- 22 Apr 2011, 18:53
Sto se rizika tice-ceo zivot sam rizikovao i uvek gubio,vise i da zelim nemam sta da rizikujem...
Od tada pa do danas dobio sam najmanje 3 pedale(mislim na posao,tj. ne dobijanje posla) a mozda i vise.
Originally posted by PakiPotrudio sam se da do toga ne dodje...Sto se ostalog tice vec sam dosao do tacke u kojoj razmisljam o najosnovnijim zivotnim potrebama buduci da ce od maja pa do pocetka jula moj decko biti jako zauzet ili odsutan veci deo vremena(a i sumnja njegove majke je vec pocela da dobija vece razmere nego sto bi trebalo) tako da moram da uzmem neku sobu...zbog toga sam bio prinudjen da prodam svoju gitaru (zbog koje sam dobio i batine kada sam bio u Cupriji)...Sto se Sombora tice -jako mi je zao sto sam propustio priliku ali dok sam se ja dogovorio sa deckom o tome vec je bilo kasno.
Ono što nikako ne treba i ne sme da se desi je da se ova tema i cela priča pretvore u hronični reality show.
Sva dosadašnja podrška i pomoć su imale i imaju podržavajuću ulogu (da se ne tresne na samo dno na kome nema života), ali i podsticajnu, da bi se prikupila snaga i krenulo dalje.
Žao mi je što nije realizovana ponuda koja je postojala u Somboru - u ovakvim periodima i situacijama se grabi i prihvata, a treba imati herca za rizik i teže lične odluke da bi se podiglo sa dna.
Sto se rizika tice-ceo zivot sam rizikovao i uvek gubio,vise i da zelim nemam sta da rizikujem...
Od tada pa do danas dobio sam najmanje 3 pedale(mislim na posao,tj. ne dobijanje posla) a mozda i vise.