na poruku. Rado bih izbrisala iz pamcenja da sam te ikada upoznala i tebe i tvoje bolesti. Dan po dan.
Korisnikov avatar
By *deni*
Otrov bih zbog tebe popila, a ne ovu rakiju ovde.
:rida:
Korisnikov avatar
By Macan86
ja magarac na trenutak pomislioda si ozbiljan
You told me you love me
Why did you leave me all alone
Now you tell me you need me
When you call me on the phone
I refuse
You must have me confused with some other guy
The bridges were burned
Now it's your turn, to cry
Cry me a river

By Kragi
Ja sam, pre nekih 25 dana u Kragujevcu, za kasom u marketu prepoznao druga iz srednje koga nisam video bar 15ak godina. Uredno se javili jedan drugom ali, obzirom da je prvi zavrsio, uljudno me sacekao ispred pruzio ruku i predlozio da bar sednemo na klupu i malo popricamo. Eto, nismo se videli dugo. Nekad sportista i zakleti nepusac pali jednu za drugom dok mi prica tipicnu pricu radnicke klase u Srbiji - mala plata, krediti, jedan brak i dete od 6 godina pa alimentacija, pa drugi brak i bebac od godinu dana sa sve nezaposlenom suprugom, pa bolesna keva pa sastavljanje kraja sa krajem.
I onda me odjednom pita: - Ti? Imas nekog partnera? Decka? (:

Na toliki nivo empatije i odsustvo homofobije, pa i postovanje, ne mogu da ostanem ravnodusan ;)
Korisnikov avatar
By gossip
Now I'm fucking lonely and you didn't want me
Trying to show me, that you didn't own me
But all you do is leave me fucking lonely
Knees on the concrete, cut up and bleeding
For no Goddamn reason
But all you do is leave me fucking lonely
Leave me fucking lonely
Korisnikov avatar
By Macan86
Isuse bože...Svarode,oče svega...Višnu,stvoritelju univerzuma...Talose,Kineret,mislostiva Maro i ostali bogovi Nerna...Stari bogovi I novih sedmoro vesterosa...Ma ko god od vas da postoji spasite me!
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Čovek postaje antijunak kad njegov život pred njega stavi previše elemenata koji predstavljaju sastavne delove celokupnog heroja koji nema potrebu da hrani svoje nesavršenosti zato što je sasvim “popunjen”.
Tad na “scenu” stupa povlačenje u spoljno pribežište da bi osoba sprečila nagomilane i naizgled pravilne unutrašnje sadržaje da blokiraju povratak u sopstveni kalup koji odgovara samo toj osobi.
Tad kalup stvara oblike koji prkose matematičkoj tačnosti jer savršenstvo oblikuje kao tačan zbir u nepravilnoj kombinaciji brojeva.
Dobitna LOTO kombinacija dobija vrednost samo ako zamolimo nekoga da popuni tiket a taj neko zaboravi da ga popuni!
Tad iz spoljnog sveta dobijemo informaciju da smo izgubili ono što smo imali samo u teoriji. :komunistička utopija:

Slika
Korisnikov avatar
By Macan86
idi bre više leči se i olakšaj muke i sebi i svima nama
By zphibrid
Ne znam šta da radim, znam da hoćeš da mi pomogneš ali ja se plašim, jednostavno ne znam gde ću i šta ću.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Homoseksualci su tu da bi se strejteri setili koliko je bitna muška solidarnost koju mogu da pruže samo muškarci koji poseduju "žensku" seksualnost/majčinski instinkt.

By zphibrid
Trebao bi se navići na moj muzički ukus, uglavnom se ne poklapam ni sa kim po muzičkom ukusu.

U muzičkoj kolekciji imam oko 200 diskova, trebao bi ih proučiti kao i te umetnike.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2781116#p2781116]Dark Walker napisao:[/url]Da ne nailazim na barikade ne bih ni znao da sam na drumu. Drum and bass.
Umesto bandera treba poređati krajputaše sa obe strane da bi ljudi znali da mogu da se kreću samo u jednom pravcu!
Kad srednja klasa bude dominantna postaće natprosečna zato što umesto krajputaša treba sa obe strane srednjeg puta (koji pakao povezuje sa životom) posaditi bunike. Samo samonikla generacija sme da raste dok igumani putuju u pomenuti pakao!

One more time:

Korisnikov avatar
By Macan86
Ok,naglo si krenuo da gubiš poene...
Znam da nisam zgodan,nemam kitu i nisam najpoželjniji lik na svetu,ali to ne znači da pristajem na svašta.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2556721#p2556721]Dark Walker napisao:[/url]Šlušaj srećo, tvoja fetva mi ne znači apsolutno ništa i kod mene izaziva hajnak. Bio bi hair da prođeš kroz neki degenek, pa da zavlada dernek. Počinio si đunah, nema tu šta da se divani, ima da ti dohakam, ne zaslužuješ sevap jer si vražji insan, moraćeš dževapiti. Dođi malo do sebe! Šta ti je? Ejsadile bolan i uzdravlje.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Marija Antoaneta je iznela najlepše kolače pred Miloša. E moj grofe... :(

Slika

:crveni: + :lija:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Dokle smo došli?
Kasper (od milja Kale = brdo) kasapi Rist(an)u! :tushe:

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Srbija relativno uspešno razgrađuje nacističko nasleđe i ljudi se oporavljaju. #lustracija
Kao što su fašisti u drugoj polovini osamdesetih godina počeli da uništavaju srpsku antifašističku tradiciju, a devedesetih godina je potpuno upropastili, tako sad moramo da prođemo kroz čistilište.
Uništavali su sve što su ljudi gradili posle pobede u Drugom svetskom ratu, homofobiju proglasili normalnim stanjem otupele fašističke svesti, mizoginiju doveli do ključanja, ksenofobiju servirali kao prirodno stanje nacionalnog bića, pravoslavlje tumačili na najopasniji mogući način, kulturu i umetnost koristili samo kad su želeli da stvore prostor za manipulisanje istraumiranim i zbunjenim narodom, itd…

• 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!